VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: CrayTotem, 09 Haziran 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Uçak pilotunu Snoop Dog un canlandığı süper komedi filmi Soul Plane..2004 yapımı.. Az açıklamışssın. Bu film hakakten izlemeye değer. Türkiye'de Uçakta Şenlik var adı altında bulabilrisiniz.[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 road trip i izlemiştim çok güzel road trip le euro trip in alakası var mı, devamı filan mı ?[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 euro trip, road trip'in, açik sahneli devam filmi. Çok gsl. Izle[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: ucanadam, 10 Haziran 2005 16:32 tarihinde demiş ki: road trip i izlemiştim çok güzel road trip le euro trip in alakası var mı, devamı filan mı ? İlk film ile alakası yok.. Alakası yok derken yapımcılar aynı konu aynı yine yolculuk ama karakterler ve hikaye tamamen farklı... Evet 2. film aslında..Ama devam değil dediğim gibi.. İlk filmi beğendiysen 2. kesinlikle izlemeye değer..Çok daha fazla komik =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Solufain, 10 Haziran 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Az açıklamışssın. Bu film hakakten izlemeye değer. Türkiye'de Uçakta Şenlik var adı altında bulabilrisiniz. Çoğu yerden az puan almasına rağmen gerçekten bir komedi patlaması...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 euro trip devam filmi ama scary movie gibi. Tema aynı, karakterler farklı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Evet tavsiyelere devam beyler? Ayrıca aradıım 2 filmin ismini halen öğrenemedim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 12 Haziran 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hayatım boyunca hiç bir komedi filmini sinemada izlemedim hatta hiçbirinin tamamını izlemedim, ancak "kebap connection" hakikaten çok güzeldi, özgünlüğü ve sağlam esprileriyle ciddi anlamda kaliteli bir yapımdı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 walla ben çok gülmüştüm, school of rock vardır bir de.[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: aquila, 13 Haziran 2005 01:24 tarihinde demiş ki: su an tvde var cilgin kateorisine girer mi bilmem ama baya uzel bi komedi "O Brother Where Art Thou?"... kanald? Edit : Kanald de irenc bi film var..Showtv de güzel bi film varmış.. =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 13 Haziran 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 lock, stock and two smoking barrels. sadece bu film yeter.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 zaidral yanımda duruyo cd ama hala izliyemedim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Aklıma gelenler Geyik Muhabbeti Jim Carrey in cogu filmi.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: CrayTotem, 09 Haziran 2005 21:46 tarihinde demiş ki: How High..Çok iyi sayılmaz ama güldürüyor... bu film varya süperdir :) özellikle "PUDRA" olayı beni bitirmişti :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Önce lock,stock sonra snatch... Zaman olursa.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yazılan hemen hemen her filmi bulup izledim... Hepsi güzeldi hiç birini izlediğime pişman olmadım... Ama yine tükendim bi up liyim yeni tavsiyeler aliyim dedim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ee, road trip euro trip yazılır da cuba gooding jr.ın oynadığı boat trip nasıl atlanır? üçünü de izledim, vallahi en güzeli boat trip'ti bence.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Bone, 10 Haziran 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Hot Shots! Hot Shots 2! Airplane! The Naked Gun: From the Files of Police Squad! Repossessed The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear Naked Gun 33 1/3: The Final Insult Wrongfully Accused Scary Movie 3 Spaceballs Robin Hood: Men in Tights bunların hepsini izledin mi? Vay be. O zaman listeyi genişletiyim ben biraz :) Ace Ventura: Pet Detective The Mask Ace Ventura: When Nature Calls Liar Liar Bruce Almighty Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events Twins Kindergarten Cop Last Action Hero Junior Jingle All the Way Dangerous Curves All I Want for Christmas Dracula: Dead and Loving It Spy Hard Mr. Magoo Wrongfully Accused 2001: A Space Travesty Camouflage Beverly Hills Cop Beverly Hills Cop II Coming to America Boomerang Beverly Hills Cop III Vampire in Brooklyn The Nutty Professor Doctor Dolittle Holy Man Bowfinger Nutty Professor II: The Klumps Showtime The Haunted Mansion NOT: bunların hepsinin süper filmler olduğunu iddia etmiyorum, maksat liste kalabalık görünsün :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Çok saol ama filmleri çekip uyursam msnini bütün b@b th3 k3nk lere veririm temizliyemessin listeyi.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 How High'a fena değil demiş Çocuksuz kal ! başkalarının zevklerine saygısı olmayan insancık modeli 1 [signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 How High efsanedir cidden.. Hele ordaki pimp resmen yarıyor insanı.. "I've been pimping since pimpin pimping..." Hele bide pimpialogy 101 dersi veriyordu ahah... Tavsiye olarak tüm steve martin filmleri..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Vemabiçiz ... How High gerçekten efsanedir , komedi filmi hiç sevmem ama açıp açıp o dekan'ın balo sahnesini izlerim Yo DJ ! Hit meeeee . Ve sonrasındaki dansı öldürüyor beni ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 salak ile avanak ---> en yarıldığım the cable guy[signature][hline][ quote ]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Austin Powers 1-2-3 Söylememiş kimse.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kemal Sunal'in tum filmleri tavsiyemdir, kraldir hepsi ozellikle 100 numarali adam.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar