Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aradım ama belki daha onceden açılmıs olabilr kusura bakmayın açıldıysa http://www.hayatimfutbol.com/Nisan014.html hayrettin bir numara tabiki =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Herşey iyi güzel hoş da Başlığında komik bir yön bulamadım. Gayri-ciddi başlıklar seviye düşürür. =) NEDİR YA GEYİŞ[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hayrettin'in soyadida ilk defa duyuyuorum ekolmus :P[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 elaidi sen git kişisele falan.takılma buralarda töbe[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Rüştü Reçber 2002 WC (tuvalet değil dünya kupası :P)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: jazzyjam, 09 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: Rüştü Reçber 2002 WC (tuvalet değil dünya kupası :P) hehe evet o anlamda çıkartılabilir..:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hayrettin hatalı gollerden sonra kısfet derdi peltekti tabi bizi deli ederdi ama delikanlı adamdı yani[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 old traffordda çıkardığı penaltı vardı :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hayrettin kazma damgasi yemis bi kaleci ama lig tv'de izlemistim eski maclarini cikardigi super toplarda var bayaa..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Şenol tabikide[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hani Aumann Hani Zalad Şanver ın hastasıydım =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şanver bir maçta 3 penaltı çıkarmıştı[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bilmem hatırlarmısınız. Gs-PSG maçı , Gsmiz 2 gol attıyor üst üste.Sonra Hayrettin abuk subuk bi gol yiyo,biz yedigimiz golun replayini izlerken 2.golu yiyoruz.4-2 yeniyoruz sonra :) Bi de şey vardı,bizden bi defans geri pas atıyo hayroya,bizimki sırf şekil olsun diye ileriye bakarak topu ayagıyla kontrol etmek istiyo,sonra top ayagının altından gecip kaleye dogru gidiyo,bizimki hala ileri dogru bakmakta..Sonra tribünden gelen "uyarı" efektleriyle kendine geliyo ve son anda çizgide durduruyo topu.Harbi ilginç adamdı,saygıyla anıyorum kendisini :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 çifte atarak çıkarmaya cesaret eden higuata... hakikaten nasıl bir cesaret ve özgüvendir. buradan higuata'ya seslenmek istiyorum: "aferim lan"[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 direklere kafa atan fevzi nerde =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Beşiktaşlı Şener vardı bi, uçan çuval derdik ona. Unutulmuş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Hani Aumann Hani Zalad Şanver ın hastasıydım =) Aumann köprü turnikesi gibiydi hakkaten, geleni içeri alıyordu. Ama Zalad'ın biz Beşiktaşlı'lardaki yeri başkadır. O hafızalarımızda en şerefsiz kaleci olarak iz bırakmıştır.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aumann yaa. şapkasıyla =) fener maçında topu tokatlamıştı.[signature][hline]wants to move to a bigger club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Türkiye ye gelmiş geçmiş en karizma Kaleci Auman Paso top tokatlardı zaten Wakavayişi gibi tip dururdu öyle Mavi adidas şapkasıyla. Aumann Şampiyon kadrodaydı 2. sezon çok gol yedi gitti sonra. Şampiyon oldukları dönem en az yiyen kaleciydi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: jazzyjam, 09 Ağustos 2005 22:41 tarihinde demiş ki: çifte atarak çıkarmaya cesaret eden higuata... hakikaten nasıl bir cesaret ve özgüvendir. buradan higuata'ya seslenmek istiyorum: "aferim lan" duyduğuma gore higuata bi kere daha denemiş oyle bi olay ve gol yemiş,daha sonrada parmaklarını mı kırmıslar öldürmüşler mi bişeler yapmıslar adama.ama sallıyoda olabilirim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 turgay şeren dino zoff[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zoff turkıyede oynamadı tabı turkıyede oynıyanları sormuşsun pardon[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Higuita'nın akrep kurtarışı :p hareketinin videosu olan varsa ve paylaşırsa süper olur.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tuırgay şeren kurtarışlatıyla değil ama , "dimi günetkin" demesiyle benim kalbimde hep ayrı bi yerde olucaktır.. küfürleri saymıyorum :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 beşiktaşlı fevzi bi gs maçında ayağının altından top kaçırmıştı topu dikecem diye ıskalamıştı :D sonra gönderdiler zaten[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar