Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire: Bloodlines çıktı.

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

azaltıyor takılmaları o ya.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bişi dikkatimi çekti;
Oyun sufer ama bir kaç kucuk ayrınntıyla cok daha guzel olabilirmis.
Bence oyunu yapanlar aceleye getirmişler(bunu takılmalardan anlıyoruz "kaka programcı ").
Yanı olması gereken cok onemlı ayrıntılar oyunda yok.
Buda demek oluyorkı bunun devamı yakındır :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya diyorum bu oyun bi deneme bence.Asıl olan yakında gelecek.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 02 Ocak 2005 10:18 tarihinde demiş ki:
Ya o kopya oldugu için ayrıntılar yok bence neyse asıl sorun yukarda brujahla ilgili birşey yazdım kimse cevap yazmamış brujah olup prince yerine anarchlara görev yapamaz mıyım????

hayır. zaten damsel le konuştuğunda (last round alt kattaki hatun) ona size katıldım napmamı istiosun dediinde prince in yanında kal şimdilik, camarilla da bi gözümüz olsun dio. yani olay Lacroix üstüne kurulu.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Kanki Teh üBaaahr Dr000ood
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=benim de]benim de bi sorum var şimdi aklıma geldi. bu Grout a gittiimizde Nines (ming xiao) çıkıo ya evden soora ben bunu Lacroix a söledim ve blood hunt çıktı üstünde. (anarch a geçmeye çalıştıım halde söledim, kötü bi niyetim yoktu. prince bişi demez sandım). ben sölemeseydim de blood hunt çıkacakmıydı? yoksa sölemeseydim werewolf lu bölüm olmicakmıydı?[/spo][signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 02 Ocak 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 02 Ocak 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 02 Ocak 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Aragorn-, 02 Ocak 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
benim de bi sorum var şimdi aklıma geldi. bu Grout a gittiimizde Nines (ming xiao) çıkıo ya evden soora ben bunu Lacroix a söledim ve blood hunt çıktı üstünde. (anarch a geçmeye çalıştıım halde söledim, kötü bi niyetim yoktu. prince bişi demez sandım). ben sölemeseydim de blood hunt çıkacakmıydı? yoksa sölemeseydim werewolf lu bölüm olmicakmıydı?

butun bunlar spoiler taginda olmamalımıydı?

[spo1=Cevap]Ne olursa olsun söylüyorsun kaçışın yok ondan ben cok uğraştım, ki zaten sen dondüğünde last round'a prince bile gitmeden nines orda olmuyor yani adamla konuşamıyorsun

Were wolf'lu bölüm cok zevkli neden olmasınki =)[/spo][signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 02 Ocak 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
said:
-Aragorn-, 02 Ocak 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
benim de bi sorum var şimdi aklıma geldi. bu Grout a gittiimizde Nines (ming xiao) çıkıo ya evden soora ben bunu Lacroix a söledim ve blood hunt çıktı üstünde. (anarch a geçmeye çalıştıım halde söledim, kötü bi niyetim yoktu. prince bişi demez sandım). ben sölemeseydim de blood hunt çıkacakmıydı? yoksa sölemeseydim werewolf lu bölüm olmicakmıydı?

butun bunlar spoiler taginda olmamalımıydı?

[spo1=Cevap]Ne olursa olsun söylüyorsun kaçışın yok ondan ben cok uğraştım, ki zaten sen dondüğünde last round'a prince bile gitmeden nines orda olmuyor yani adamla konuşamıyorsun

Were wolf'lu bölüm cok zevkli neden olmasınki =)[/spo]

zevkli tabii ki de =) ama nines e böle bişi yapılmasa oyunun akışı tamamen deişebilirdi o yüzden sordum.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 29 Aralık 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
said:
Bonecrusher, 16 Aralık 2004 00:27 tarihinde demiş ki:
Once you have enabled the console load the saved game from this level and do the following
1) Get to the boat and approach it, do not get into the boat, but get as close as you can
2) Open the console using the tilde "~" key
3) Type the following commands in:

If you saved Johansen:
SaveJohansen()

Then to level transition if you're anybody but a Nosferatu:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark

And if you're a Nosferatu, instead use:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark

4) If you get to the next level and you do not have any items in your inventory reload your previous save (make sure you have a discreet save and are not just using the autosave) and try it again, but stand closer to the boat.

Hmm bende de bu sorun oldu yanlız console tuşunu bulamadım?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Taktım buna]Ben bu taksiciye taktım.Seerın dedikleri,Adamın aurası fln filan hep caine olduguna işaret ediyor..Acep jack bir antediluvian olabilirmi?[/spo][signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 02 Ocak 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
[spo1=Taktım buna]Ben bu taksiciye taktım.Seerın dedikleri,Adamın aurası fln filan hep caine olduguna işaret ediyor..Acep jack bir antediluvian olabilirmi?[/spo]

[spo2=cevap]verilecek her turlu cevap spekulasyon olacak. 90% caine demek bile kisisel yorumun otesine gecmeyeceginden onceki sayfalardaki yorumlara bak, yeter. cunku yeni bir kanit veya yeni bir alternatif cozum atmayacak kimse =)[/spo][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

pff. bende hala çalışmıyor. patch'i ve ati'nin son driverını yükledim ama yinede asus notebook'ta açılmıyor.
Arkadaşlarıma çektim onlarda çalışıyormuş ama :hrr:
bu konu da yardım edebilecek biri varmı?[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

[Bu mesaj StRencher tarafından 02 Ocak 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aynen oyle yani. `bence oyle`, `bence degil`den oteye gitmeyecek bizim fikirlerimizde.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 03 Ocak 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...