Karqa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Arkadaşlar hanı atamlar game trailer lar yapıyorlar ya oynarken kayıt alıyorlar leroy örneği gibi bende kayıt almak ısıtoyrum nasıl bı yardım edın[signature][hline]Legend is back..... Karqa Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Fraps[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Pekii bu frapsın trial olmayanı için guvenilir bir adres veya emuleden hangi isimdekini indirmek lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 fraps biraz ilginç geldi bana indirdim kurdum herşey iyi güzel ama video boyutları inanılmaz büyük ve görüntü kalitesi berbat :) yani 15-20 saniyelik bir video yaklaşık 150 mb civarı oluyo peki izlediğimiz videolar nası daha kaliteli oluyo ve ortalama 20 dk süren bi videoki müzikde eklenmiş nası 120 mb olabiliyo[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Karpuz of Frostwhisper (lvl4* NE Rogue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Trialını indirdiysen sıkıştırma yok onda o yüzden olabilir ve max 20-30 saniye gibi birşey kaydediyor. Bird FPS dusurmek lazım biraz yani 15-18 fena olmuyor izlerken.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya benim isedigim 3 dk olcak goruntu kalıtesı guzel ve arkada müzik mıllet nasıl yapıyor onu dıyorum ıste nerden temın edebılrıız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Hem oyunu oynayıp, hem kaydetip, hem de kayıt sırasında sıkıştırma yapmak kolay iş değil. Yapabilen programlar vardır elbet, ama bilgisayarınızın çok iyi olması lazım. Özellikle hard disk ve ram çok önemli. Fraps bu nedenle hiç sıkıştırmadan kaydediyor dosyaları. VirtualDub isimli ufacık programla istediğiniz codec'te, istediğiniz kalitede sıkıştırabilirsiniz. Fraps'in full versiyonunu ise bilemiyorum ne yazik ki. Zamanında kazaa lite kullanarak bulmuştum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gamecam bu konda en iyi program[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Gamecam+Windows Video Maker Bu ikisini kullanıp kendi çapımda yaptım bişiler... http://rapidshare.de/files/3896698/Onyxia_2.wmv.html [signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 udinen ... indirdim izledim 1 dakika altta muzik 8+ mb cok guzel yapmisin.. ben arastirayim beceremezsem senden ayrintili bilgi rica edecegim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Gamecamin kullanımını biraz daha detaylı anlatırmısınız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aga aklima bi sey takildi... madem konu basliklarini ingilizce aciyonuz, gidip google'a aynisini yazsaniz da dogrudan cevabi okusaniz olmaz mi? sozum meclisten disari[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 absolut fraps bende e m u l e downu var istersen bi şekilde yollayabilirim sana.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bende de k ı r ı k fraps var ama orginalı olsa da aynı şekilde çok yavaşlatıyor. acaba gamecam daha mı az kastırıyor. bu arada ben de yollayabilirim ö.m'den msn ni yazarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 nxsecure.org da fraps programının cracli cversiyonu mevcut beyler.forum kısmında http downloads baslıgı altında aratırsanız görebılırsınız[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Udinen baba msn adresın falan varmı senın[signature][hline]Legend is back..... Karqa Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 fraps taki avi yi virtualmod la riplemeniz lazim xvid yada divx[signature][hline]baskilara dayanamadim warriorumu holy warrior yaptım. orc warrior batlamyus evet güzel seyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Udinenın videosu gerçekten çok hoş olmuş ama arkadaki müzik yerıne bı season of war veya call to arms koyabılırdı :)[signature][hline]Legend is back..... Karqa Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Evet ilk çalışma olduğu için acemilik çektim biraz. Bundan sonraki çalışmamda mutlaka wow soundtracklardan biri olacak.[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 "Power of the horde(War3x)" :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Regalya sen şu domdom kurşununda olanmısın euhe[signature][hline]Legend is back..... Karqa Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Gamecami kurdum ve kaydetmeyide becerdim ama goruntu igrenc ötesi bunun ayarı falan nerden yapılıyor yani best qualşityde bile cidden tarih öncesi ekran kartı gibi gorunuyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben açtım o programı aşağıda icon çıktı kaydetme tuşu falan hangısı[signature][hline]Legend is back..... Karqa Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Onları profiledan ayarlıyorsun. Şimdi frapse geri dondum onunla kaydettiğim movie goruntu olarak gayet guzel ama ne zaman movie maker ile dosyaboyutu ile oynasam 1MB/s yapsam mesela bir anda igrenc oluyor goruntu yani cidden kötğ oluyor. Bi codec sitesi falan varmı media player veya movie makera yukelemem gereken?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 baba bıde şu ben wow da karakter seçimi falan yapmak ısıtoyrum paticikten nıckımın altında kucuk orc mork dıyo ya o nasıl olcak heh[signature][hline]Legend is back..... Karqa Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar