Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taze anne sütü marketlerde... :)

Menkalinan

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar penguenin bu haftaki sayısında bu komik haberler bölümünd okudum kadarıyla "taze anne sütü" satılcakmış. hatta dergide şöle bi yorum vardı aynen aktarıyorum...

"şimdi bu reklamlarda inekler minekler oynatıyorlardı lömbür lömbür bunun reklamınıda annelerlemi yapcak ? düşünemiyorum irençliği..."

buna benzer bişi yazmışlardı ama okuyunca öldüm gülmekten :D bikere nasıl yapcaklar bunu tabi doruysa eğer...??? yorumlarınızı bekliyorum :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Sosyal ağlarda paylaş

Balon olmasın? Anne sütü çabuk bozulur benim bildiğim, inek sütü gibi de pastörize etmeye kalkarlarsa bir olayı kalmaz anne sütünün. Artı taze anne sütünü kimden nasıl elde edecekler de toplu satış yapacaklar? Zaten kaç lt süt verebiliyor bir anne bir de çiftlik falan mı kuracaklar yapmayın yahu.

Anne sütüyle Nescafe?.... öööö hiç hoşuma gitmedi benim.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

işin geyiği tabiki o ben okudumda şöle düşündüm ... belki anne sütünde olan mineralleri filan normal sütle karıştırıp anne sütüne benzer yada hemen hemen aynı seyleri içeren bi karışım yaparlar diye düşündüm sizce böle bişi mümkünmü? :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Menkalinan, 14 Ağustos 2005 11:40 tarihinde demiş ki:
işin geyiği tabiki o ben okudumda şöle düşündüm ... belki anne sütünde olan mineralleri filan normal sütle karıştırıp anne sütüne benzer yada hemen hemen aynı seyleri içeren bi karışım yaparlar diye düşündüm sizce böle bişi mümkünmü? :-)

ama o, o zaman taze anne sütü olmaz ki[signature][hline]man is just a weak reflection
in evolution´s history

Sosyal ağlarda paylaş

Hangi inekten sormuyoruz ama o süt biz içelim diye yığınla işlemden geçiyor. Anne sütü öyle bildiğiniz gibi değil, kopyalamaları da zor olur artı bildiğim kadarıyla tadı hiç de yetişkin çekecek matah bir şey değil. Sonuçta her hayvanın değil ineğin ve biraz koyununkini içiyorsak(ki ineği tercih edersiniz içerseniz) bir sebebi var bence.

"Taze anne sütü" marketlerde demek bence olayın yalanlığına ayrı bir boyut katıyor.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...