jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 arkadaşlar, bir alt başlığın kuyruğunda oğuz amca bence çok önemli bir konuya parmak bastı: asilerden mi olucaz, imparatorluktan mı? bence illaki rebel olalım.[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 evet rebel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Uo daki factionlar gibi bisi olcak heralde onlar.Questleri farkli olur ki darth vaderin yolundan gitmek daha heyecan werici olabileceinden imperial diorm.[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ya fs slotu isteyenler icin şöyle bir problem doğurabilir o: fs slotu eğer karakterin eğilimlerine, rp'sine vs göre açılacaksa, o zaman imparatorluk için çalışan birinde açılma ihtimalini düşün.[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ben imperial'ım... neden demeyin... öleyim işte...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Tabi ki imperial :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Jedi olan da fallen olur allah bilir ? Cirkef misiniz lean ?! :D imperial rulz[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Fs slotu bence düzgün rp yapanlara falan açılacak,evil yada good.Zaten imperial olunca illa da evil olacaksın diye bir durum da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ben imperial oluyorum :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bende imperial olcem.. allah izin verirse de fs slotu aççem jedi olcem :) ehue.. Bu arada oyun pazar günü elimde kanadadan gelio çok heyecanlandım walla bi gelsin ölene kadar onu oynıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ben rebel olurum. görünüşe göre en az iki ayrı grup olacağız.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 tabiki emperial...siyah robe ve pelerinimle,elimde çift traflı kırmızı renk saberla alırım aklınızı artık:)[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yawaszz desem :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 craftsmenler için neutral.. ben de büyük ihtimal neutral takılırım, faction savaşı falan kasamam heralde bu pingle :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ya aslında ben Bounty Hunter düşünüyorum,hangi taraf daha çok para teklif ederse o tarafa geçerim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bountyler neutral olur bnm bildiim ?[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Hayır..Neutral kalmak zorunda değilsin.Ama tabi yapabileceğin görevler kısıtlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hutt ol sende. Ama ben imperial ım. Güç.... Bilgi... Fırsat... NIHAHAHA[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* PFC. Deolanthe Cleavis 215th Heavy Infantry Hell Raiser's Human - Ranger Imperial Guard ( www.imperial-guard.net ) Star Wars: Galaxies --- Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Tabiki önce ping ime bağlı ama oda farketmez Bounty Hunter düşündüğüm için Neutral olup para veren için öldürürüm hem tek tarafa bağlı kalmamak piyasada gelişme demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 du$ununce su an bana rebel daha cazip geliyor gibi ama oyun elime gecene kadar fikrim degi$ebilir tabi.[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: BOccOB, 04 July 2003 14:17 tarihinde demiş ki: imperial tabii ki... bounty hunter olacağım için :D[hline]The Uncaring God of Magic... ||Merlin'in Kazanı||DoD Forums||ICQ||Karakedi'nin Çıplak Fotosu!!!|| imperial olursan tek onların olaylarına katılırsın bence ama rebel olursan dediğim gibi aradaki çatışmalar arasında şansın yüksek olur.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, Death blossoms where clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 :) e tabi de, ben buldum fantazi yaptım hem Jedi hem Bounty Hunter olcam tabi fs yi açtırmak için de bolca rüşvet.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, Death blossoms where clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Ya zaten her olay filmdeki gibi gelişmeyecek,mesela Endor'u kaybetmeyebilir Empire :).O yüzden imperialler ezilecek diye bi olay olmaz bence :).[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bir de eğer swg stratics e baktıysanız,rebellion un daha çok aranan adamı var,r2d2 yu bile arıyorlar :).Bol para var Empire'da :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 swg.stratics.com zaten stratics networkde Daocden tut Middle Earth online a kadar tüm oyunlar var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar