Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SU ONLİNE OYUN DÜNYASI ÇÖKTÜ

HaYaLeTR

Öne çıkan mesajlar

Dark&Light MMoRPG de most ancipitated olarak baş sıradaydı ama D&D online birden 1.ye geçti DnL iye kapışıyolardı.Bence DnL 10 kat daha iyidir, tabi bu tahmin daha D&D nin betasını oynayamadık betaların efendisi olarak.Ama DnL kasım ayında bütün MMO oyuncularını kendine çekicek :)

Bi kere D&D de pvp yok muş duyduğuma göre.Yaratık kes zindanlarda orda burda platform oyunu oynar gibi oyna.İğrenç. DnL ile karşılaştırılması çok yanlış :)

Isteyenlere ayrıntılı bilgi verebilirim DnL hakkında.Oyun içi videolar, SS'lar vs..Ve hala betaya alıyolar bence şansınızı deneyin.

DnL:Bir kıta, adacıklarla dolu büyük adaların olduğu bir dünya, Ganareth.Light Kingdom'un ve dark kingdomun toplamı tüm kıtanın 1/4 kadar.Geriye kalan water kingdom ve neutral (tarafsız) alanlardır.Oyun henüz closed beta aşamasında ve birsürü bug var. Hangi oyunda bir uçtan öbür uca gidiş günler alır, üstelik dragonunuza binerek.Hangi oyunda kalkanınızı kızak olarak kullanarak karlı dağların zirvesinden snowboard yaparak inersiniz.Hangisinde hava sıcaklığından tutun rüzgar hızına hava durumuna, kar yüksekliğine bütün bilgiler bir pencerede ayrıntıları gösteren şeyler olarak verilir.Bu bir eski çağ simülasyonu gibi bişeydir.SS'ler fazla ipucu vermiyor, çünkü tam olarak bomba olucak.Ayrıca bulutların içinde dolaşabilmek ve 4.5 km yükseğe çıkıp bulut üstünden yıldızları dragonunuzla izlemek de başka.Ve dragon ile öbür yer binekleri sadece beta binekleri.Daha çok şey koyarlar.Ben bunun efsane olacağına inanıyorum...

MMORPG.com *Most anticipated list*
DnL official site

[Bu mesaj KahnX tarafından 29 Temmuz 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Tamam bir iki SS bunu tamamen anlatıcaktır. :P
Bu uzaklarda gördüğünüz dağlar ve herşey gidilebilir ve %100 ingame SS bunlar.Ayrıca havada dragonun kontrolü tamamen sizin elinizde.Uçak gibi kullanıyosunuz işte:P

Hepsine bakmadan geçmeyin, en azından son 3 SS'e bakın.

Bu SS'ler oyun içinde haritayı gezerken çekilmiştir.
[spo1=2 tane 1-Dag 2-Karli zirve]
[/spo]
[spo2=Güneş Batarken][/spo]
[spo3=Ilk resimdeki heryer Ganareth'in 1/20si]
[/spo]

[Bu mesaj KahnX tarafından 29 Temmuz 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben Dark N Light a dandik demedim de bana oyunda özgürlükten bahsediyorsan sana şunu söyleyeyim. Adamlar oyunu 3rd editiona göre yapıyorlar ve kitapta ki tüm kuralları filan eklerlerse, DnD DDO ın yanında özgürlük bakımından çerez kalır ^^ . Şunu da göz önünde bulundur, DnL close betada puanı 7.3, DDO alpha beta da puanı 7.3 :P Her şey pvp deil diyorum. Dungeons and Dragons un oyun amacı zaten pvp değildir. Bu Dungeons And Dragons un yapısına aykırıdır. Party ile oynamaktır amacı ve bunu düzgün yaparlarsa muhteşem bir oyun olur. Yani dark n light yerine DDO yu tercih ederim ben sonuçta renkler ve zekvkler tartışılmaz :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 29 Temmuz 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
Ah bide şu Mmo lara AncienT Yaratık koyun artık ya böle dev dev :( ..

seni wow'a bekleriz. dev yaratıklarla dolu.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Temmuz 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biz zengin değiliz kardas bir oyuna dünyanın parasını sayalım

ehue bu lafa hastayım

Ya zaten verdiğiniz 13 15 dolar bişey oda nerden baksan Max 20 23 milyon yapar Yani 1 ayda 23 milyon veremezmisin bi oyuna? Annenin yada babanın verdiği 5 10 milyonlardan her gün 1 milyon Alsan (bak sadece günde 1 milyon alsan her gün 5 10 milyon veriyor demiyorum) al sana mmo aylığı.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HaYaLeTR, 01 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
biz zengin değiliz kardas bir oyuna dünyanın parasını sayalım
Bilgisayar oyunları zaten belirli bir sosyoekonomik düzeyin üzerindeki insan kitlesine hitab eder.
bahsi geçen oyunlar aylık 15$ internet kafenin saati milyon 2*30= 60 2/7(?) gibi bir oran var
aldığın hizmetin kalitesi,güvencesi 20 dakika az oynamaya değermi? kesinlikle.
Para bahane.
Herşeyin ucuzuna kaçmaya çalışma çabası sadece.[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...