Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Rock ( kaya ) bu akşam ATVde (27.01.2003 - 23.30)

Popeye

Öne çıkan mesajlar

tv de hergun koysalar izleyecegim iki filmden biri "rock" dir walla
dieride "seven"[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and
scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."

[Bu mesaj Xechelon tarafından 31 Ocak 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xechelon, 31 Ocak 2003 14:40 tarihinde demiş ki:
tv de hergun koysalar izleyecegim iki filmden biri "rock" dir walla
dieride "seven"[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and
scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."

[Bu mesaj Xechelon tarafından 31 Ocak 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]

Eh desene şanslısın nerdeyse dediğin kadar çok yayınlanıyorlar o iki filmi. [hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
ya bunu nerden indirebilirim?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bi an ATV yine utanmadan rock ı veriyor diye korktum valla.

nedir bu kardeşim film alsın şu kanallar artık..bi realite şov, yerli dizi furyasıdır aldı başını gidiyor 3 senedir.. yeter üleyn![signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

yaz vakti dizi sezonu dışında kaldığından gene güzel filmler verebiliyorlar kazara ama kışın hiç şans yok.. kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi türkiye'de televizyonculuğun bu kadar gerileyeceği..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Bu filimi 16.08.2005 tarihinde gösteren tv kanalını şiddetle( :D ) kınıyorum hangisiydi hatırlıyamadım.

Sabah 8 de işe gitmem gerektiği halde saat 2 ye kadar izledim sora bir reklam girdi yok sauna bel yok AB shaper derken saat 2:30 oldu hala filimi kaldığı yerden izliyemedim en sonun uyuya kalmışım. Şimdi işyerinde uyuya kalıyorum ve bir hiç uğruna sonuna kadar bile izleyemedik( gerçi 7 yada 8 olacaktı ama olsun)

Şimdi baktımda amma sinirlenmişim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...