Popeye Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 saat 23:00 da süper filmdi ya izlemeyenler kaçırmasın bence[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 hergun sunsalar bıkmadan izlerim valla muzigi yokmu bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 13215651. kere izlicem gibi gözüküo[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 bu filmi bildim bileli hep geç verirler hepde atv verir hepde geç verir .... eheh tahmin ediyim atv mi yayınlıyo[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Biraz abuk bişiye benziyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Güzel filmdi... Ama anlamadığım olay makinayla makas kullanmadan bizim elemanın saçlarını nası o hale getirdi anlamadım :)[hline]Herşey yalan olsa bile en güzel a$k zor olanmış... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 anaa ewet yazıyomuş dikkat etmedim :) yada bilinçaltımın bana oynadığı bi oyun :/ [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 28 Ocak 2003 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Walla çok uykum olmasına rağmen oturdum izledim süferr film hele araba kovalamaca sahnesine bayılıyorum.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 bunu izlicem die uykusuz kaldım yazmayın bidaa böle güzel şeyleri geç vakitte:P[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 operasyon müziği harika onun da ra ra ri rara darara di rara[hline]www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 tv de hergun koysalar izleyecegim iki filmden biri "rock" dir walla dieride "seven"[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 31 Ocak 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 said: Xechelon, 31 Ocak 2003 14:40 tarihinde demiş ki: tv de hergun koysalar izleyecegim iki filmden biri "rock" dir walla dieride "seven"[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."[Bu mesaj Xechelon tarafından 31 Ocak 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Eh desene şanslısın nerdeyse dediğin kadar çok yayınlanıyorlar o iki filmi. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 yıl sonra ... kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 soundtrack ini dinliyorumda gazdan öldüm.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya bunu nerden indirebilirim?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… obacan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Harbi kaç kere verseler gene baymicam filmlerden biridir çok severim hastasıyımdır oyuncu kadrosu zaten yakıyoo :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian-------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bi an ATV yine utanmadan rock ı veriyor diye korktum valla. nedir bu kardeşim film alsın şu kanallar artık..bi realite şov, yerli dizi furyasıdır aldı başını gidiyor 3 senedir.. yeter üleyn![signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yaz vakti dizi sezonu dışında kaldığından gene güzel filmler verebiliyorlar kazara ama kışın hiç şans yok.. kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi türkiye'de televizyonculuğun bu kadar gerileyeceği..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 7 ay sonra ... Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ŞUan show tv de oynuyor[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 o ikisinin oynadıı filmleri kacırmammmmm kanaryyyy nikılsınnn[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 COk iyi film ayrica butun timin olduruldugu sahneye hastayim[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Psc Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bu filimi 16.08.2005 tarihinde gösteren tv kanalını şiddetle( :D ) kınıyorum hangisiydi hatırlıyamadım. Sabah 8 de işe gitmem gerektiği halde saat 2 ye kadar izledim sora bir reklam girdi yok sauna bel yok AB shaper derken saat 2:30 oldu hala filimi kaldığı yerden izliyemedim en sonun uyuya kalmışım. Şimdi işyerinde uyuya kalıyorum ve bir hiç uğruna sonuna kadar bile izleyemedik( gerçi 7 yada 8 olacaktı ama olsun) Şimdi baktımda amma sinirlenmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karareis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yaw bu filmin soundtracklerini hangi isimde aratmam gerekio the rock die aradim sacma sapan seyler cikio parca adi filan söliebilecek varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 yıl sonra ... mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 şuan TNT de türkçe dublajlı olarak veriliyor. duş odasındaki operasyon sahnesi geçti ama daha nice efsane sahneler ve quote lar var. ulan üzerinden 12-13 yıl geçti halen gaz halen gaz film daha iyisi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 kimse alinmasin benim görüşüm bu iğrenç bir film'di. Mantık dışı ve abartma sahneleri var film'de. Bu konuda 1- Kurda Tuzak 2- The Rock edıt: İlk izledigimde bende woooow cekiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 harbiden çok iyi filmdi. birkaç kez izlemişimdir herhalde yine izlerim. o yeşil sıvı dolu kürelerin yere düşüşü birebir aklımda hala dsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon The Rock ( kaya ) bu akşam ATVde (27.01.2003 - 23.30) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Craven Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 operasyon müziği harika onun da ra ra ri rara darara di rara[hline]www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 tv de hergun koysalar izleyecegim iki filmden biri "rock" dir walla dieride "seven"[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 31 Ocak 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 said: Xechelon, 31 Ocak 2003 14:40 tarihinde demiş ki: tv de hergun koysalar izleyecegim iki filmden biri "rock" dir walla dieride "seven"[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."[Bu mesaj Xechelon tarafından 31 Ocak 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Eh desene şanslısın nerdeyse dediğin kadar çok yayınlanıyorlar o iki filmi. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 soundtrack ini dinliyorumda gazdan öldüm.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya bunu nerden indirebilirim?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Harbi kaç kere verseler gene baymicam filmlerden biridir çok severim hastasıyımdır oyuncu kadrosu zaten yakıyoo :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian-------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bi an ATV yine utanmadan rock ı veriyor diye korktum valla. nedir bu kardeşim film alsın şu kanallar artık..bi realite şov, yerli dizi furyasıdır aldı başını gidiyor 3 senedir.. yeter üleyn![signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yaz vakti dizi sezonu dışında kaldığından gene güzel filmler verebiliyorlar kazara ama kışın hiç şans yok.. kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi türkiye'de televizyonculuğun bu kadar gerileyeceği..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ŞUan show tv de oynuyor[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 o ikisinin oynadıı filmleri kacırmammmmm kanaryyyy nikılsınnn[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 COk iyi film ayrica butun timin olduruldugu sahneye hastayim[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bu filimi 16.08.2005 tarihinde gösteren tv kanalını şiddetle( :D ) kınıyorum hangisiydi hatırlıyamadım. Sabah 8 de işe gitmem gerektiği halde saat 2 ye kadar izledim sora bir reklam girdi yok sauna bel yok AB shaper derken saat 2:30 oldu hala filimi kaldığı yerden izliyemedim en sonun uyuya kalmışım. Şimdi işyerinde uyuya kalıyorum ve bir hiç uğruna sonuna kadar bile izleyemedik( gerçi 7 yada 8 olacaktı ama olsun) Şimdi baktımda amma sinirlenmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yaw bu filmin soundtracklerini hangi isimde aratmam gerekio the rock die aradim sacma sapan seyler cikio parca adi filan söliebilecek varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 şuan TNT de türkçe dublajlı olarak veriliyor. duş odasındaki operasyon sahnesi geçti ama daha nice efsane sahneler ve quote lar var. ulan üzerinden 12-13 yıl geçti halen gaz halen gaz film daha iyisi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 kimse alinmasin benim görüşüm bu iğrenç bir film'di. Mantık dışı ve abartma sahneleri var film'de. Bu konuda 1- Kurda Tuzak 2- The Rock edıt: İlk izledigimde bende woooow cekiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 harbiden çok iyi filmdi. birkaç kez izlemişimdir herhalde yine izlerim. o yeşil sıvı dolu kürelerin yere düşüşü birebir aklımda hala dsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar