Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bu oyunda arabalar reklam panoları felan değişiyormuş. Daha gerçekçi bir görünümü oluyormuş. "AFTER WIZARD'S END, PLEASE FINISH THE INSTALLATION BY DELETING TXD.IMG AND TXD.DIR FROM GTA3'S "MODELS" DIRECTORY!!! LET ME REPEAT IT AGAIN: PLEASE FINISH THE INSTALLATION BY DELETING TXD.IMG AND TXD.DIR FROM GTA3'S "MODELS" DIRECTORY!!! BECAUSE IF YOU WON'T DO IT, THEN ALL TEXTURES IN THE GAME WILL BE BUGGY!!!" diyor. ancak ben hiç txd.dır veya txd.img bulamadım. Oyuna girdim. Menüler yazılar gözükmüyor. Rastgele girdim oyuna. Arabalar felan çok güzel. Ancak ufak bir çizik alınca hemen beyazlaşıyor araba. Belki grafik ayarlarını yapmadığımdan veya txd.img dosyasını silmediğimden olabilir. Ancak nolur biri yardım etsin. Neyi silcem anlamadım hiç...[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 www.fileplanet.com dan bulursun real gta gta diye arat kolay. ama benim sorunum oyunla ilgili[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 http://www.realgta.net de sitesiymiş[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 July 2003 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 hmm bu sefer txd.dir ve txd.img dosyalarını buldum. sildim. ama oyun gene yazısız .ıkıyor. böhüü[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bence yüklemeyin real gta, arabalar çooooook çirkin olyro,paspaarlak,sesler fln spr oluyor o ayrı[hline]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 arabaları ben çok sevdim. mini kullanmayı, gaydırıguppak araba kullanmaya tercih ederim.. peki oyunu nasıl çalıştırabileceğimi bilen yok mu?[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 arabalaın modelleri güzelde renkleri çok irenç oluyor,ben level cdsinden yükleyip readmedeki herşeyi yaptım sorunsuz çalıştı[hline]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 onu kurcam illa ki off. ne güzel final real gta 3 kurmuştum[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: DoGMeaT, 05 July 2003 19:39 tarihinde demiş ki: arabalaın modelleri güzelde renkleri çok irenç oluyor,ben level cdsinden yükleyip readmedeki herşeyi yaptım sorunsuz çalıştı[hline] yooo bende leveldan yüklenen kusursuz çalıştı baya güzeldi.ilginç bir deneyim. tabi readmedekileri düzgün yapmak laızm.[hline]It's now or never, Come hold me tight Kiss me my darling, Be mine tonight Tomorrow will be too late, It's now or never My love won't wait. Elvis Presley
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 nedense bende arabalar pasparlak duruyo,arabaların renkleri çok komik duruyo,bu bitek bendemi oluyor,yoksa real gta nın bir pürüzümü bu?[hline]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yazıların çıkmama olayı büyük ihtimalle gta 3 te xp oynamak için bir patch vardı onu yapmamış olmandır. o yapılmadığında yazılar filan görünmüyordu.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hmm nerden bulabileceğimi biliyor musun? görmedim ben
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ya biri söylesin walla ya nerden bulcam bu patchi? bir ara 30 tane gta topici açılırdı, şimdi bakan bile yok herhalde bu topice
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 level dergisi haziranda vermişti[hline]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 level haziran 2003 cdsine baktım.. o vice city patchi.. bbaşka bir cdde xp patchi buldum aradığım.. ama o da türkçe xp kullandığım için hata veriyor..
BAZUKA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 oyun daki silahlar deşikmi bari?oyun iyi ise yok satılır.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 nesi satılcak abi beleş oyun. adamlar arabaları ve şehirleri daha gerçekçi yapmışlar.. pizza hut var. coca cola arabalı var bmw m3 var felan. çek bence bir an önce
Moncain Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Hoşuma giden tek şeyi dodo nun güzel bir savaş uçağı şekline dönüştürülmesi.[hline]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 diğer arabalar değiştiği için çok memnun kaldım, aptal aptal arabalar yerine audi, mercedes, mini sürmek gerçekten keyifli. taksiler peugeot olmuş süper
Moncain Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Bide 3.adadaki base yerinin önüne köprü koymuşlar havalimanına o baraj üstünden direk gidiliyor gayet hoş olmuş.Ama bi güzelliği atlamışlar hayalet ada için araba gidiş yolu koymamışlar ama ben o modifikasyonuda indirdim real gta ile manyak oldu herkese tavsiye ederim.[hline]
Öne çıkan mesajlar