Mumu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 copy suX bu arada haberiniz wardır heralde artık türkiyeye kopya sidi(lam cd yazıcaktım walla böle yazdım bilerek diil yani ehu) gelmiyo.orjinla oyunlarında daıtıcıları yoksa onlarda gelmicekmiş yani sıçtık :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bugün vardı izledim süperdi. anem "vay vay adamların kötülüğünü gördün mü soydular işte" derken, "anne bunların hepsi oyun anlamıyor musun?" diyordum eheh nerden anladım, çok zekiyim ben, mükemmelim.. RPG ile alakasını kuramadım. Hem de REAL TIME RPG. Adventure olsa olur. Çünkü epey kafa patlatman gerekiyor, hö noldu felan diye.. Adamın neden bu kadar salak olduğunu anlamadım. Ulan herkes oyunun içinde anlasana bunu.. Yok bu salak gibi bir de adamlardan özür diliyor. Herkese inanıyor... Ama anlamadığım birşey var, tamam adamın silahı kurusıkı yaptılar diyelim, vurduğu kardeşinin sırtı nasıl oluyor da kanadı. Hem de ortada bir iz vardı dikkat ettim. Kurşun deliği gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ya abi geçmiş topic leri ne karıştırıyonuz (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 süper film kesinlikle bayılırım... Ama insan pisikolojisine kastetmek çoğu ülkede suç olduğundan öyle bi sistemin işlemesi oldukça zor... Yoksa yapacam ben :)[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ben de şaşmıştım kimse başlık açmadı diye, açılmışı varmış.. :-p çok iyi bir film ama işte herşeyin planlandığı gibi gitmesi biraz yapaylaştırıyor bir yerden sonra. bone demiş yukarıda mesela. kapıya kulbu takamasa dalgıç kurtaracak da bütün oyun batacak, kurguyu fazla sorgulamamak gerekiyor o yüzden tad alabilmek için..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ehe dalgıçlarda abi biz geçiyoduk kurtardık falan derler :P bence en riskli sahne sondaki çatıdan atlama sahnesiydi atlarken camdan içeri girdi ya o arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama yanda kalın demirler vardı adam yanlışlıkla biraz saga veya sola atlayıpta o demirlere çarpsaydı nolucaktı ? kesin giderdi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Heh sorun ettiğin şeye bak Popeye, o zaman da filmin adını değiştirir "Oyundu Cinayet Oldu" koyarlardı. Çok mu zor. :P[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: MrMedia, 09 July 2003 23:47 tarihinde demiş ki: ya abi geçmiş topic leri ne karıştırıyonuz (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti bugün filmi izledim.. başkaları gibi 30 topic açmak istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 daima seyredilebilecek olağanmüstü filimlerden biriydi herkesin ayrı bir güzelliği vardı (ki işin içinde DAvid Fincher var:) bi dahja yayınlasalar keşke:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar