Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Explorer de sorun var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Internet Explorer adres cubugunun altında reklam var ve onu kaybedemiyorum nasıl kaybedicem

sinir oluyorum oo reklamlara arama motorlarına

şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşkkürler[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Mesaj tarihi:
o eklenen bar'ı "görünüm - > araç çubukları" altından kaldırabilirsin.

ayrıca ad-aware ve spybot s&d kullan. bu tip adware, spyware vs'lerin önüne geçmiş olursun.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
biranönce mozilla/firefox indir derim. hiçbiiş kaybetmezisn, çok şey kazanırsın[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
ya arkadaş program ekle kaldırdan Internet explorer silinmiyor
çok denedim[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Mesaj tarihi:
Bone
arkadaşım

araç cubukları silinik yazıyor hiç bir şekille dokunamıyorum[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Mesaj tarihi:
program ekle kaldırdan ie yi silmeyeceksin toolbarı sileceksin
:) bencede firefox kur default a aldınmıda tamamdır[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound...
Mesaj tarihi:
internet explorer da bos bir alanad sagus ya ve orada o bara ait ismin uzerine tiklayarak yanindaki Check isaretini kaldirirsan o bar gorunmez
ama tamamen kurtulmak istiyorsan arkadasin dedigi gibi bir spy programiyla tarat..[signature][hline]classified
Mesaj tarihi:
peki iyi bir spy programmı biliyormusunuz
bende antispy var fakat sisteminiz temiz diyor[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Mesaj tarihi:
kısa bi süre beleşide var spysweeperin mezarcıyım ben diyosan eğer[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 16 Ağustos 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar spybot yükledim ve bilgisayarımı arattım vakat hiçbirşey bulmadı[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Mesaj tarihi:
hmm bu bahsettiğin bar'ın bir uninstallation programcığı var mı? Mesela Program Files altında kendi klasörünü açmış olabilir.
Ya da belki de Program Ekle/Kaldır ile silebilirsin.

Ad-aware veya spybot s&d niye bulamadı onu anlamadım da, bir de hijackthis ile dene istersen.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Internet Explorer dosya açmış olabilirdedim ve bende ilk olarak ona baktım ve bulamdım

işte onun için Internet Explorer silmek istedim fakat silemedim[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Mesaj tarihi:
internet explorer'ı silemessin. onun yerine bar'ı silmeyi deneyebilirssin..

ya da en kısa yöntemle firefox kullanmaya başlayabilirsin :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ya arkadaş ben bunu
Internet explorer dosyasının içinden silemem mi nereye yerleşmiş olabilir acaba[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Mesaj tarihi:
said:
mawiman, 16 Ağustos 2005 03:53 tarihinde demiş ki:
birde onu deneyim bar ne işe yarıyor

mozilla firefox, internet explorer gibi bir "internet browser". tab desteği gibi daha gelişmiş özellikleri var ve bahsettiğin tarz toolbar'lar, adware'ler ile felan uğraştırmıyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
saol
bir deneyim onları arkadaş

saol senide gece gece rahatsız ettim[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
  • Yeni Oluştur...