HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 NE BU BEKLE BEKLE KİNGHT ONLİNEDEN BASKA OYUN SARMAYACAK MI BİZİ[signature][hline]TÜRKİYE 6 NOKSAN ŞAŞLAR DERNEĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ehehehe :P knight online muhteşem bir oyun değil ^^ Sarcak oyunlar var ama paralı :P ben knight online a 1 hafta dayanabildim gerçi :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Caps'i kapatmayı unutmayalım lütfen.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bellow Hacım, ARşivimizi Yayımlayalımmı? :horace:[signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 @eru olmaz daha hazır değiller :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Dark N light geliyor en super mmo olacak..[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 En güzel Mmo D&D online olcak,görürsünüz bakın ... Ah bide şu Mmo lara AncienT Yaratık koyun artık ya böle dev dev :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 MeMeOo insanın kendine yakışanı giymesidir...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 memeo ole olabilir ama mmo cıplaklıktır :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eh anarchy online takilin sizde ehehe[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Dark&Light MMoRPG de most ancipitated olarak baş sıradaydı ama D&D online birden 1.ye geçti DnL iye kapışıyolardı.Bence DnL 10 kat daha iyidir, tabi bu tahmin daha D&D nin betasını oynayamadık betaların efendisi olarak.Ama DnL kasım ayında bütün MMO oyuncularını kendine çekicek :) Bi kere D&D de pvp yok muş duyduğuma göre.Yaratık kes zindanlarda orda burda platform oyunu oynar gibi oyna.İğrenç. DnL ile karşılaştırılması çok yanlış :) Isteyenlere ayrıntılı bilgi verebilirim DnL hakkında.Oyun içi videolar, SS'lar vs..Ve hala betaya alıyolar bence şansınızı deneyin. DnL:Bir kıta, adacıklarla dolu büyük adaların olduğu bir dünya, Ganareth.Light Kingdom'un ve dark kingdomun toplamı tüm kıtanın 1/4 kadar.Geriye kalan water kingdom ve neutral (tarafsız) alanlardır.Oyun henüz closed beta aşamasında ve birsürü bug var. Hangi oyunda bir uçtan öbür uca gidiş günler alır, üstelik dragonunuza binerek.Hangi oyunda kalkanınızı kızak olarak kullanarak karlı dağların zirvesinden snowboard yaparak inersiniz.Hangisinde hava sıcaklığından tutun rüzgar hızına hava durumuna, kar yüksekliğine bütün bilgiler bir pencerede ayrıntıları gösteren şeyler olarak verilir.Bu bir eski çağ simülasyonu gibi bişeydir.SS'ler fazla ipucu vermiyor, çünkü tam olarak bomba olucak.Ayrıca bulutların içinde dolaşabilmek ve 4.5 km yükseğe çıkıp bulut üstünden yıldızları dragonunuzla izlemek de başka.Ve dragon ile öbür yer binekleri sadece beta binekleri.Daha çok şey koyarlar.Ben bunun efsane olacağına inanıyorum...MMORPG.com *Most anticipated list*DnL official site[Bu mesaj KahnX tarafından 29 Temmuz 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Cık bi kez Dungeons And Dragons un amacı pvp değil, iyi bir party le maceraya atılmak. Pvp yok ama guild ve clan savaşları olabilir belki emin değilim ^^ .[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Tamam bir iki SS bunu tamamen anlatıcaktır. :P Bu uzaklarda gördüğünüz dağlar ve herşey gidilebilir ve %100 ingame SS bunlar.Ayrıca havada dragonun kontrolü tamamen sizin elinizde.Uçak gibi kullanıyosunuz işte:P Hepsine bakmadan geçmeyin, en azından son 3 SS'e bakın. Bu SS'ler oyun içinde haritayı gezerken çekilmiştir. [spo1=2 tane 1-Dag 2-Karli zirve][/spo] [spo2=Güneş Batarken][/spo] [spo3=Ilk resimdeki heryer Ganareth'in 1/20si][/spo][Bu mesaj KahnX tarafından 29 Temmuz 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ya ben Dark N Light a dandik demedim de bana oyunda özgürlükten bahsediyorsan sana şunu söyleyeyim. Adamlar oyunu 3rd editiona göre yapıyorlar ve kitapta ki tüm kuralları filan eklerlerse, DnD DDO ın yanında özgürlük bakımından çerez kalır ^^ . Şunu da göz önünde bulundur, DnL close betada puanı 7.3, DDO alpha beta da puanı 7.3 :P Her şey pvp deil diyorum. Dungeons and Dragons un oyun amacı zaten pvp değildir. Bu Dungeons And Dragons un yapısına aykırıdır. Party ile oynamaktır amacı ve bunu düzgün yaparlarsa muhteşem bir oyun olur. Yani dark n light yerine DDO yu tercih ederim ben sonuçta renkler ve zekvkler tartışılmaz :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya ben şu ejder olayına bayıldım valla sırf böyle ejdere binip gecmek için indiririm bu oyunu çok güzel görünüyo bide ejderhaya ateş fışkırtmasınıda öğretince etrafı yaka yaka gitcen [Bu mesaj MysterySpectre tarafından 29 Temmuz 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: RaVena, 29 Temmuz 2005 00:32 tarihinde demiş ki: Ah bide şu Mmo lara AncienT Yaratık koyun artık ya böle dev dev :( .. seni wow'a bekleriz. dev yaratıklarla dolu.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Temmuz 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 dev yaratık dedin mi aklıma Lineage 2 deki antharas geliyor başka bişi gelmiyor.[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 KO nedir? nasıl başka oyun sarmaz :) WoW DAoC EQ GW denedinmi ?[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 biz zengin değiliz kardas bir oyuna dünyanın parasını sayalım[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 katılıorum siz eviguzde internete zabahdan ahşama gadar girerkene biz internet kahvelerde günde 2 saat girebilioduhhh allahdan eve internet bağlattıkta bişiler gordük :horace:(fazla abarttık mı ne :-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 biz zengin değiliz kardas bir oyuna dünyanın parasını sayalım ehue bu lafa hastayım Ya zaten verdiğiniz 13 15 dolar bişey oda nerden baksan Max 20 23 milyon yapar Yani 1 ayda 23 milyon veremezmisin bi oyuna? Annenin yada babanın verdiği 5 10 milyonlardan her gün 1 milyon Alsan (bak sadece günde 1 milyon alsan her gün 5 10 milyon veriyor demiyorum) al sana mmo aylığı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: HaYaLeTR, 01 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki: biz zengin değiliz kardas bir oyuna dünyanın parasını sayalım Bilgisayar oyunları zaten belirli bir sosyoekonomik düzeyin üzerindeki insan kitlesine hitab eder. bahsi geçen oyunlar aylık 15$ internet kafenin saati milyon 2*30= 60 2/7(?) gibi bir oran var aldığın hizmetin kalitesi,güvencesi 20 dakika az oynamaya değermi? kesinlikle. Para bahane. Herşeyin ucuzuna kaçmaya çalışma çabası sadece.[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ilk şu wowu bana alın söz aylığı benden :Dzuhahahaha[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 WoW u şahsen beyenmedim ben sattım.duruyo olsa anlaşırdık :)[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar