Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 arkadaşlar penguenin bu haftaki sayısında bu komik haberler bölümünd okudum kadarıyla "taze anne sütü" satılcakmış. hatta dergide şöle bi yorum vardı aynen aktarıyorum... "şimdi bu reklamlarda inekler minekler oynatıyorlardı lömbür lömbür bunun reklamınıda annelerlemi yapcak ? düşünemiyorum irençliği..." buna benzer bişi yazmışlardı ama okuyunca öldüm gülmekten :D bikere nasıl yapcaklar bunu tabi doruysa eğer...??? yorumlarınızı bekliyorum :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Balon olmasın? Anne sütü çabuk bozulur benim bildiğim, inek sütü gibi de pastörize etmeye kalkarlarsa bir olayı kalmaz anne sütünün. Artı taze anne sütünü kimden nasıl elde edecekler de toplu satış yapacaklar? Zaten kaç lt süt verebiliyor bir anne bir de çiftlik falan mı kuracaklar yapmayın yahu. Anne sütüyle Nescafe?.... öööö hiç hoşuma gitmedi benim.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hani öyle birşey yapısından dolayı zaten mümkün değilde hani yapılsa bile ço kbüyük saygısızlık olur..[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 İğrenç bişii olur bu yaaa ...[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 of anne sütü ne kadar çıkar sen biliyor musun? o anne kendi bebeğini doyurucak bide süt vericek haha daha mantıksız olamaz. hadi kendi bebeğine vermiyo diyelim yine çok az süt olur marketlere dağıtılmak için saf=P yemişler seni[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 taze anne sütü reklam malzemesi olacak ama sonuç olarak süt yine inek sütü olacak reklama inananlarda gidip alacak.[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 nesi iğrenç emmedinizmi hiç küçükken böle şekerliymiş (öle diolar) :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ne şekerlisi be..feci bayan bir tadı var..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 nası hatırlıyosn ki?[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 garip valla olursa..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 işin geyiği tabiki o ben okudumda şöle düşündüm ... belki anne sütünde olan mineralleri filan normal sütle karıştırıp anne sütüne benzer yada hemen hemen aynı seyleri içeren bi karışım yaparlar diye düşündüm sizce böle bişi mümkünmü? :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu arada mandoo harbi nasıl hatırlıyosun yaw?? :-?[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 *!ıyyyyyyyyyyyy*[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Menkalinan, 14 Ağustos 2005 11:40 tarihinde demiş ki: işin geyiği tabiki o ben okudumda şöle düşündüm ... belki anne sütünde olan mineralleri filan normal sütle karıştırıp anne sütüne benzer yada hemen hemen aynı seyleri içeren bi karışım yaparlar diye düşündüm sizce böle bişi mümkünmü? :-) ama o, o zaman taze anne sütü olmaz ki[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :( napim ama ya öle yazmışlar belki biraz abartmışlardır. ama artık insan bile klonlicak teknoliji var belki bunuda yaparlar belli almaz ...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya yaparlar yapmasına da..yapmasnlar ya garip geliyo kulağa..[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 walla bencede garip geliyo... şahsen ben almam kimin sütü bilmeden.. gerçi süt içerkende hangi inekten diyo sormuyoruz ama... :D yinede kulağa hoj gelmiyo...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kadına inek muamelesi yapmanın değişik bi şekli[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Hangi inekten sormuyoruz ama o süt biz içelim diye yığınla işlemden geçiyor. Anne sütü öyle bildiğiniz gibi değil, kopyalamaları da zor olur artı bildiğim kadarıyla tadı hiç de yetişkin çekecek matah bir şey değil. Sonuçta her hayvanın değil ineğin ve biraz koyununkini içiyorsak(ki ineği tercih edersiniz içerseniz) bir sebebi var bence. "Taze anne sütü" marketlerde demek bence olayın yalanlığına ayrı bir boyut katıyor.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hayatta olmaz böyle birşey =)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Anne sütü gibi sağlıklı sloganı olabilir ancak annesütü olamaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Anneler için üretilmiş bir süt olmasın o_O?[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 fabrikayı düşenemiyorum.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Annesütü olmaz ya. Başka bişidir sen yanlış anlamışsındır.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 volfied'in yorumunu almak lazim anne sutu diyince.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar