Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hafızalarda iz bırakan 10 kaleci =)

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

Hani Aumann
Hani Zalad

Şanver ın hastasıydım =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmem hatırlarmısınız. Gs-PSG maçı , Gsmiz 2 gol attıyor üst üste.Sonra Hayrettin abuk subuk bi gol yiyo,biz yedigimiz golun replayini izlerken 2.golu yiyoruz.4-2 yeniyoruz sonra :)
Bi de şey vardı,bizden bi defans geri pas atıyo hayroya,bizimki sırf şekil olsun diye ileriye bakarak topu ayagıyla kontrol etmek istiyo,sonra top ayagının altından gecip kaleye dogru gidiyo,bizimki hala ileri dogru bakmakta..Sonra tribünden gelen "uyarı" efektleriyle kendine geliyo ve son anda çizgide durduruyo topu.Harbi ilginç adamdı,saygıyla anıyorum kendisini :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 09 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
Hani Aumann
Hani Zalad

Şanver ın hastasıydım =)

Aumann köprü turnikesi gibiydi hakkaten, geleni içeri alıyordu. Ama Zalad'ın biz Beşiktaşlı'lardaki yeri başkadır. O hafızalarımızda en şerefsiz kaleci olarak iz bırakmıştır.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye ye gelmiş geçmiş en karizma Kaleci Auman

Paso top tokatlardı zaten Wakavayişi gibi tip dururdu öyle Mavi adidas şapkasıyla.

Aumann Şampiyon kadrodaydı 2. sezon çok gol yedi gitti sonra.
Şampiyon oldukları dönem en az yiyen kaleciydi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 09 Ağustos 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
çifte atarak çıkarmaya cesaret eden higuata...
hakikaten nasıl bir cesaret ve özgüvendir. buradan higuata'ya seslenmek istiyorum: "aferim lan"

duyduğuma gore higuata bi kere daha denemiş oyle bi olay ve gol yemiş,daha sonrada parmaklarını mı kırmıslar öldürmüşler mi bişeler yapmıslar adama.ama sallıyoda olabilirim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...