Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Game- Oyun ...

karakedi

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
bugün vardı izledim süperdi.
anem "vay vay adamların kötülüğünü gördün mü soydular işte" derken, "anne bunların hepsi oyun anlamıyor musun?" diyordum eheh nerden anladım, çok zekiyim ben, mükemmelim..

RPG ile alakasını kuramadım. Hem de REAL TIME RPG. Adventure olsa olur. Çünkü epey kafa patlatman gerekiyor, hö noldu felan diye..

Adamın neden bu kadar salak olduğunu anlamadım. Ulan herkes oyunun içinde anlasana bunu.. Yok bu salak gibi bir de adamlardan özür diliyor. Herkese inanıyor...

Ama anlamadığım birşey var, tamam adamın silahı kurusıkı yaptılar diyelim, vurduğu kardeşinin sırtı nasıl oluyor da kanadı. Hem de ortada bir iz vardı dikkat ettim. Kurşun deliği gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

ben de şaşmıştım kimse başlık açmadı diye, açılmışı varmış.. :-p

çok iyi bir film ama işte herşeyin planlandığı gibi gitmesi biraz yapaylaştırıyor bir yerden sonra. bone demiş yukarıda mesela. kapıya kulbu takamasa dalgıç kurtaracak da bütün oyun batacak, kurguyu fazla sorgulamamak gerekiyor o yüzden tad alabilmek için..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

ehe dalgıçlarda abi biz geçiyoduk kurtardık falan derler :P

bence en riskli sahne sondaki çatıdan atlama sahnesiydi
atlarken camdan içeri girdi ya o arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama yanda kalın demirler vardı adam yanlışlıkla biraz saga veya sola atlayıpta o demirlere çarpsaydı nolucaktı ? kesin giderdi o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

daima seyredilebilecek olağanmüstü filimlerden biriydi

herkesin ayrı bir güzelliği vardı
(ki işin içinde DAvid Fincher var:)

bi dahja yayınlasalar keşke:)[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

[b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Sosyal ağlarda paylaş