Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sorguyamı çekiyosun. yazdığım orda . [Bu mesaj Ragnar tarafından 15 Ağustos 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Ragnar, 15 Ağustos 2005 18:24 tarihinde demiş ki: sorguyamı çekiyosun. yazdığım orda . [Bu mesaj Ragnar tarafından 15 Ağustos 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] ilginç cevaplar veriyosun. Açıkla ne dediğini. Benide ilgilendirdiği için duymak hakkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya beyler saçmalamayın insanlar öldü siz ne diyorsunuz ya bu kadar olmaz valla, gözlerim doldu üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Gereksiz polemik yapıyosunuz ya! Biraz sakin olun. Olaya gelince gerçekten üzüldüm. -35 derece diye duydum. Olayda kesinlikle ihmal var kanısındayım. O kadar insan ölmüş. Yazık gerçekten...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Allahın sopası yok falan yapmayın bunlar yakışmaz bize bi harp durumunda falan olsak tamam ama 40 üın üzerinde çocuk ölmüş.yakışmaz böyle temenniler...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 İçim yandı çektiği mesajları okuyunca.Yazık ya çok üzüldüm[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 O çok fena zaten.. Öleceğini biliyorsun 1 saat boyunca ölümü bekliyorsun.. Çok fena birşey.. Düşünsene yere doğru yaklaşırken artık son dakikalar pencereden yaklaştığını görüyorsun uçağın yere doğru.. Yanında sevgilin/annen/baban/kardeşin var. Gözgöze geliyorsun tekrar yere bakıyoun.. offf hayal etmesi bile çok kötü.. [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Ağustos 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bir suru insan, 48 tane de cocuk oldu o kazada allahin sopasi, uzulmedim vs yazan insanciklarla ayni ortamda bulunmaktan utaniyorum![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yani gözlere inanamıyorum "yok uzulemiyorum, yok bunlar rum vsvs" Orda ölenler bizler gibi birer insandı Hiç kimse ölümü bu şekilde haketmiyor... Kim bilir o insanlar ve çocuklar ne acı çektiler. Mekanları cennet olsun.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Boşuna bağırmıyoruz Kahrolsun Faşizm diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: KenshinHimura, 15 Ağustos 2005 18:51 tarihinde demiş ki: Allah'ın Sopası Yok...Ne Denilebilirki Başka... boyle insanlar olmasin burada ! protesto ediyorum herkesi de bu mesaji sikayet etmeye cagiriyorum![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Türkiye'de deprem olduğunda da Rumlar "Allahın sopası yok" deseydi normal karşılardınız herhalde.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Wendigo +1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Peki Türkiyede Bomba Patladığı Vakit Veya Ağustos Depremınde Okadar Kişi Öldğü Vakit Kaç Kişi Üzüldü...Kaç Kişi..Sevindi...Bunları Bi Düşün....Açıkcası Hiç Üzülmedim...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya senin yaşın kaç?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 19[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bir de şöyle birşey var bu adamlar internet sitelerinde forum açıp türk televizyonlarından pkk'nın erlerimizi şehit düşürdüğü haberlerini her seferinde halay çeken smileylerle duyuruyorlar yunanistanda ve rumlarda azımsanamayacak kadar pkk'ya sempati duyan insan var yani bu tür insanlar bizim ülkemizde de olacaktır, herkesin fikri kendine. ha ben de hoş görmüyorum ama başkalarının düşüncelerine saygılı olmalıyıs[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya Penth bi laf etmişti birinin de imzasında vardı şimdi tekrarlamak istemiyorum 4. Murat diyim anlarsın kenşin . Cidden utanılacak bir zihniyetsin ,kendini farklı göstermek amacıyla ,bir şeyler bildiğini sandığını insanlara göstermek arzusuyla böyle hissiz böyle çirkin mide kaldırıcı iğrenç laflar etmen gerçekten tüylerimi ürpertti . Tiksindim gerçekten tiksindim böyle insanlar var işte ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 cok uzuldum, hele ki f-16'ların onlara şans tanımamasına daha çok üzüldüm. az bir şansda olsa bir kaç kişi kurtulabilirdi. riske yol açmamak için f-16 lar tarafından düşürüldüğünede eminim şans eseri öyle bir araziye düşmesi pek sözkonusu olamaz hele kalktıktan kısa bir süre sonra benzininin bitmesi gibi birşeyde söz konusu değil... said: Wendigo, 15 Ağustos 2005 21:18 tarihinde demiş ki: allahin sopasi, uzulmedim vs yazan insanciklarla ayni ortamda bulunmaktan utaniyorum! said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Yani gözlere inanamıyorum "yok uzulemiyorum, yok bunlar rum vsvs" said: uraz, 15 Ağustos 2005 19:30 tarihinde demiş ki: Allahın sopası yok falan yapmayın bunlar yakışmaz bize bi harp durumunda falan olsak tamam ama 40 üın üzerinde çocuk ölmüş.yakışmaz böyle temenniler... allahın sopası yok vs. diyenler henüz neyin ne oldugunun farkinda olmayan cocuklar, o yüzden boşverin zamanla olgunlaşırlar bu konuda.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 16 Ağustos 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: -DoruK-, 16 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki: bir de şöyle birşey var bu adamlar internet sitelerinde forum açıp türk televizyonlarından pkk'nın erlerimizi şehit düşürdüğü haberlerini her seferinde halay çeken smileylerle duyuruyorlar yunanistanda ve rumlarda azımsanamayacak kadar pkk'ya sempati duyan insan var yani bu tür insanlar bizim ülkemizde de olacaktır, herkesin fikri kendine. ha ben de hoş görmüyorum ama başkalarının düşüncelerine saygılı olmalıyıs Duyguyla düşünceyi karıştırıyorsun . Düşünce değil burada yansıtlılanlar duygu . 48 tane daha politikadan pkk dan haberi olmayan çocuk vefaat etti . Ya ben anlamıyorum(sözüm sana değil üstüne alınma) Allah'ın sopası yok , üzülmedim diyen insanlarda empati yapma yeteneği yok mu ? Delirdim şu anda böyle insanlar aramızda geziyor bizimle muhabbet ediyor . Size göre Allah'ın sopası 48 tane masum çocuğun ve bir o kadar da masum insanın ölmesiyse ben sizin Allah anlayışınızı sorgulama yetkisini görürüm kendimde .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 arkdaşlar benm sölemeye çalıştığım ölenlerin rum fln olması değil kimin öldüğü umrumda deil. üzlüyorum bende çok fakat burda bişeye bakmanız lazım. Uçak havada radardan kaybolmuş. Radardan kaybolması esrarengiz bir olay bunun açıklamsını nasıl yapıcaklar o önemli bence. Kimse görememiş bunu hala. Bir uçak radardan kaybolamaz. bunu sdece haylet uçaklar yapabilir. Gerekli teknoloji onlarda var. Radar sistemini şöle açıklayım istersneiz: Radarlar ki atina yani başkent hava limanın radarları, havayı tararlar. Havadki tüm uçaklar görülür. Yunanistan sınır yerlerdeki radarlar bizim her an bir uçağımızı sınır ihlali yaparken görebilmek için zaten24 saat deli gibi çalışıyorlar. BU uçağı kaybetleri imkansız.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz . Yeterli mi ? Uçak kazasında 2 abimi kaybettim yeterli mi ? Daha konuşmam lazım mı ?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: MartinLGore, 15 Ağustos 2005 20:38 tarihinde demiş ki: O çok fena zaten.. Öleceğini biliyorsun 1 saat boyunca ölümü bekliyorsun.. Çok fena birşey.. Düşünsene yere doğru yaklaşırken artık son dakikalar pencereden yaklaştığını görüyorsun uçağın yere doğru.. Yanında sevgilin/annen/baban/kardeşin var. Gözgöze geliyorsun tekrar yere bakıyoun.. offf hayal etmesi bile çok kötü.. :( düşmeden öldürürüm kendimi ALLAH korusun[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: zydar, 16 Ağustos 2005 00:46 tarihinde demiş ki: Radardan kaybolması esrarengiz bir olay bunun açıklamsını nasıl yapıcaklar o önemli bence. bilmeni istemeselerdi yada aciklamasini yapamayacak olsalardi sen bunu bilemezdin zaten[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Rum Uçağı Yere Çakıldı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Boşuna bağırmıyoruz Kahrolsun Faşizm diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: KenshinHimura, 15 Ağustos 2005 18:51 tarihinde demiş ki: Allah'ın Sopası Yok...Ne Denilebilirki Başka... boyle insanlar olmasin burada ! protesto ediyorum herkesi de bu mesaji sikayet etmeye cagiriyorum![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Türkiye'de deprem olduğunda da Rumlar "Allahın sopası yok" deseydi normal karşılardınız herhalde.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Wendigo +1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Peki Türkiyede Bomba Patladığı Vakit Veya Ağustos Depremınde Okadar Kişi Öldğü Vakit Kaç Kişi Üzüldü...Kaç Kişi..Sevindi...Bunları Bi Düşün....Açıkcası Hiç Üzülmedim...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya senin yaşın kaç?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 19[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bir de şöyle birşey var bu adamlar internet sitelerinde forum açıp türk televizyonlarından pkk'nın erlerimizi şehit düşürdüğü haberlerini her seferinde halay çeken smileylerle duyuruyorlar yunanistanda ve rumlarda azımsanamayacak kadar pkk'ya sempati duyan insan var yani bu tür insanlar bizim ülkemizde de olacaktır, herkesin fikri kendine. ha ben de hoş görmüyorum ama başkalarının düşüncelerine saygılı olmalıyıs[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya Penth bi laf etmişti birinin de imzasında vardı şimdi tekrarlamak istemiyorum 4. Murat diyim anlarsın kenşin . Cidden utanılacak bir zihniyetsin ,kendini farklı göstermek amacıyla ,bir şeyler bildiğini sandığını insanlara göstermek arzusuyla böyle hissiz böyle çirkin mide kaldırıcı iğrenç laflar etmen gerçekten tüylerimi ürpertti . Tiksindim gerçekten tiksindim böyle insanlar var işte ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 cok uzuldum, hele ki f-16'ların onlara şans tanımamasına daha çok üzüldüm. az bir şansda olsa bir kaç kişi kurtulabilirdi. riske yol açmamak için f-16 lar tarafından düşürüldüğünede eminim şans eseri öyle bir araziye düşmesi pek sözkonusu olamaz hele kalktıktan kısa bir süre sonra benzininin bitmesi gibi birşeyde söz konusu değil... said: Wendigo, 15 Ağustos 2005 21:18 tarihinde demiş ki: allahin sopasi, uzulmedim vs yazan insanciklarla ayni ortamda bulunmaktan utaniyorum! said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Yani gözlere inanamıyorum "yok uzulemiyorum, yok bunlar rum vsvs" said: uraz, 15 Ağustos 2005 19:30 tarihinde demiş ki: Allahın sopası yok falan yapmayın bunlar yakışmaz bize bi harp durumunda falan olsak tamam ama 40 üın üzerinde çocuk ölmüş.yakışmaz böyle temenniler... allahın sopası yok vs. diyenler henüz neyin ne oldugunun farkinda olmayan cocuklar, o yüzden boşverin zamanla olgunlaşırlar bu konuda.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 16 Ağustos 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: -DoruK-, 16 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki: bir de şöyle birşey var bu adamlar internet sitelerinde forum açıp türk televizyonlarından pkk'nın erlerimizi şehit düşürdüğü haberlerini her seferinde halay çeken smileylerle duyuruyorlar yunanistanda ve rumlarda azımsanamayacak kadar pkk'ya sempati duyan insan var yani bu tür insanlar bizim ülkemizde de olacaktır, herkesin fikri kendine. ha ben de hoş görmüyorum ama başkalarının düşüncelerine saygılı olmalıyıs Duyguyla düşünceyi karıştırıyorsun . Düşünce değil burada yansıtlılanlar duygu . 48 tane daha politikadan pkk dan haberi olmayan çocuk vefaat etti . Ya ben anlamıyorum(sözüm sana değil üstüne alınma) Allah'ın sopası yok , üzülmedim diyen insanlarda empati yapma yeteneği yok mu ? Delirdim şu anda böyle insanlar aramızda geziyor bizimle muhabbet ediyor . Size göre Allah'ın sopası 48 tane masum çocuğun ve bir o kadar da masum insanın ölmesiyse ben sizin Allah anlayışınızı sorgulama yetkisini görürüm kendimde .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 arkdaşlar benm sölemeye çalıştığım ölenlerin rum fln olması değil kimin öldüğü umrumda deil. üzlüyorum bende çok fakat burda bişeye bakmanız lazım. Uçak havada radardan kaybolmuş. Radardan kaybolması esrarengiz bir olay bunun açıklamsını nasıl yapıcaklar o önemli bence. Kimse görememiş bunu hala. Bir uçak radardan kaybolamaz. bunu sdece haylet uçaklar yapabilir. Gerekli teknoloji onlarda var. Radar sistemini şöle açıklayım istersneiz: Radarlar ki atina yani başkent hava limanın radarları, havayı tararlar. Havadki tüm uçaklar görülür. Yunanistan sınır yerlerdeki radarlar bizim her an bir uçağımızı sınır ihlali yaparken görebilmek için zaten24 saat deli gibi çalışıyorlar. BU uçağı kaybetleri imkansız.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz . Yeterli mi ? Uçak kazasında 2 abimi kaybettim yeterli mi ? Daha konuşmam lazım mı ?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: MartinLGore, 15 Ağustos 2005 20:38 tarihinde demiş ki: O çok fena zaten.. Öleceğini biliyorsun 1 saat boyunca ölümü bekliyorsun.. Çok fena birşey.. Düşünsene yere doğru yaklaşırken artık son dakikalar pencereden yaklaştığını görüyorsun uçağın yere doğru.. Yanında sevgilin/annen/baban/kardeşin var. Gözgöze geliyorsun tekrar yere bakıyoun.. offf hayal etmesi bile çok kötü.. :( düşmeden öldürürüm kendimi ALLAH korusun[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: zydar, 16 Ağustos 2005 00:46 tarihinde demiş ki: Radardan kaybolması esrarengiz bir olay bunun açıklamsını nasıl yapıcaklar o önemli bence. bilmeni istemeselerdi yada aciklamasini yapamayacak olsalardi sen bunu bilemezdin zaten[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar