slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hunter=korucu Priest=papaz Rogue=Keş sokak çocuğu[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 12 Ağustos 2005 05:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Mirage, 12 Ağustos 2005 04:54 tarihinde demiş ki: bakalım bunları hatırlayan olacak mı: hunter: irospa warlock: siliconian rogue: lavuk warrior: memur shaman: maganda istanbulmuydu neydi adi. yok diildi. ilk turk frp oyunu. takunya falan atiyorduk. cok zaman oldu... :)[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hunter - Kaçak Avcı Priest - Pilavcı Papaz Warrior - Cengaver Mage - Kağıt Helvacı Paladin- Hayal Perest Şövalye Rogue- Afacan Dönis Shaman- Kan(m)cık Warlock- Cinci Hoca Druid - 1001 Surat[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paladin = Hacli ordusu mensubu sovalye. Shaman = Kam [signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 12 Ağustos 2005 05:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Biriside allah rızası için rogue adına iyi bişe söylesin mübarek kandil günü sevaptır [Bu mesaj Sethlor tarafından 12 Ağustos 2005 05:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Şaman = Haciyatmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Sethlor, 12 Ağustos 2005 05:05 tarihinde demiş ki: Biriside allah rızası için rogue adına iyi bişe söylesin mübarek kandil günü sevaptır [Bu mesaj Sethlor tarafından 12 Ağustos 2005 05:07 tarihinde değiştirilmiştir] ee ii işte ne güzel bi işi verdik namuslu diyoz daha ne istiyolar Rogue=Kapıcı anahtarcı keyci vs vs..[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 12 Ağustos 2005 05:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Rogue - Çilingir[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 çok zor olmadı mtu açıp yazdım namussuz, hilekar , dolandırıcı çıktı anlam olarak. iyi bişey sölenmesine gerek yok çünkü rogue lar iyi degildir zaten, rogue hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşırsan anlarsın[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 asıl çevrimi şerefsiz le başlar argo laflara kadar gider :D cidden said: Cuce, 12 Ağustos 2005 01:15 tarihinde demiş ki: düzenbaz rezalet bi ceviri... [Bu mesaj Silverpain tarafından 12 Ağustos 2005 05:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 paladin- kutsal savaşçı, tapınak şövalyesi denebilir yani wow'da pek böle bir hava yok, daha çok paladinler kutsal savaşçı ve kraliyet şovalyesi gibi bişi ama diabloda resmen tapınak şovalyesiydi. Doğuda bulunan en iyi savaşçılar toplanıp rahipler tarafından kutsanıryani ruhları şeytana karşı koruma altına alınır ve kiliseye bağlanır akabinde bunlar batıya yollanırlar ki şeytanın iblisleriyle savaşsınlar :) warrior-tank warlock-kara büyücü priest- imam, hoca (hatta benim ark NESP ismi de imam :) druid - doğa adamı, tarzan :) shaman - o da hordelerin kutsal savaşçısı olsa gerek çünkü bence paladine karşılık geliyor. hunter - avcı (bkz. MILF hunter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Rogue= Sübyancı, Arkacı, Hırsız, ŞHaman= Büyücü Manda[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Warrior = Cüneyt[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Rogue = Haydut Warlock = Cinci :D rogue'a iş yapmaz demişin slayer77. Demek ki tek ambush'ta ölüyorsun o yüzden seni öldüreni görmüyorsun :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: mardox, 12 Ağustos 2005 10:08 tarihinde demiş ki: Rogue = Haydut Warlock = Cinci :D rogue'a iş yapmaz demişin slayer77. Demek ki tek ambush'ta ölüyorsun o yüzden seni öldüreni görmüyorsun :D bu güzeldi ama :D ama bi ara bi arkadaş ambushum 2500 fln diodu.. onu hakla goremedik..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - SEVEN Farkedileceği Günü Bekler.. Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Of ya iş yerinde bazı çevirilere bakıyım dedim az kaldı bağıra bğaıra gülüyordum be.Yakalatıyodunuz vallahi beni :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bunların forgotten realms serilerindeki çevirilerini bilen varmı türkçe kitaplarda acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hunter - Avcı Priest - Rahip (Ruhban = Cleric) Warrior - Savaşcı Mage - Büyücü Paladin- Paladin özel isim diye biliyorum ben. Rogue- Kapkaçcı Shaman- Tanrı Warlock- Evet Druid - EVet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paladin = 2010 model ultra teknolojik enerji kalkanlı TANK.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: jahnn, 12 Ağustos 2005 05:15 tarihinde demiş ki: Şaman = Haciyatmaz efsaneymişsin... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bu yazdıklarımı seslisözlükten direkt paste ediyorum ; WARLOCK 1. i. sihirbaz, büyücü, cinci; falcı. ,büyücü. 2. erkek büyücü. 3. büyücü. sihirbaz. cinci. Main Entry: war·lock Pronunciation: -"läk Function: noun Etymology: Middle English warloghe, from Old English w[AE]rloga one that breaks faith, the Devil, from w[AE]r faith, troth + -loga (from lEogan to lie); akin to Old English w[AE]r true -- more at VERY, LIE Date: 14th century 1 : a man practicing the black arts : SORCERER -- compare WITCH 2 : CONJURER ROGUE 1. düzenbaz. dolandırıcı. yaramaz. serseri. ipsiz sapsız tip. çapkın. köftehor. muzip. kerata. sürüden ayrılmış tehlikeli hayvan (fil. bizon vb). 2. namussuz. dolandırıcı. hilekar. üçkağıtçı. kerata. yaramaz. haydut. 3. (Br) serseri. avare. dolandırıcı. hilekâr. hırsız. afacan. maskara. muzip. (hayvanlar) huysuz. azgın. sürüden ayrı yaşayan. kâfir. Main Entry: 1rogue Pronunciation: 'rOg Function: noun Etymology: origin unknown Date: 1561 1 : VAGRANT, TRAMP 2 : a dishonest or worthless person : SCOUNDREL 3 : a mischievous person : SCAMP 4 : a horse inclined to shirk or misbehave 5 : an individual exhibiting a chance and usually inferior biological variation - rogu·ish /'rO-gish/ adjective - rogu·ish·ly adverb - rogu·ish·ness noun MAGE 1. sihirbaz. 2. büyücü. müneccim. Main Entry: mage Pronunciation: 'mAj Function: noun Etymology: Middle English, from Latin magus Date: 14th century : MAGUS PALADIN 1. şövalye. şarlman'ın maiyetindeki asilzadelerden biri. 2. macera peşinde koşan şövalye. kahraman. 1. A knight-errant; a distinguished champion; as, the paladins of Charlemagne. 2. holy knight with magical abilities Most paladins have the ability to heal wounds by touch . 3. A man or woman trained in defensive arts and the protection of the innocent at the Avatar's Temple . . PAL-uh-din, noun: 1 A knight-errant; a distinguished champion of a medieval king or prince; as, the paladins of Charlemagne 2 A champion of a cause . . someone who fights for a cause. SHAMAN 1. (i.) şaman . Shamanism (i.) şamanizm. ,şaman. 2. şaman. kam. Main Entry: sha·man Pronunciation: 'shä-m&n, 'shA- also sh&-'män Function: noun Inflected Form(s): plural shamans Etymology: ultimately from Evenki (Tungusic language of Siberia) samAn Date: 1698 1 : a priest or priestess who uses magic for the purpose of curing the sick, divining the hidden, and controlling events 2 : one who resembles a shaman; especially : HIGH PRIEST 3 - sha·man·ic /sh&-'ma-nik, -'mä-/ adjective [signature][hline]++++- Ubuuntu * Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- [Bu mesaj DePeCHe tarafından 12 Ağustos 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 rogue- derbeder kimse,çapkın veya sefil kimse;hırsız,dolandırıcı,hilekâr kimse;yaramaz kimse,külhanî; azgın fil (!); dilenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Rogue: Haydut[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 rogue = kerata süpermiş lol[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Mirage, 12 Ağustos 2005 04:54 tarihinde demiş ki: bakalım bunları hatırlayan olacak mı: hunter: irospa warlock: siliconian rogue: lavuk warrior: memur shaman: maganda İstanbul Efsaneleri Bölüm 1: Lale Savaşçıları kısa sopa +1[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar