Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ben küfretmedim, "niye fransızca konuşalım, bilmiyenler var" dedim.[hline]Erutan, 04 July 2003 17:25 tarihinde bir espriri yapıp kusturmuş ki: Bulucam o adamı !! Hangi adam?? KURT ADAM yıhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: DeamoN, 07 July 2003 16:21 tarihinde demiş ki: walla ya overdose un yazdığı felaket bi almanca hatta almancayla alakası yok ya da alman lisesi bize boşuna almanca öğretio[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran hadi len Anarşist ! yerim seni o puan ları almak için okul da sırf sen çalıştın.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yerim seni[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Wolfshade, 07 July 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Oui! Bu arada overdose almancan korkunc :) Kizma ama yazdigini okuyunca iki parca oldum burda. Nasil bir gramer o ya?[hline]"that's a fact. yes it is. without napalm death, you'd have no fear factory, machine head or cradle of filth and the luvvy-dovey ravey-davey dance would have remained untainted by the screaming 900mph politico-punk of berlin's totally mental digital hardcore bands. napalm death is to blame. curse them!" ya vater, gözünü sevim bak bana Deutsch hakkında essay schrebitir mayın yani ! yazarım kralını açarım Thread.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: hella, 07 July 2003 14:18 tarihinde demiş ki: over, sen o kadar almancayı şu 2 günde mi örendin ? Öncesine kadar ich ficke dich'i biliyoduk 2mizde =)[hline]G-power a.k.a gehena *löl* hell cim sen bilmiyorsun ben takviye sınavından 70 küsür çaktım :D karı verstehe übersetze oldu.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Dresquin, 07 July 2003 14:02 tarihinde demiş ki: Fransk språk er hardt lære, jeg aksepterer det. Men Norwegian språk er en av det hardeste i den verdenen, og det er en slik fornøyelse, tale et språk, er som ikke værende understoo ved noen som er listnening. Derfor ønsker jeg De en god dag og et glad levende, som De lever med Deres enkle hjerner i harmoni med samfunnet, derfor De er hapyy ...adam hakli[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 je jeuo de suxo avec mai coupen. (işallah dorudur)[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: DeamoN, 07 July 2003 23:21 tarihinde demiş ki: je jeuo de suxo avec mai coupen. (işallah dorudur)[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran yanılmıyorsam benimle grup olarak s*x* çalarmsn ?[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 der berühmte wink mit dem Zaunphal..oder war das schon der ganze Gartenzaun?[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 gut und dir ?[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 [hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bide nie on doit ? ne zorunumuz war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bide idi na garbage war idina huy dur aslındada neese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: shapshal, 07 July 2003 14:22 tarihinde demiş ki: Son yazılana yuh diyerek sizi japoncaya davet ediyorum lol ve de Ich möchte deine mutter Elexa weil du sprechst nicht Turkisch.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D ne diyosun lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 abi onu bunu bıraktım :löl: ne ya :D[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Deep-Night, 07 July 2003 02:28 tarihinde demiş ki: Bonjour mesdames et messieurs. Si vous pensez que vous comprenez cette ecriture quel bien pour vous. Sinon; c'est trés mal. Hmm en deuxieme, je voulais de savoir quel école vous etudiez?[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! St Benoit.. Lycee3 Sos[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 La mer ister fransıca ister ingilizce..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Dresquin senin yazdığın iskandinavca di mi? hatta danimarkaca? ya bu ne arkadaşlar, ben fransızca, almanca biliyorum diye hava mı atıyorsunuz? olmadı şimdi. Yoksa yeni bir post kasma şekli mi? Ben de lisede almanca öğrendim ama üniversiteye kadar unuttum. Bir ich liebe dich, bir de eins zwei drei vier fünf sechs sieben hatırlıyorum. Ha bir de rammstein sayesinde du hast mich, engel felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bu arada en iyisini azmodai demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 negzel lan küfür yarişması olmuş durun bendede war bi dal ya hacu viybu twoy mamuy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 en sağlam küfürler türkçede...:D[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ahaha küfür bakımından en zengin dil biziz,üretmeside cok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Selam Fransızlı, Ben Dost.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: GE-TA, 07 July 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Bu yazıları görünce aklıma eski iş yerinde Kore'li bir armatörün bilgisayarındaki bir sorunu için yardım istemesi geldi aklıma. Diz üstü bilgisayarını açınca bol bol çing çang çong lar çıkmıştı. Bu nedir ya "Çince" mi de diyemedik adama. (yoksa çok aptalca bir soru olacaktı) ps: Sam anlamadığından eminmisin? Hani cici hanım resimleri, whose your daddy pics. ;) :-p said: Sam, 07 July 2003 05:33 tarihinde demiş ki: Ich verstehe du nicht.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 [hline]In God I Trust For Rest I Just Test eh nereden çıkardın şimdi onu, ben bambaşka bir yerde gördüm. (wc3 endgame) aklın da fesatlığa çalışıyormuş senin.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar