Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow video maker

Karqa

Öne çıkan mesajlar

fraps biraz ilginç geldi bana
indirdim kurdum herşey iyi güzel ama video boyutları inanılmaz büyük ve görüntü kalitesi berbat :) yani 15-20 saniyelik bir video yaklaşık 150 mb civarı oluyo
peki izlediğimiz videolar nası daha kaliteli oluyo ve ortalama 20 dk süren bi videoki müzikde eklenmiş nası 120 mb olabiliyo[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN
Karpuz of Frostwhisper (lvl4* NE Rogue)
Sosyal ağlarda paylaş

Hem oyunu oynayıp, hem kaydetip, hem de kayıt sırasında sıkıştırma yapmak kolay iş değil. Yapabilen programlar vardır elbet, ama bilgisayarınızın çok iyi olması lazım. Özellikle hard disk ve ram çok önemli.

Fraps bu nedenle hiç sıkıştırmadan kaydediyor dosyaları. VirtualDub isimli ufacık programla istediğiniz codec'te, istediğiniz kalitede sıkıştırabilirsiniz.

Fraps'in full versiyonunu ise bilemiyorum ne yazik ki. Zamanında kazaa lite kullanarak bulmuştum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Onları profiledan ayarlıyorsun.
Şimdi frapse geri dondum onunla kaydettiğim movie goruntu olarak gayet guzel ama ne zaman movie maker ile dosyaboyutu ile oynasam 1MB/s yapsam mesela bir anda igrenc oluyor goruntu yani cidden kötğ oluyor. Bi codec sitesi falan varmı media player veya movie makera yukelemem gereken?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...