Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aman dikkat ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnsanları adam yerine koyarsınız, özel hayatınızın içine sokarsınız. Sonra onlar naparlar? Cep telefonundan onlara attığınız mesajları günde bilmemkaç k unique hit alan bir sitede, ulu orta yere yazarak şov yaparlar.

Alakalı alakasız da herkes te yorum yazmış.Bir kişi de kalkıp dememiş ki "Ya ayıp değil mi kardeşim? Adam sana mesaj atmış, sen bunu ulu orta yazıyorsun.Bu kadar mı bilinçsiz olunur?". Kişisel bölümü özel hayattan bazı kesitleri paylaşmak, fikir alışverişi yapmak içindir tamam. Ama sonuçta yazıyı kendi yazar kişi. Şimdi ben burda bir topic açsam; desem ki:
"Kedi karı kaldıramamış lan tatilde bana mesaj çekti eheuehe. Kedi sen dön koçum, ben sana hatun ayarlarım.".Ne kadar hoş olur sizce? Adminler sadece bunu izliyor, ben ne diyorum ki zaten yazıyı yazanlar town watcher. Özel hayatın ne olduğundan haberleri yok daha. Özel hayattan, özellikle ince bir konuda yollanan bir mesajın ulu orta forumlara yazılmaması gerektiğinin bilincine varamamışlar. Ben aylardır dikkat ediyorum forumlarda özelim hakkında birşey paylaşmamaya, burda beni afişe etmeye çalışıyorlar hala bazıları.

said:
Mavi, 12 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
Ey gidi garibim eyy
Cepten msj attı nbr olm falan muhabbeti sonra dedim ki işler nasıl orda hatun matun yazış yapıyormusun ?
gelen cevap,
=( yazıyorum abi 1 saat leave me alone dio hepsi.
gülüm benem gel burda en gralı denk getiricezs sana.

said:
ZaugnaKhaldun, 12 Ağustos 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
adama taktikleri de ben verdim üstelik, ben tam başarı ile geldim, adamda iş yok

said:
Mavi, 12 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
Hehe cvp geldi.
Abi daral geldi valla böle s. s. takılıom :-)

said:
Mayhem, 12 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
Ooo eskiden bizi msnde toplayıp konferans yaptırırdı, 2 msn açıp birisinde kız rolü oynayıp bizi keklemeye çalışırdı.

Bu arada bunu Mayhem yazmış, ironik geldi bana biraz.

said:
Eternal, 13 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
Loser is always Loser

yıllardır böle bu yıllardır.

Başta sırf geyik olsun diye, takılıyorduk birbirimize, ama haddini aşmaya başladın, silkin de kendine gel.

Sonuç olarak insanları tanıdım, kimin ne olduğunu daha iyi öğrendim.17 saatlik yoldan geliyorum.13 saatlik yol birsürü aksaklıktan dolayı 17 saat oldu.Gece 1 gram uyku uyumadım ve çeşitli özel problemlerimden dolayı sinirlerim allak bullak.Ona rağmen düzgün bir yazı yazmaya çalıştım.

Bundan sonra herkes ayağını denk alsın,ilgili topic tamamen silinsin daha fazla uzamadan bazıları yaptıkları hatanın farkına varsınlar.

Arkadaşlar lütfen kimlerle konuşacağınızı,kimlerle muhabbet edeceğinizi iyi seçin.Özellikle bir insanla sanalda da realde de bir şekilde de aynı ortamda bulunuyorsanız.Bazı şeyleri ayırt edecek bilince sahip olduklarından emin olun. Uzun süredir tanıdığınızı sandığınız insanların size ne yapacakları belli olmaz.Aman diyeyim dikkatli olun.

Ha diyecekseniz sende suç yok mu? Var tabii ki.İnsanlara çok fazla yüz vardım zamanında,güleryüz ve iyi niyet gösterdim, sıcak davrandım.Bazen çok abarttım, camdan atladım muhabbeti oldu bir ara,hala da onun sohbetini yaparlar. Arama'da konuyu başlatan bölümüne Prawler yazıp arama yapıyorum. Büt Videoları ve birkaç geyik hariç öyle pek fazla birşey bulamadım, anca arkalara doğru çıkabilir. Artık mümkün olduğunca seviyeli ve düzeyli takılmaya çalışacağım, aynı hassasiyeti sizden de bekliyorum.

Siz göstermezseniz de şikayet et! butonuna bassam bile bazılarına o butonun pek işleyeceğinden emin değilim ya neyse...Ortalıktaki rezalet topiğe müdahale etmeden -sanırım topiği ellerinde patlamış mısırla izliyorlar-, şikayet et butonuna nasıl müdahele edecekler?

Neden müdahale edeceklermiş diyorsan:
Bonepart Kişisel bölümünün içeriğinin ne olması gerektiğini anlatırken:
-------------------------------------------------------------
1)Ask, mesk, bazen piskolojik, ya da fizyolojik, genellikle ergenlik sorunlarınızı anlatacagınız bizimde hmmm bak bi abi olarak bak bi abla olarak modunda cozum bulma moduna giriceğimiz ortamdır.
2)Dogum gunu, yas gunu, evlenme yıldonumu, sevgililer gunu, aids gunu gibi gunneri kutlama mekanı olabilir.
3)Ya işte olayı anatırken ben, benim, bende, bir ben var benden içerü gibi kelime yapılarını cok kullaıyosanız dogru yer burasıdır.

YANNIS
1)Sizin politik gorusleriniz
2)Dini gorusleriniz
3)Mumkunse cinsel tercihleriniz ve cinsel ilişkileriniz
4)Baskalarının annelerinin cinsel hayatı

Gibi konular bu bolumun harcı değildir. Gidiniz. Hatta paticğinde harcı değildir.
-------------------------------------------------------------
Ben burda başkalarının size attığı cep telefonu mesajları, başkalarının hayatlarındaki sorunlar ve bu tarz içeriğe sahip birşey göremedim.

Bana yapılan şey çok ayıp, yapanlara, hazırlayanlara, yorum yapanlara gerçekten yakıştıramadım.[signature][hline][b]Everytime I see you fall
Mesaj tarihi:
topiği açıldıgından itibaren takip ettim.
belki ilk mesajda artniyet yoktur geyiktir demiştim ama sonra bazı insanlar gaza gelip eşşeğin kulağına su kaçırmış.

keşke olmasaymış veya yetkililer biraz ileri görüşlü davranabilseymiş.[signature][hline]siyah, ama buz?
Mesaj tarihi:
birisi gelen en son sms'i yazın demişti bende geyiq zırva bi msj'ı yazmıştım ki özel bir durumluk mesaj olsa yazmam.Zaten mesajda aşşalanan kişi bendim :) .Benim attığım kişiye özel mesajı başka bi forumda görseydim o adama bi daha ne mesaj atardım nede konuşurdum.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
zaten gereksiz bi topic ti yorum bile yapmaya gerek duymadım.He ama şöle bişey olsaydı praw sizlere şunu şunu sölememi istedi vs diye prawın agzından yazılmış olsaydı elle tutulur bişeyler olabilirdi.ama bu biçimi biraz ayıp kaçmış.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 15 Ağustos 2005 12:09 tarihinde demiş ki:
Haklısın Prawler, iyi niyeti suistimal budur.

kesinlikle katılıyorum.
hayvanlıktan başka bişey degil bu...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ben tepkimin aşırı olduğuna inanmıyorum,gayet yerinde bence.Buraya yazılmaması gereken birşeydi.Hiç hoş değildi.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Mesaj tarihi:
said:
[b]Eternal, 15 Ağustos 2005 12:54 tarihinde demiş ki

kesinlikle katılıyorum.
hayvanlıktan başka bişey degil bu...

ahaha[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Topicin ilk bikaç mesajını okumuş gerisini takip etmemiştim. Yani tamam belki buraya yazılmamalıydı ama ben pek bir şey göremedim mesajda. Yani ne bileyim, bahsi geçen ve buraya yazılan mesajın da sonrasındaki muhabbetin de (konunun okuduğum kısmı kadarıyla) bizim arkadaşlarla her gün kendi aramızda ettiğimiz muhabbetlerden pek farkı yoktu o yüzden ilgi çekici, olumlu yada olumsuz bir özellik taşıyan bir yanı yok gibi gelmişti bana. Bu kadar büyütülmesi gereksiz yere ortamı gerecek gibi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 16 Ağustos 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmm bunların ortama yansıtılması ve üstüne dalga geçilmesi hiç iyi değil tabii. ama bazen yapılır böyle patavatsız şakalar barışırsınz heralde[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
  • Yeni Oluştur...