jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yaw bak ya...ben ne diyorum, siz ne diyosunuz... ya elin samurayından, şovalyesinden size ne bize ne, tartışmaya değmez... ha şövale derseniz, resim yaparken kullanılan birşeydi galiba da hangimizin ne kadar bilgisinin olduğunun ne önemi var ya!!?! yok şövalye oydu, hayır buydu, yok o kültürde o odur bu budur... iyi afferim çok okumuşsunuz çok biliyorsunuz, gelin burda sid.k yarıştırın... bi de utanmadan gelip "benim babam senin babanı döver" deyin de tam olsun... sonra da küstüm deyin, misketlerinizi geri isteyin... yani özetle saçmalamayın! ne gerek var bu kadar büyütmeye ya? bence bu tartışmayı burda bırakın da paşa paşa devam edin muhabbetinize (biraz sakinleştikten sonra)[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ya bi de konu başlıığla alakasız (!) olacak ama =P sonuçta eclipste olcaz heralde o tamam da, rebel mi olcaz empire mı ne olcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 oo, amca gerçekten önemli bir konu bu bence, yüksek müsadenle bu konuyu SWG ana sayfaya ana başlık olarak taşıyorum, herkez görsün diye, orda devam edelim buna bence.[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 iyi etmişin valla burda kaynardı şimdi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Uzatmialim lutfen[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: jedi_master, 02 July 2003 23:51 tarihinde demiş ki: yani, koca pink floyd'dan roger waters amcamız gelip de "together we stand, devided we fall" dediği zaman, vay amca ne güzel yazmış, bal gibi bal deyip dinliyoruz da squirrel kardesimiz farklı bi şekilde belirtince, hobarey deyip çullanıyoruz :D ya iyi ama racır amcamız bunu dedikten sonra pek fazla dayanamayıp arkadaşlarını satmadı mı? sonra pünk filoyt parçam püselek olmadı mı? ne racır amcanın yaptıkları, ne de grubun kalanının yaptıkları -çoğunlukla- dinlenemeyecek kadar kötü olmadı mı? sonra shine on you crazy diamond'ı, echoes'u yapanlar gerçekten bunlar mıydı dedirtmedi mi bize? topicle tamamen ilgisizdi ama yeri geldi diye racır amcaya kızgınlığımı dile getireyim dedim.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: squirrel, 02 July 2003 19:18 tarihinde demiş ki: Cool karizma değil sözlük anlamını aç bak soğuk itici demek... Ayrıca siz hala böyle düşünüyorsunuz. Olay yaptıklarında değil Peki soruyorum size ozaman Hanginiz Uo da GM oldunuz Avrupa Shardlarında... Jedi olma şansınızın olmadığı bir Server a girmek size normal geliyorsa kusura bakmayın boşa zaman ayırmışım...[hline]Only Legend... :lol:[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Beyler konu feci dağıldı. Böyle giderse gene bişi yapamıyacaz. (lütfen aşağıdaki yazının tamamnı okuyun) Şimdi ben diyorumki, eclipse de kuralım ok. Ama meydana biz türküz diye çıkmayalım. Hepimiz kardeşiz vs. diye çıkalım. Aramızda bi ant olsun. Aramıza girmek isteyen onu okusun ki foyamız ortaya çıkmasın Türküz diye çıkarsak milliyetçilik felan çıkar belki, ama eğer kardeşlik olursak adımıza şarkılar vs. yazarlar, tam bir efsane oluruz. Hatta belki napolyonun cumhuriyet muhafızlarını bilen vardır aranızda, bizde onun gibi oluruz. Ama türküz diye çıkmayız. Belki ayrımcılığı şöyle yaparız: yeni üyeler bizim muhafızlığımıza giremezler, onlar PA nın başka bölüklerinde görev alırlar. Ama biz kesin ve mutlak güç oluruz. Böyle bir ortamı sağlamanın en iyi yolu başka bir PA'ya, özel bir istekle çıkmaktır. Ben sana 200 asker vericem (en büyük PA bu kadardır zaten), sana büyük bir güç katıcam. Karşılığıda bu 200 kiiyi diğerlerinden ayrı tutacaksın. Ayrı bi başlıkta birleştireceksin diyicez. Ayrıca yönetim kurulunun 4 te 3 ünü bize vericen. yada yarı yarıya. Aramızdaki bağı konuşmalarımızla ve davranışlarımızla efsaneleştireceğiz. Sonuçta ortaya aşırı elit bi grup çıkacak ve zamanla tüm pa nın kontrolü bize geçicek, en azından biz pa nın ana gücü, gövdesi, bel kemiği olucaz. Daha da sonraları, tüm PA nın yapısını bize göre değiştiricez, hizmetimize sunucaz tüm pa yı. gönüllü kölelerimiz olucak. Ayrıca diğer yerlerde yetişmiz en elit adamları da aramıza alıcaz. Burda belirlememiz gereken şey şu: bu olay rebel da olmaz. Rebel olucaksanız başka serverda olun, çünkü bu yapı rebel içind olmaz. ayrıca zanaatkar ağırlıklı bi pa bulmamız lazım. Ayrıca aramızda asker olmayı kesinlikle istemeyen olursa, o da ayrıcalıklı zanaatkar olur, elden geldiğince onun yaptıklarını kullanırız ki o da çabuk gelişsin. Ama ne yazıkki çok fazla zanaatkar olmamalı. Bunun için sadece 15 tane zanaatkar seçeriz. Arkadaşlar benim teklifim bu, acele etmezsek gene dağılıcaz. Lütfen bu doğruldtuda cevap verin. Ayrıca icq adresim 164118317. isteyen ulaşabilir. Son olarakta yukarıda belirttiğim yapıyı daha açık olarak görmek için 1. sayfada verdiğim uzun cevabı baştan aşağı okuyun. 2. son olarak lütfen cevap yazın, vede yapıcı olun[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* PFC. Deolanthe Cleavis 215th Heavy Infantry Hell Raiser's Human - Ranger Imperial Guard ( www.imperial-guard.net ) Star Wars: Galaxies --- Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bence olabilir dediklerin.Ama işte herkes Imperial olmak istemiyor,ben şahsen zaten imperial olmayı düşünüyordum ve eğer böyle bir PA kuracaksak kesin katılırım.Ama dediğin gibi sırf Türklerden oluşmamalı ve katı kurallar+hiyerarşi olmalı.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 codmaster tamam yabancılar da olsun da, katı kurallar hiyerarşi vs. ne oluyor? yani çoğu kişi oyun oynamak istiyor orda kurallara uymaya değil.. tabi kurallar olur mesela başkalarını rahatsız etmemek gibi ama direk emperor stil olmaz yani :) sırf türk olursa da güzel olmaz yani cidden.. mesela bi bokluk çıkar bizim guildle ilgili, direk türklere laf atarlar falan..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Kurallar+Hiyararşi olmadıkça PA av partisinden öteye gitmez.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 iyi güzel dediğin doğru da.. sence o kurallara kaç kişi uyacak? biraz da o şekilde düşünmek var. adam burda ben kurallara uyarım der, ne kurallara uyar ne de guildindeki elemanları takar. neyse, daha fazla birşey söylemeyeceğim yoksa uzayıp gidecek amacını yeterince kaybetmiş bu topic..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 swg oynamayı düşünen biri olarak ben de düşüncelerimi samimi olarak yazayım bari. Oynamayı seçeceğim sunucu kesinlikle tüm türklerin toplandığı bir sunucu olmayacak. Benim için önemli olan 2-3 kişinin olması yeter. Ha bi de bunun üstüne Türkler çoğaldığında oyun zevkinin artması bir yana, serverın çekilmez olacağını düşünüyorum. MMORPG deneyimim sonucu edindiğim tecrübeler (illa bir ülke/güven) sınıflaması yapılacaksa Türklerin bu listede en aşağılarda olduğu şeklindedir. Elde sadece kedinin başta dediği "item trade" olayı kalıyor ki bu kendi başına yeterli bir sebep. Yani eclipse ise eclipse tamam ama ben bu "Türk birliği, brotherhood of steel" debdebesinin içinde yokum bu biline :) Tanıdığım bildiğim 3-4 kişiye yardım ederim, onlardan da yardım isterim bu kadar. Yarın öbürgün oyunu oynarken gelip de "baba 10K kredi, bi de runebook versene... ne? runebook yok mu? o zaman runebook kodlasana" falan derseniz şimdiden anayasamı arz etmiş oliym dedim. Hatta RP'de de güzel bi yeri var. Bana "köyün delisi" veya "rebel" falan diyin geçin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Gunn gayet güzel tercuman olmus zaten düsüncelerime ama birkac sey daha ekleyeyim , birincisi bu gürültüyü koparan insanlarin yarisini bile 2 ay sonra bulamayabilirsiniz , UO'dan sonra cikan hemen her MMORPG icin benzer konusmalar yapilir , sonra kimisi oyun cok bugli oldugu icin , kimisinin beklentilerini karsilamadigi icin , kimisi free month bitince , kimiside babasi kredi kartini kullanmasina izin vermedigi icin baska bir oyunda "turk birligi" geyigi baslayana kadar ortadan kaybolacaklar.Oyunu oynayacaklar asagi yukari paticikteki MMORPG listesinden 1-2 oyun oynamis insanlar olacaktir(freeshardlarda UO oynamislardan bahsetmiyorum).Belki SWG'nin filmlerinden kaynaklanan popularitesi yüzünden 3-5 kisi daha olur hepsi bu. Kurallar ve hiyerarsi konusunda codmaster'da coldwind'de hakli , düzenli bir guild icin kural gerekiyor ama bu kurallara uyacak insanlari turklerden yada bu foruma yazanlardan bulamayacaksiniz.Organizasyon zaten biz turklerin favori kelimelerinden biri olmamistir hicbirzaman yazikki. Yabancilar konusundada neden bukadar kendi icinize kapanik oldugunuzu anlayamiyorum , simdiye kadar oynadigim MMORPGlerde birlikte takilmaktan cok keyif aldigim insanlar oldu ve turk olmamalari konusunda yasadigim enbuyuk sorun ayni zaman diliminde olmamaktı.Ama gördügüm kadariyla takim halinde hareket etmeyi gerektiren oyunlardada zaten istediginiz sayıda ve anlasabildiginiz yapıda turk oyuncu bulmak mumkun olmuyor.Onun icin tavsiyem turklerden olusan buyuk bir grup olusturmak öncelik listenizin basinda olmasin , onun yerine sizinle ayni seyleri yapmaktan keyif alan oyuncularla biraraya gelmeye calisirsaniz daha cok keyif alirsiniz oyundan.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ben de avata'dan ısmarladım şu guild olayı hakkıdna ne düşünüorum ben de söliim isteyen takar: şimdi ilk beinm şahit oldugum denenmiş bi haline gelirsek ao ya başladıgımda kisme yoktu black faln wardı o da arada yardım ediodu rapadura ile oynuoduk sonra sıkıldık çünkü ao da teke tek ilişki oyun içinde kurulmuo cidden çok kötü olmuş bence..bikaç ay sonra baktım millet hep oynuo çok adam war açtım acc ı sonuçta 1 hunta cıktım sonra karşı tarafa geçtim eski oldugum tarafa oyunda bi de atherden azar işittigimle kaldım.hiç cde zewkli olmadı türk birliği falan soide warmış bi ara ben yetişmedim ona bilmem. oside de bakınca gene roz yardım etti başlarda aoda oldugu gibi sonra kendim bişiler yapmaya çalıştım gunn dan borç aldım bikaç kere geri de werdim.walla bu 2 oyundan edindiğim bilgiler dogrultusunda 2 tane arkadasım oyunda beraber oynamak için yeterli olacaktır oside türk yabancı ayrımının gereksizliğini anladım gunn ın yaptıgını izledim hep de kazançlı çıktım. sonuç: bence hiç olmasın böle bi guild falan 2 tane daha önceden beraber mmorpg oynadıgınız arkadas yeterli olacaktır.yardım ederlerse tecrübeli abilerimiz de yardım ederler.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 hehe evet olay ona dönecek heralde ama olacağı da buymuş demek ki. ben bi ara gaza gelmiştim güzel olur toplucanak diye ama yok coldwind 'in 03 July 2003 23:43 itibariyle attığı mesaj, akabinde gunn ve diğer arkadaşlar haklı. ikna oldum ben de nerde çokluk vs vs. naapsak bu arada yeni konu mu açsak; "az sayıda (tercihen gerçek hayatta da tanıdığımız) güvenilir ve swg oynayacak türk arkadaş aranıyor!! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bu arada saat sabahın altısı olmuş ben napiyom burda yaw ?? hadi bana ii uykular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Eline sağlık gunn :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bu arada dillerimiz aynı olmayacakki??[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Arkidişler tek bir guild olmalı gibi bi iddiamız bile yok, bizim isteğimiz daha çok insanları aynı sunucuda toplamak, herkesin bi şekilde birbiri ile tanışmasını sağlamak, hele bi tanışalım daha sonra insanlar daha iyi anlaştıkları insanları nasıl olsa bulur, hatta kendi guildlerini kurarlar. tabiki en azından ilk başlarda kendi guildimizi kurmayı düşünüyoruz, bunun icinde kurallar ve hiyerarşi ise az çok olmalı, ama bu şuandaki free serverlarda b@b the k@nk şeklinde bir yapılanma olmayacak, yada ne bilim üst konseyler, süper komik titlelara bürünmüs insanlar falanda olmayacak. Aşagıda yazdıklarım tüm mmo oyunların için geçerli. Paticik ve Avaturk ile birlikte MMOlarda yapmayı düşündüğümüz aktiviteler, henüz tam bir anlaşma sağlayamadık ama ilerde mutlaka bu tür aktiviteler yapmak istiyoruz, ilginizi çekiyorsa vede bol bol vaktiniz varsa bi okuyun, uzunca bi anlatayım :) Her oyun için güzel ve profesyonel bir guild kuracağız, aktivitelerimizi planladığımız küçük bi web sitemiz olacak (bu web sitesi oyunu tanıtmayacak sadece guild aktivitelerini falan planlanıp duyurulması görevini üstlenecek) Yeni gelen arkadaşlara oyunu tanıtacağız belirli yerleri gezdireceğiz, yeni gelen diğer arkadaşlarla tanışmalarını sağlayacağız. Sizinde söylediğiniz gibi guild arasında bana bi 10k para versene gibi olayların olmasını zaten bizde istemiyoruz. guildin kendi kasası olacak, bu kasanın dolumuda toplu halde yapılan hunt partilerinden saglanacak, böylece hem ekonomik gücümüzü sağlama alıp, hemde oyuncuların level atlamasını, daha kolay xp almaları sağlayacagız. İsteyen istedigine istediği herşeyi versin bize ne :) ama guild zaten karşılayabildiği kadarı ile tüm oyuncuların özelliklede yeni oyuncuların ana ihtiyaçlarını karşılayacak. Oyundaki blacksmith ahmetin savaşcı mehmete zırh yapması ve sürekli müşterisi olacagından biraz indirimde bulunması saglanacak vesaire vesaire... Foxx'un önerdiği Türk Town olayı ise bence gayet mantıklı. Bunun türk olmakla falanda ilgisi yok, İmanewbie'yi sanırım çoğumuz biliyor, o arkadaşlarında kendi şehirleri var (ImaTown) 40 ayrı oyun sunucusuna dagılıp 3 yıl tek başına kasıp 1 ev almaktansa, hep beraber toparlasıp hemen koca bi şehir kurmamız çok daha mantıklı. Ben bu tür bişi isterim, cünkü çok eglenceli oluyor, zaten irili ufaklı her grup mümkün olugu kadar yakın yerlerde bulunmak istiyor. Bunun faydası var zararı yok, ama olmazsa olmaz diyede bişi yok. Ben azından kişisel olarak bu tür bir girişimde bulunacagım, gelen gelir :) Bazı oyunlarda girdiginizde oynayacak adam bulamıyorsunuz, oturup bi saat level 50 bilmem ne karakterim war benimle grup kurmak isteyen var mıııı şeklinde mesajlar atıyoruz. Saçma yahu, beraber bi sunucuda toplanalım bu tür oyun zevkini öldüren sacmalıklardan da kurtulalım diyoruz işte bunun nesi kötü? Basit bi örnek olarak Ben Anarchy Online oynarken engineer karakterimle grup bulmam zordu mesela gidip MA karakter acmak zorunda kaldım. Halbuki biliyorum cem yılmaz esprisi olacak ama, ben engineerdan hoşlanıyorum :P Guildin yeni gelen oyuncuların bazı ana ihtiyaclarını karşılamasıda önemli, bazı oyunlarda newbie bi karater açmak çok zevkli ama bazılarında ise işkenceden farksız. Oyuna göre yeni gelen insanlara bişiler vermeden önce kendi ufak missionlarımızı yaratıp tamamlamalarını istiyecegiz. Bunlar zor görevler olmayacak. Daha çok oyunu tanımaları ve ortama ısınmalarını amaçlayan starter missionlar olacak. Mesela A şehrine gidip bişiler yapmasını böylece haritaya ve oyunu ogrenmesini veya guilddeki B oyuncusuna bir konuda yardım etmesi gibi ufak şeyler olabilir, veya bir grup yeni oyuncuyu basit bir missiona gonderip mission itemi getirmeleride istenebilir. Bunlar yapıldıktan sonra guild o oyuncuların ihtiyaclarını saglayabilir mesela. Bizim için daha çok insanların tek bir sunucuda oynaması, böylelikle daha çabuk ortama ve oyuna ısınmamız hatta gelişmemiz sağlanır. Bizim istediğimiz budur, biz bi sunucuda toplanalım, insanlar yeni gelen diger insanlarla tanışsın, mümkün mertebede birbirine karşı kibar, saygılı bir dialog kurulsun. İnsanlar zaten kendilerine daha yakın olan insanları eninde sonunda bulacak ve onlarla oynamaya devam eder. Avatürk.com ' a da hile vede cebren baskılar yapıp oyun paketlerini satmadan önce oyuna "bizim tavsiye ettiğimiz oyun sunucusu şudur, bizler buradayız sizide öncelikle oraya bekleriz" şeklinde yazılar yazmalarını isteyeceğiz. Bunun ilk örneği Everquest'de yapıldı. Eğer Avatürk'den Everquest almışsanız, avatürk oyun kutusu ile birlikte gelen türkçe kitapcıkta var. sayfa 24'de "bizim önerdiğimiz sunucular KANE BAYLE ve VENRIL SATHIR " şeklinde yazıyor. bu tür yazıları mümkünse her oyun için koymalarını rica edeceğiz. Hepimiz aynı sunucuda oynarsak; + Belirli bir topluluğa hitap edeceğimiz için orjinal sunucuları yönetenlerden bazı imtiyazlar isteyebiliriz (mesela bizim guilde üye olan kişilerin evlerinden ana guild evine transport yapacak bir madde ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Tamamen katılıyorum ve bunu ciddi olarak yapmamız lazım karakedi saolsun butun +ları -leri yazmıs ekleyecek hiçbirşey kalmamış Bu yazıyı okuyup konuyu tekrar dusunmenızı isterim gerçekten cok eğlenebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 tamamdır işte eline sağlık konunun yönlerini cıncık gibi anlatmış kedi. 1e1 katılıyorum başlayalım işte eclipse'de gerisi gelir zaman içinde nasılsa. bu arada oluşum içerisinde (işlerimden fırsat bulduğum zamanlarda) yapılacak işler, alınacak sorumluluklar için beni de sayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 3 ay sora eclıpse avrupa serverı olursa sızı 18 yerınızden bıcaklarım ona gore :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Evet gerçekten güzel olabilir bu web sayfası olayları falan herkes aynı serverda olursa.Ancak guild ve şehir işi biraz zor olur gibime geliyor.Sonuçta herkesin istediği bir taraf var ve herkesin kendine göre bir oynayış stili var.Türk,ingliz olayı değil bu bence.Önemli olan insanların birbirleriyle iyi anlaşabilmeleri ki bu da zorla olabilecek bir iş değil.Yani eğer ciddi bir guild veya şehir kuracaksak,gelişimleri için birlikte çalışmamız ve topluca bir hedefe yönelmemiz lazım.Ancak in game olarak bile rebel mi imperial mı gibi sorunları çözmüş değiliz ki forumda okuduğum kadarıyla off game sorunlar da var. Sonuçta diyorum ki guild ve şehir işi için biraz erken.Ancak türklerin bir serverda toplanması tabi ki iyi olacaktır,taraf seçimlerinden önceki yardımlaşma açısından.Yani oyuna 3-5 kişi başlamak var 20-30 kişi başlamak var.Taraf seçimleri yapılmadan önceki sürede,birlikte hızlıca gelişebiliriz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 eclipse serverı yada diğer avrupa serverları ne zaman açılacak[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar