Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F1 Yarışını Tribünden Seyretmek (Bana biraz anlamsız geliyor.)

SbNN

Öne çıkan mesajlar

said:
Cellat, 13 Ağustos 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
Ben zaten motor yarışı izleyen insanların aklından şüphe ederim. Öyle spor mu olur?

cellat f1 yarislari dunyada futboldan sonra dunyada en fazla izlenme oranina sahip spor dali boylelikle dunyanin yarisi amgut bumu yane demege calistigin ?

luzumsuz luzumsuz yorum tobe tobe...[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 13 Ağustos 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
said:
rudyray, 13 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki:
said:
SbNN, 13 Ağustos 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
Kaç tur atıyolardı yüz küsür mü ne öyle bişi galiba.

İşim mi yok allah aşkına izliyecem onları 2 saat

birak abi zati sen belli sevmiyosun...zevk meselesi...bide onu kulanan insan yerine koysan kendini heralde intahar edersin adamlar her yarista 3 kilo kaybediyo:) bu arada 100 turluk f1 pisti yok:)
Kaç tur atıyolar peki ?

ortalam bi yaris en fazla 2 ila 2 bucuk saat arasinda suruyo ..senin dedigin o 100 tur ve 24 saatlik veya fazlasi olan ayrislar endurancve yarislari onda da takimc alismasi var bir pilot kullanmiyo yane pilotlar surekli degisiyo gel biletini ben aliyim senin gidip izleyelim bakalim motorun sesini yakindan duydugun zaman fikrind egisicekmi:)[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni!
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah gazetede okudum da kızlar VIP misafirleri eğelendireceklermiş galiba süper bişii olsa gerek ahh ahh VIP olarak gitmek vardı ne seyredecen yarışı..

Kızların arasında Selma Merter de var (bilen bilir) ahhh ahh !![signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:
Sosyal ağlarda paylaş

Tribünden izlemenin tek zevki önünden geçerken farkına bile varmadığın bişey görmek , bi de o muhteşem yanık lastik kokusu . Başka bişey yok yani ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Kulağını tırmalarken verdiği heyecan tartışılır ama verir yani vermez değil . Ama kokusu daha bi ambiyans bi atmosfer katıyor olaya ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ben asıl neyi anlamıyorum biliyomusuz hani fransada filan bisiklet yarışıları oluyo ya eurosport yayınlıyo orada yolun kenarında bisikletlileri bekliyenleri anlamıyorum yani F1 gibi de değil ki vın vın 70 kez geçsin önünden adamlar sabahtan gelip saatlerce oturup bisikletler geçsin diye bekliyor hadi F1de bari o makinelrden çıkan ses var........... :-?[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor.
Kölnlü Panter K.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 13 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
O olayi hala bende cözemedim ama o 1 saniye bile insana zevk veriyo o motorun sesini duyma felan .. :D

ne bu be bende kendi entry mi arıyorum..
2 tane aynı konu varmış..
millet sesini duymak için gidiyo evet..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

ben de f1 sevmiyorum ve arkadaşa katılıyorum cidden
gidiyosun oraya çat çat insanlar geçio önünden
kim kacıncı turda
kim kimi geçiyor
hepsinden bihaber oturup birinin önünden geçmesini bekliyosun
tvden izlemek daha zevkli olur bence.
ha ben izlicem mi, izlemicem, orası da ayrı konu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Banada futbol keyifli gelmiyor. Kişinin zevkine bakan bişey. Ben motor sporlarını seviyorum, F1 izlemekte çok haz veriyor bana. Ha arkadaşlarla şöyle büyük bir ekranda yarışı izlemeyi, pistte izlemeye tercih edebilirim. Ama pist'in verdiği keyif ayrı tabiki.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 13 Ağustos 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
Kaç tur atıyolardı yüz küsür mü ne öyle bişi galiba.

İşim mi yok allah aşkına izliyecem onları 2 saat

zevkler asla tartisilamaz

ben 24 saat olsa 24 saat izlerim mesela.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life

[Bu mesaj tAKA tarafından 13 Ağustos 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin fikrine saygım var gerçi ama ben olsam o kadar para bayılmam yani.Oturur Tv den izlerim.En azından bütün verilen para 1 sn de gitmez, Tv den tüm yarışı saniyesi saniyesine izlerim.

Gidip para bayılıp izliyceksen de en iyisi virajı direkt olarak görenlerdir heralde... Yani kaza olcakmı olmuycakmı filan heyecanlandırır heralde...

Ama o sesi duymak için okadar kasmam doğrusu.Hayır güzel bi ses olsa hadi neyse diycemde:D Kulak tırmalayan bi ses işte
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede dedigim gibi bu bir zevk ve insanlar bu zevki almak icin para veriyo o arabalari canli bi sekilde önünde görmek ayriiiii tv den izlemek ayri..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...