ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Zegna, 20 June 2003 23:18 tarihinde demiş ki: aston martin v12 vanquish +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aston martin db7 coupe ingiltere'de yolda yürürkene bi motor sesi işittim anladım direk (arabalardan anlamam) aston martin olduunu bi döndüm simsiyahtı sanırım. zaten herkes baktı arkasından. canlı canlı ilk ve son orda gördüm. :P renk olarak onun özel bi koyu yeşili var adını bilemeyecem. siyah da olur.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 23 June 2003 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 British Racing Green :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 67 model chevrolet stingray 75 moldel porsche 911 turbo ikisinin de kırmızı olması konusunda ısrarlıyım[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hiç konusu açıldı die diil audi pikes peak..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Dodge Tomahawk[hline]icQ=135954330 Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye dIkLama sakIn kötü oLur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 911 turbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Hiç düşünmeden Ferrari 575M Maranello,Enzo Ferrari,BMW M3 CSI :-o[hline]:hrr:Force Be With You:hrr: [Bu mesaj thasaad tarafından 25 June 2003 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Marka:BMV Model:Z8[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Aslında Porsche 911 Turbo motoru takılmıs bir VW beetle fena olmaz(eskisi)sole 73 model bulcan bi tane şasisi sağlam[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 1-BMW 330 Cİ 2-Alfa 156 GTR 3-SL 55 AMG 4-Audi S3 Kararsız kalıp hepsini alabilirm :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hmm vallahi param olursa şunu şunu alırım demek zor oldugu parasına göre şunları alırdım :) mercedes şu kayin midir ne en son çıkanlardan escord explorer :) (küçükken bile hayalimdeydi) grand adı bişi oda olabilir... bmw 7 veya 5 serisinden birşey :) ah ah..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bana bu yeter zaten 93 model...[Bu mesaj Mino tarafından 26 June 2003 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Viper SRT-10 kırmızı[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Diğer zevk sahibi arkadaşları da tebrik ediyorum[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 O-O-O aman allahım Ford Mustang Fastback degil mi hem de 68 model simdi bayılacam.Ulan bende bi tane olcak ne bagırttırırrım o arabayı be ah ah*!Hayaller dalar*[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bu 60küsur model (68 deil ve fastback de deil)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 maksat kıllık olsun ehehhe[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Anadol alırdım[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 onun için para mı istiolar bi de ehhehe[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Param var ama harcamaya kıyamıyorum kıyma ihtiamlim olsaydi ki peder izin vermez.. M3 Cabrio Siyah renk ic dosemeside milletvekillerinin oturdukları koltukların renginden turuncumsu yada CL55 AMG Siyah renk olucak, ici beyaz yada gri camlar amg lazerli film %100 yogunlukta olcak ön cam ve arka cam dahil komple simsiyah yada Beyaz renk ic dosemesi gri camlar amg lazerli ayna tarzi ön arka dagil yada SL55 AMG Özel gece mavisi olcak rengi ic dosemesi gri[hline]Chep Infiltrato ALb/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 BMW M3 LV-Wings Böyle Bişi[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 anadol buzmavisi[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kırmızı bir 69 shelby, zıplayan amortisörlü şu 30lt yakanlardan[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bmw 330 cabrio alirdim oda olmadi 78 model cadillaclar var adini vs unuttum simdi.. ama 2-3 ay once yurt disindayken hurdalikta gormustum:) dubaide hurdalikta gordugum arabalari hatirladigim kadariyla sayiym ole hurdalikta demeyin arabanin biyerinde vuruk vs yada adam sIkIlmis oraya koymus 1-GTO su XXX te vin in kullandigi 2- abartisiz 5-6 tane eski model mustang kac yillari bilmiyorum 3- benim dedigim cadillac 4- birkactane z3 5- 2 tane mercedes eski kasa sl600 ler manyak karizma bunlara bayiliyorum 6- bitane 911 7- hayal edemeyeceginiz kadar cok land cruiser 8- land cruiser kadar olmasada bayaa bi nissan patrol 9- su vanilla skyda eski bir ferrari vardi modeli unuttum ondan vardi ama 1 ay sonra gidip baktigimda gitmisti... daha devam ediymmi? benim o dedigim cadillacin uzerinde hurdaliga birakilma nedeninde sey yaziyordu: bu arabadan sIkIldim:) cadillacin sahibini buldum 5000$ e birakiyodu da 5.2lt motor var onu buraya getirsem benzin yetistiremem orda sorun olmazdi benzin sudan ucuz:) aslinda is yapican alican ordan biraz duzelticen gelip Turkiyede aldiginin 2-3 katina satican yine piyasa fiyatindan ucuza gelir:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar