Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eheh kısa ve öz olmuş :) isteseler adam gibi bilgi verirlerdi :-p birazcık kasıp oyunları,uotr,lyricz ve benzeri şeyleri tanıtsalarmış.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: thelegbra, 13 Temmuz 2005 14:56 tarihinde demiş ki: hi mom! [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 El sallar...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Joker, 09 Ağustos 2005 01:52 tarihinde demiş ki: El sallar... Delikanlı adam smiley kullanmaz. O halde joker delikanlı adam![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eh hem dilbigisi hem de imla hatası var, laf olsun torba dolsun diye bir madde olmuş şu haliyle.. güncellenir, düzeltilir ileride..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 "great wasts of members are not considered to be accepted by any other communities." Ben bu cümlede pati'yi aşağılama hissediyorum!? sadece ben mi? yanlış anlamadıysam "üylerinin büyük çoğunluğu başka topluluklarca kabul edilmez..." denmiş. Böyle denmemişse ne denmiş biri açıklasın Tabi bunu çevirebilmek için "wast" yazan kelimenin "vast" olduğunu varsaydım, belki eski inglizce de yazmıştır :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 lol evet :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 wikipedyanında sorunu o işte, kafasına göre yazıo canı sıkılan. kesin bizim siteden banladıgımız , veya patiyi çekemeyen ezik bi websitesi olan biridir. çok var öyle, hemen aklıma 5-6 kişi geliyor bile ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Heh biraz genislettim ve duzelttim goruslerinizi yazarsanız sevinirim =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ahahah önce herkes sevinmiş şimdi nefret kusacaklar :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 guzel olmuş valla venator, eline saglık.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 esas bizim wikipedia'yı tanıtmamız lazım be :p şaka maka bilmiyorum ben wiki miki. yamuk olmasın? şş? :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla wikipedia ve imdb'yi bilmeyenler camdan atlasın :-P yalnız komik olmuş biri orda "with a young user population (mostly ages 16-25)." demiş başka biri de "the actual population ranges from ages 14 up to 35." demiş. bayaa çelişkili gibi geldi bana..[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bone tarafından 11 Ağustos 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bone partına ne oldu? konula ilgisiz ama cıplak gibisin[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 "Bonecrusher ownz you?" kim bu cok merak ettim =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Cuce, 12 Ağustos 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Bone partına ne oldu? partıma bişi olmadı. öyle dolaşıyoruz işte ortada...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Cuce, 12 Ağustos 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Bone partına ne oldu? konula ilgisiz ama cıplak gibisin bonec bu bone diil en son "ah keske nick degisimini geri alsa kedi, ne mutlu olurum" diyordun nooldu be bonec? :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" [Bu mesaj HellHound tarafından 12 Ağustos 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 İyidir, iyidir eklesinler zararı olmaz.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yok ben bone'um eskiden de öyleydim, şimdi de öyleyim. mutlu mesudum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 lol "anaa gitti la bi dakka histiri den eski yazıyı buliyim ya da ben yaziyim bi tane" bir wiki'nin icine etmedigimiz kalmisti :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Bone, 11 Ağustos 2005 23:35 tarihinde demiş ki: valla wikipedia ve imdb'yi bilmeyenler camdan atlasın :-P yalnız komik olmuş biri orda "with a young user population (mostly ages 16-25)." demiş başka biri de "the actual population ranges from ages 14 up to 35." demiş. bayaa çelişkili gibi geldi bana.. biri yaş ortalaması aralıgı bir yaş skalası.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: HellHound, 12 Ağustos 2005 02:02 tarihinde demiş ki: lol "anaa gitti la bi dakka histiri den eski yazıyı buliyim ya da ben yaziyim bi tane" bir wiki'nin icine etmedigimiz kalmisti :P ahah gördü herkes rezil oldum :utaniem: edik: şaka ama düselttim yane hemen [signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**] [Bu mesaj -DoruK- tarafından 12 Ağustos 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Bone, 11 Ağustos 2005 23:35 tarihinde demiş ki: valla wikipedia ve imdb'yi bilmeyenler camdan atlasın :-P ben wikipediayı ilk defa görüyorum !?! wikipedia gibi bişeyi biliyosunda niye göstermiyosun birader.seni camdan atmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 e zamanında bu tip siteler için bir topic açmıştım da, reklam yapma veya saçma siteler yazma yarışına dönmüştü, topic gereksiz bir hal almıştı felan. ama wikipedia gerçekten süper bir kaynak sitedir. oyun terimlerinden ansiklopedik bilgilere kadar herşeyi orda bulabiliyorum ben :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paticik From Wikipedia, the free encyclopedia. xueshen was here Hmm, bütün konuyu silmis kimmis bu xueshen.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar