Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

My Eyeeesss Çok I sıcak...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

:( Yaw nie bu kadar sıcak ya..

Evi temizliyordum...

Bir yerdende Kedilerimin yiyişmesini izliyordum..

Çöp Poşeti Bitmiş...

Dışarıya Çıktım....

Altı Üstü Bakkala Gittim Geldim...

Eve Girdiğimde...

Her tarafımdan ter çıkıyordu...

Ya Bu sıcaklar ne zaman gider allah aşkına bitsin artık... Bu arada şimdi ben kiloluyum ya eğer hergün böyle 10 dakka dışarı çıksam terlesem süzülürmüyüm zuhauhauha[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

Mersindeyim (Erdemli) Hava olmuş 31'C nem oranı %97'leri buluyor ve evde bornozla oturuyorum terimi emsin diye yetmiyormuş gibi televizyon havalar ısınacak diyor![signature][hline]Give me the drink of the fluid
That disintegrates
And lend me the sweet balm and blessing
Of forgetfulness, empty and strong
Lethe
Oh, lethe

Sosyal ağlarda paylaş

Bendede Dedemden kalma ufakcık bi vantilatör var...

Kendi evim oldugu için daha taktıramadım.. En kısa sürede takıcaklar banada..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma sapan, amaçsız mesajlar atmak için içimde inanılmaz bi istek var... Gel-gör i Zeytin benim yerime yapıyo onu, o yüzden rahatça uyuyabilirim...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Ahh güzelim klişeleşmiş düşünceler bunlar ama...

Sen ömründe hiç custoyla tanıştınmı gece gel eve senide götürür arada anlamazsın bile :) konu dağılmasın..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 16 Ağustos 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
Saçma sapan, amaçsız mesajlar atmak için içimde inanılmaz bi istek var... Gel-gör i Zeytin benim yerime yapıyo onu, o yüzden rahatça uyuyabilirim...
Havalar sıcak diye bir konu var.
Nasıl bir mesaj atayım peki ?
hava tahimini mi yapayım?[signature][hline]Düdüt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AcimasizKemal, 16 Ağustos 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
Bir yerdende Kedilerimin yiyişmesini izliyordum.. Mart ayında değiliz O_0

Böyle bir kediden ne beklenir... Herif resmen ben bu oyunu bozarım benim adım tatar ramazan bakışı atıyor..

Al Bak Eserleri...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Kış gelince " dıdıdıdıd donuoomm sıcak ne zaman gelcek "

Yaz gelince " AYYHH ÇOK SICAAK NE ZAMAN BİTCEK " :) bu yüzden en çok ilk baharı seviyorum birde son baharı çünkü tam ortası[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...