Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu güne kadar oyunlarda izlediğiniz en iyi giriş introsu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heralde tam olarak intro degil diyecegim sey ama everquest 2de karakter actiktan sora cok guzel basliyo oyun bence..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
warcraft3 ün
RA2 nin ve yuri's revenge in demoları hoşuma gidiyor halen
ha bide tabiki
Warhammer: Dawn of war, o ne gaz intro öyle =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Quake 2 de hiç fena deildi :D

bi de half life'ın girişinde rendered intro sanmıştım, taa ki elim yanlışlıkla mouse'a değene kadar... soora da dumur olmuştum...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
giriş introsu :P
WoW bence
[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

[Bu mesaj Shadowcast tarafından 27 Temmuz 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla intro, cinematic, epilogue diyince Blizzard... Özelliklede Warcraft 3[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
Final Fantasy serileri özellikle 8 ve metal gear solid 2[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mesaj tarihi:
said:
Head, 27 Temmuz 2005 04:24 tarihinde demiş ki:
worms , ama kaçıncısı hatırlamıyorum.
böyle savaşa hazırlanıyorlar felan . süperdi o.

dediin worms 2 abi hatirladim ahaha[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mesaj tarihi:
Descent Freespace 1 in introsuda süperdir. Sırf onu izlemek için arada kurarım pcye oyunu :) Müzik ve video harika bir uyum içinde. Oyunda harikaydı. İkincisi süper ötesiydi. Keşke üçüncüsü de çıksa :(
Mesaj tarihi:
-age of 2
-heroes 3
-fifa99[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
worms 2de bi video vardı iki solucan birbirlerine hababam daha iyi silah çekio sonunda biri diğerini çekiçle eziodu.

sora warhamer dawn of war güsel

wc3 güsel[signature][hline]May the force be with you, always.
I sense much beer in you!
Feel the force you motherfucker!!
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 28 Temmuz 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
-age of 2
-heroes 3
-fifa99

Ahh be tam yazıyodum,bencede heroes 3ün introsu gayet iyidi
bide Nfs 3 çok süperdi zamanına göre bence,
civilization 3 de güsel,hep 3lerden gidiyos hadi bakalım:)[signature][hline]from exile...

[Bu mesaj Dark_Soul tarafından 29 Temmuz 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iğrençsin böğğğğğğğğğ[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
  • Yeni Oluştur...