Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 oo yee o zaman hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Ben sonunda hidayete erdim, Hiç kasmaya gerek yok, anakartı buzdolabına monte ediyoruz, 3 dereceye ayarlıyoruz sıcaklığı miss... Suya fana hiç gerek yok! Hem demonte etmek için kasa kapağı sökmeye gerek de yok; aç buzdolabını ne istiyorsan al. Serin serin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 buz tutup üstü nem kaplanmasın da kartın... XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Dondurucuya değil alta koycaksın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Necro said: said: Mr_Hand, 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:44 tarihinde demis ki: yarım saatliğine... buz eriyip gidecek ba. şöyle bişi düşündük biz derindondurucuya geniş bi boru bağlıycaz biz ordan direk buzlu su gelecek şekilde birşeyler yapıcaz. buz eridikce buz gelecek sdf sdfsdfs oha hem teşisatı yapcan hem buzluğa bağlıcan gidin klima alın en dandiğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simego55 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Umutlarımız Network - Bitki Ecza,Bizden Kaçmaz,Filmini Seç,Haber Budur,İndirim Vagonu,Kadın Klübü,Komik Eğlence,Mobilyanı Seç,Moda Uzmanı,Rüya Tabirleri,Sende Dinle,Sende Eğlen,Şikayet Edin,Türkiyesatis.Net,Umutbilgileri,Yaşam Ecza,Yorumhane,Yorumlarınız,Video İzliyoruz,Erkeklere Yasak,Kadınlara Yasak,Sohbet Ediyorum,Moda Rüzgarları,Rüya Tabiri Kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 sercio neyin peşindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Oha 5 yıllık tutorialım uplanmış :) Mühendislik öğrencisiydik o zamanlar, hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 bununla bir testisi anca soğutursun dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Hmm doğumgünümde paticik'e mesaj atmışım, bir sürü de uğraşmışım. Muhtemelen anamlar yazlıktayken evde don atlet wow oynuyordum metrobüs inşaatının tozu dumanı, gürültüsü ve sıcak eşliğinde :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 goldbären said: bununla bir testisi anca soğutursun dostum... iki testisin birden terlemesinden iyidir (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 bugün sıcak bastırınca mobil klimayı çıkardım kurdum, böyle bir fakirlik yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Çok mu sıcak nan İstanbul? İki hafta kalacağım, bir de hasta oluyoruz diye klimaları çalıştırtmıyor anam babam :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 mobil klima iyi mi is goruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar