AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet 2. haftamızda iyi bir galibiyet istiyoruz hakem : Özgüç Türkalp İlk kez duydum :) Maç pazar inönüde saat 21:15'de Kolay gelsin.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ilk yari denizli direnir ikinci yari bjk acilir ve maci alir.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bjk alır da şu digiruk maç yayınlıcam die saçma sapan saatlerde maçlar oynanı 21.15 nedir ya?[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 I love you Denizli[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Denizli'nin kadrosunda bu sene pek iş yok. Seyircisinin fairplayini sevsem de sonuç belli. Açıkçası ben bir yarı bile pek direnebileceğini sanmıyorum. Hakemi ilk defa duydum, tecrübesizliğiyle maçı katletmez ve BJK vaduzdan yorgun argın gelmezse maça rahat yener bence.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bence ortalarda bi maç olur bjk nın son zamanlarda ne yaptığı pek belli olmuyo sürpriz bi sonuç çıkabilir bence[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya ben futbolcu olup o saatte maça çıksam sonlara doğru uyuklarım be[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Beşiktaş alır gebertir ezer :) bu arada Beşiktaşın maça çıkacağı 11 li bellimi ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kermit karakteri 50. yaşına girmiş. kendisini tebrik edioruz.. kleberson oynar bence.. ailton da oynar.. bjk veya beraberlik diorum[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kleberson oynamaıyor da ailton da son 15 veya 20 dakka oynayacak mış rıza hoca dedi vatoz maçından sona beşiktaş inönüde bu maçı çok rahat alır ben fark olur diye düşünüyorum ben futbolu biliyosam bu maç çok farklı bitecek beşiktaş kazanır[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kleberson ilk 11 ' de Ailton 2. yarı girecekmiş. Ntv böyle dedi şimdi.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ah bide tumer le i.akın duzelsede kadroya gırseler[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: 2pac, 13 Ağustos 2005 18:14 tarihinde demiş ki: ...ben futbolu biliyosam bu maç çok farklı bitecek beşiktaş kazanır Geçen hafta da aynı şeyi demiştin: "kartalımıza başarılar cok güzel bi açılış olcak beşiktaş 4 den fazla atacak futbolu biliyorsam konuşuyorum" Demek ki futbolu bilmiyormuşsun :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Klebersonu oynayacak diye biliyorum Ailton ise 2. yarı girecek şeklinde duydum.. Ailtonun yararına ise böyle olsun daha iyi ileriki haftalarda daha fazla yararını görürüz bu şekilde.. Klebersonun ise ilk 11 de oynaması gerekiyor bana göre fizik-kondisyon yerindeymiş adamın takımla 3-5 antrenmanada çıktı e daha fazlada pek bişii gerekmiyor zaten.. Bana göre Kleberson ilk 11 Ailton 2. yarı oynamalı..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 üstte tahmini yaptim insallah denizli alir haydi saldir denizli![signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Beşiktaşlıyım ama berabere bitecek gibi duruyor...ama ailton coşar,kleberson da ona katılırsa denizli için felaket olabilir...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hayırlısıyla bu maçtan yüzümüzün akıyla çıkacaz ve şampiyon olacaz. inönü de ilk maç işallah iyi başlarıs[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 denizli yürü.. sonuna kadar arkandayız ne de olsa memleket..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Beşiktaş alır inşallah. Ailton ve Kleberson oynuyor beyler.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Skor tahmini yapıyım bari. %8 1-0 Bjk %29.9 2-0 Bjk %60 3-0 veya üstü Bjk %2 beraberlik %0.1 Denizli[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Maça gelıcek olan war mı ben yarın ki maçta yerımı alıcam saldır Karakartal (maça gelıcek olan warsa bı atraksıyon yaparız)[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: insight, 13 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Beşiktaş alır inşallah. Ailton ve Kleberson oynuyor beyler. Ailton oynarsa kurban kesecem.. Nerden duydun Ailtonun oynayacağını ??[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 İşte Beşiktaş'ımızın Muhtelmel 11'i Cordoba Gökhan, Koray, İbrahim Toraman, Ali Güneş Okan, Kleberson, Ahmed Hassan, İbrahim Üzülmez Veysel (Ahmet Dursun), Youla Kaynak [signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bjkde alır gibi duruo[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ah şu Veysel hıyarının yerine Ailton gelince süper olacak.. İşallah Veysel oynamaz yaa.. İddia ediyorum ben çıksam belkide daha iyi oynarım şu heriften ..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar