Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ah ahh bir 3 sene önce ben de bilirdim klanları bu kadar detaylı.. şimdi sadece adları kaldı ehehehe :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Bonecrusher, 16 Kasım 2004 16:55 tarihinde demiş ki: ah ahh bir 3 sene önce ben de bilirdim klanları bu kadar detaylı.. şimdi sadece adları kaldı ehehehe :-P +1 level hatta bi ara klanlarla ilgili bi yazı yazmıstı ezbere biliodum :D[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bıdır bıdır vampire muhabbeti yapmışınız alan yok mu ya oynu anlatsın spoiler yapsın ona bile razıyım![signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 level'dan daha faideli eserler var biliyosunuz, madem wod hakkinda bilgi istiyorsunuz, yada daha kisa bir cerceve olarak vampire the masquerade clanlari hakkinda, e indirin istediginiz clan'in clan book'unu. yada direk bu oyun icin yeterli bisiyler istiyorsaniz v:tm core rulebook'ta isinizi gorur. ehe bonec, sen indiremiyodun degilmi :P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bone abi duyduğuma göre bunun orjinali sizin oraya gelmiormuş? nihahahah[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 vah vah bonec :P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bonecrusher'a gülmeyin boşuna, göndericem ona ben :-) bu arada klanlarla ilgili bilgi için p2plarda kitap peşinde koşamam diyorsanız, şuraya bir bakın, baya birşey yazıyor.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 adamlar direk ezdi beni ya pfff neyse umudumuz heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ya bu oyunun orjinali alınır bence verilen paraya değer... ama şimdi şey düşündüm bunun mmorpg si çıksa nasıl olur acaba günümüzde geçecek gene bloodlines gibi takılacaksın karakter geliştireceksin klasik mmorpg yani.. klanlar arası pvp flm olacak... çok tutardı bence hatta güzel yaparlarsa world of warcraftı bile sollayabilirdi diye düşünüyorum acaba diyorum ilerde çıkartırlar mı? ama sağlam bir şirketin sponsor olması gerek tabi vivendinin world of warcrafta olduğu gibi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 olmasın ya öyle bişi sonra hayattan koparız :)[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 nası bi makina isityo bu?. 1.7 işlemci 256 ram gfx5200 de çalışırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 çalışır tabii de, detayları hep kısman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 anladigim kadariyla rp seviyesi jedi knight ile kotor arasinda bi yerde? ona gore alicam veya almicam (ve bura amerika, alirsam bayaaa pahaliya geliyo yani :p) biri bi aciklama yapsa : p siteleri okuyorum ama yeterince bilgi bulamadim[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 nasıl amerikada pahalıya geliyor anlamadım. türkiyeye kargo yollamak istiyince, 60 dolarlık oyuna bir de 60 dolarlık kargo ekleniyor, 120 dolara masraf oluyor bir oyun. amerikalılar yırtıyor en azından free shipping imkanı oluyor orda... ayrıca izlediğim ve okuduğum kadarıyla rp seviyesi kotor ile vampire the masquerade 1 arasında olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hmm. sormayı unutmuşum win98 de çalışır değil mi? (thief 3 calısmıyo ).. son sürüm ekran kartı driverları gerkiyomu bunada?[signature][hline]The Dragon died quickly.. just like Fiona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yani. sey anlaminda dedim. kadikoye gidip alamiyosun ;p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 biz `kadikoye gidip aliyoruz` bugun outtraderla insallak :) alabilirsek aksama bir review yazariz. daha once yazan olursa da cok makbule gecer/[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 İnşallah bulursunuz da ben yarın rahat rahat gider kadıköye alırım:) bugün geçti artık kasamam hehe Birde klanlarla ilgili ayrıntılı bilgi alabileceğim bir site bilen varsa (lost library dışında) bana ö.m. ile ulaşırsa sevinirim.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 cehaletime verinde istte yeni oyun çıkar çıkmaz kopyası bulunmuyor mu (orjinali geçtim zaten =) ) izmirde genelde bulunuyor bizim yılların bilgisayarcısında adam kendisi çekiyor netten paşa paşa 512k adsl ile sonra cd yada dvdye yazıp eline veriyor... istte çok geri kalmış canım ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kadıköy, beşiktaş gibi "merkezi" yerlerde bulunuyor, ve umarım kadıköye gelmiştir bloodlines çünkü dayanamıyacam artık:) sizin yılların bilgisayarcısı gibi yapan bilgisayarcı istanbulda bir elin parmaklarını geçmez. Ben çok bilmiyorum veya:D edit: mesaj hemen üstteymiş, quote etmişim boşuna:) [signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 17 Kasım 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kardeşim almış oyunu yarınada half life 2 bitmiş olcakmış dvd de alcaz onuda ;) darısı sizlerin başına ne diim güzel oyunmuş vampire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kıprısa bana o iki oyunu göndermeyen dop olsun mu? :( istiyorum hemi de dvd imiş baksana eheheh yok yok burda hala gelmedi.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Kasım 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bugüne kadar oyun olsun film olsun dizi olsun bilimum spoiler'a karşı cıktım senaryodan hikayeden bahsedenlere kızdım bağırdım çağırdım bakıyorum işe yaramış kimse oyun hakkında bişi söylemiyor ne biliyim sc fln koymuyor ulan uyuzmusunuz alan yok mu oynu koyun şuraya scr bi kaç tane deliricem walla![signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: OutTrader, 17 Kasım 2004 21:01 tarihinde demiş ki: sc fln koymuyor ulan uyuzmusunuz alan yok mu oynu koyun şuraya scr bi kaç tane deliricem walla! korkuyorlar, ısırırsın mısırırsın... neme lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kuduzluğum artıyor akranlarımın screenshotlarını göremeyince frenzy oluyorum iyice koysanız iyi edersiniz :hrr:[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar