Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Denizlispor

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Evet 2. haftamızda iyi bir galibiyet istiyoruz
hakem : Özgüç Türkalp
İlk kez duydum :)

Maç pazar inönüde saat 21:15'de

Kolay gelsin.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

I love you Denizli[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Denizli'nin kadrosunda bu sene pek iş yok. Seyircisinin fairplayini sevsem de sonuç belli. Açıkçası ben bir yarı bile pek direnebileceğini sanmıyorum. Hakemi ilk defa duydum, tecrübesizliğiyle maçı katletmez ve BJK vaduzdan yorgun argın gelmezse maça rahat yener bence.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

kleberson oynamaıyor da ailton da son 15 veya 20 dakka oynayacak mış rıza hoca dedi vatoz maçından sona beşiktaş inönüde bu maçı çok rahat alır ben fark olur diye düşünüyorum
ben futbolu biliyosam bu maç çok farklı bitecek beşiktaş kazanır[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST

delikanlı adam renkli takım tutmaz

www.2pac.com
www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pac, 13 Ağustos 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
...ben futbolu biliyosam bu maç çok farklı bitecek beşiktaş kazanır

Geçen hafta da aynı şeyi demiştin:

"kartalımıza başarılar cok güzel bi açılış olcak beşiktaş 4 den fazla atacak

futbolu biliyorsam konuşuyorum
"

Demek ki futbolu bilmiyormuşsun :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Klebersonu oynayacak diye biliyorum Ailton ise 2. yarı girecek şeklinde duydum..

Ailtonun yararına ise böyle olsun daha iyi ileriki haftalarda daha fazla yararını görürüz bu şekilde..
Klebersonun ise ilk 11 de oynaması gerekiyor bana göre fizik-kondisyon yerindeymiş adamın takımla 3-5 antrenmanada çıktı e daha fazlada pek bişii gerekmiyor zaten..

Bana göre Kleberson ilk 11 Ailton 2. yarı oynamalı..[signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...