jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 arkadaşlar, bir alt başlığın kuyruğunda oğuz amca bence çok önemli bir konuya parmak bastı: asilerden mi olucaz, imparatorluktan mı? bence illaki rebel olalım.[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc)
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Uo daki factionlar gibi bisi olcak heralde onlar.Questleri farkli olur ki darth vaderin yolundan gitmek daha heyecan werici olabileceinden imperial diorm.[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ya fs slotu isteyenler icin şöyle bir problem doğurabilir o: fs slotu eğer karakterin eğilimlerine, rp'sine vs göre açılacaksa, o zaman imparatorluk için çalışan birinde açılma ihtimalini düşün.[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :)
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ben imperial'ım... neden demeyin... öleyim işte...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Jedi olan da fallen olur allah bilir ? Cirkef misiniz lean ?! :D imperial rulz[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Fs slotu bence düzgün rp yapanlara falan açılacak,evil yada good.Zaten imperial olunca illa da evil olacaksın diye bir durum da yok.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ben imperial oluyorum :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
BJKforever Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bende imperial olcem.. allah izin verirse de fs slotu aççem jedi olcem :) ehue.. Bu arada oyun pazar günü elimde kanadadan gelio çok heyecanlandım walla bi gelsin ölene kadar onu oynıcam :P
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ben rebel olurum. görünüşe göre en az iki ayrı grup olacağız.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 tabiki emperial...siyah robe ve pelerinimle,elimde çift traflı kırmızı renk saberla alırım aklınızı artık:)[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yawaszz desem :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 craftsmenler için neutral.. ben de büyük ihtimal neutral takılırım, faction savaşı falan kasamam heralde bu pingle :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ya aslında ben Bounty Hunter düşünüyorum,hangi taraf daha çok para teklif ederse o tarafa geçerim :).
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bountyler neutral olur bnm bildiim ?[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Hayır..Neutral kalmak zorunda değilsin.Ama tabi yapabileceğin görevler kısıtlanıyor.
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hutt ol sende. Ama ben imperial ım. Güç.... Bilgi... Fırsat... NIHAHAHA[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* PFC. Deolanthe Cleavis 215th Heavy Infantry Hell Raiser's Human - Ranger Imperial Guard ( www.imperial-guard.net ) Star Wars: Galaxies --- Diaboli virtus in umbust est
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Tabiki önce ping ime bağlı ama oda farketmez Bounty Hunter düşündüğüm için Neutral olup para veren için öldürürüm hem tek tarafa bağlı kalmamak piyasada gelişme demek ?
arc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 du$ununce su an bana rebel daha cazip geliyor gibi ama oyun elime gecene kadar fikrim degi$ebilir tabi.[hline]SAN
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: BOccOB, 04 July 2003 14:17 tarihinde demiş ki: imperial tabii ki... bounty hunter olacağım için :D[hline]The Uncaring God of Magic... ||Merlin'in Kazanı||DoD Forums||ICQ||Karakedi'nin Çıplak Fotosu!!!|| imperial olursan tek onların olaylarına katılırsın bence ama rebel olursan dediğim gibi aradaki çatışmalar arasında şansın yüksek olur.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, Death blossoms where clouds lie over me, Held in god's hands death blooming.
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 :) e tabi de, ben buldum fantazi yaptım hem Jedi hem Bounty Hunter olcam tabi fs yi açtırmak için de bolca rüşvet.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, Death blossoms where clouds lie over me, Held in god's hands death blooming.
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Ya zaten her olay filmdeki gibi gelişmeyecek,mesela Endor'u kaybetmeyebilir Empire :).O yüzden imperialler ezilecek diye bi olay olmaz bence :).[hline]
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bir de eğer swg stratics e baktıysanız,rebellion un daha çok aranan adamı var,r2d2 yu bile arıyorlar :).Bol para var Empire'da :)[hline]
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 swg.stratics.com zaten stratics networkde Daocden tut Middle Earth online a kadar tüm oyunlar var[hline]
Öne çıkan mesajlar