Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah şu Jedilar Yokmudurlar

Sparda

Öne çıkan mesajlar

öncelikle benim jedi olmam için baya bi kasmam lazım ama olmuyo siteyi bir dolaşıyorum bakıyorum ki insanlar jedi olmuş eskiden ne kolaydı jedi olmak simdiki türk gençlerimiz kasmaya katlanıyorlar ya da mecburen account satın alıyorlar. Peki bişey sorucam sistem neden bu kadar zor mesela jedi olmak için bazılarına göre kolay gelir ama bii bakar ki bi başlamış poisine o gündür bu gündür jedi olmuş Beyler benim derdim bu sistem çok Zor yapanlar var biliyorum fakat onlarda baya bi çaba harcıyor sizlere bir soru acaba bu zamana kadar Jedi Master olan ya da Dark Jedi Master olan bi karakter tanıyormusunuz ?? ve de son olarak Sistemin kolaylaşması gerekmez mi sizcede nedersiniz gelin paylaşalım gücümüze güç katalım birlik olalım düşmanlarımızı alt edelim ve cumhuriyete adaleti ve barışı getirelim nedersiniz ?

[Bu mesaj Sparda tarafından 12 Ağustos 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sparda tarafından 12 Ağustos 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

jedi olmanin eskiden kolay oldugunu dusunmuyorum hatta eskiden daha zordu, ben publish 8-9 arasi oyuna girdim. O zamanlar holo grind vardi, çoğunuz bilirsiniz holo bulup onun söylediği proflari master'liyorsunuz. Sonra publish 10'la birlikte quest geldi (village) prof grind eskiden bu kadar kolay deildi cok zordu, hele proflarin biri BH ise vay halinize. ben pub 10'dan sonra basladim ve toplam 8 ayda jedi oldum. geceli gündüzlü 6.5 ay, ondan sonra 5 ay da template'i fullemek icin ugrastim. O zamanlar grup xp falan yoktu ve tek başina kasmak zorunda kaliyodun tüm xp'yi. hem FS grind hem jedi grind çok zor geçti. Şimdiki gibi günde milyonlarca xp kazanmak mümkün deildi. O zaman bir günde 400k'lik bir jedi kutumu doldurdugumda ulan amma grind yaptim diyodum. Şimdi herşey daha kolay. ben village questlerim bittikten sonra yaklasik 1-2 ay daha xp kastim yetişmedi çünku. ve onlari en hizli yol olan grenade'lerle yaptim tek başima. Normal kasanlar cok daha fazla ugraştı. Velhasil kelam jedi olmak hiç de zorlaşmiyor aksine kolaylaşiyor. Bunu artan jedi sayisindan da görmek mümkün...
Neden bu kadar zor un cevabi ise şu; çünkü bu bir online oyun herkes jedi olursa o zaman BH / Jedi kapişmasi usulu bir counterstrike'dan farki kalmaz. Esas atmosferin Star Wars atmosferi olmasi icin çalişmasi lazim SOE'nin ama jedi olayina öyle bir daldılar ki naaptıklarını onlar da bilmiyo. Dolayısıyla sen jedi olmak istiyosan ugras ol kardes :) o kadar da zor deil.[signature][hline]Tedod Runningsky-Bria Full Template Padawan
Redod Runningsky-Bria Full Template İş Adamı
Sosyal ağlarda paylaş

hehe
kolaylaşması lazım ?

jedi academy cd lerin duruyorsa yükle
swg ye dokunma aman.

Jedi olmak çok zor olması lazım , herşeyin bilinmesi lazım , kasılması zor olması lazım

ama xp yöntemi ile değil
oyuncu olarak zor olması lazım.
Jedi olmadan önce testlere tabi tutulmak lazım , yazılı olarak.
Jedi olmadan önce sizin levelinizin üstünde 4 adamı npc olarak alabilmek gibi testlere sınavlara tabi tutulmak , trail ların bu şekilde olması lazım .

Oyunu daha tam oynamayı bilmeyip tef nedir diye soru soran jedi lar görmek istemiyoruz !

Jedi olmak iyi olmayan oyuncu için neredeyse imkansız olmalı , ve jedi olduktan sonrada kasmak quanker kes , yok evladım piket kes onlar doğaya zarar veriyor şeklinde değil , daha rahat olmalı ... eğlenceli olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 12 Ağustos 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
Jedi olmak çok zor olması lazım
ama xp yöntemi ile değil
oyuncu olarak zor olması lazım.
Jedi olmadan önce testlere tabi tutulmak lazım , yazılı olarak.
jedi olduktan sonrada kasmak quanker kes , yok evladım piket kes onlar doğaya zarar veriyor şeklinde değil , daha rahat olmalı ... eğlenceli olmalı.

şu kısımlara katılıyorum şahsen
jedi olmak xp'ye dayalı değil, daha rp'ye dayalı olmalı bence.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum bone. eğer güzel bi sistem olsa, jedi olucak oyuncunun hem zor bi yolda verdiği mücadele, hem de roleplaying yeteneği test edilse, buna göre jedi lık "verilse". gerçi bu durumda adam kayırma ihtimali ortaya çıkar ama. yani bu yöntemle tam anlamıyla "adam gibi adam"lar jedi seçilebilirdi.

şöyle olsa sistem mesela:
biliyosunuz oyunculara direkt CSR ler tarafından verilen "accolade" badge leri var. aynı bu sistemle mesela, jedi olmak isteyen oyuncu öncelikle char. ı hakkında bi hikaye hazırlasa mesela, bu hikayeler arasından seçilenler de Star Wars evreni hakkında bilgili bikaç CSR tarafından ayrı ayrı test edilse. ondan sonra force sensitive yapılsa ve ardından village gibi bi questle jedi ını kasmaya başlasa. sonunda da uzun ve zorlu bi yolun sonunda jedi olabilse. ve bu jedi ların sayısı server başına 100ü geçmese mesela.

tabi bu fikrim tamamen bi hayal ürünü. olmasına imkan yok. çünkü soe artık jedi olmak isteyen oyuncular üzerinden para kazanıyo.

konuya dönersek... şu anki sistemin zor olduğundan yakınmışsın. oyunun eskilerinden olan ve şu an forumda olmayan oyuncularla seni bi konuşturmak lazım, sana holo grind in ne kadar zor olduğunu anlatsınlar :) şu anda oyunda infosuna baktığında 30 profession master layan oyuncular görürsen, bil ki bu oyuncular holo grind zamanından kalmış olanlardır. birine /tell at bakalım sana neler anlatıcaklar :)

bu oyunda ilk türk jedi forumdan beyaznoc du, forumda olay olmuştu, çünkü o zaman herkese o kadar uzak bişeydi ki jedi olmak. ardından jedi ını açan herkes foruma başlık açardı, tebrik mesajları yağardı başlığa. anla yani eski sistemle bu sistemin zorluk farkını ve şu anki durumuna şükret...

edit: arkansis, ben senin mesajını okumamışım, benimkinin tam özetiymiş :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy

[Bu mesaj MrBomb tarafından 12 Ağustos 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya jedi olsun herkez ozaman ne anlamı kaldı oyunun gectiği zamana bakmanı öneririm önce ya neden herkez jedi olmak istiyor anlamadım bence jedi lığı tamamen kaldırmaları gerekli diye düşünüyorum yada jedi academy 2 cıksında bu tip oyuncular ona yonelsin saygılar ...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SethValor, 12 Ağustos 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
eclipse de bir beyaznoc biliyorum bh. hatta gecen gun bizim gruptan bir jedi kesti, Keske tell atsaymisim.

[Bu mesaj SethValor tarafından 12 Ağustos 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Satmıştı sanırım accountunu o. bide beyaznoc açtığı zamanlar ikinci char jedi oluyodu ilk char aynı kalıyodu.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
olorin84, 12 Ağustos 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
ya jedi olsun herkez ozaman ne anlamı kaldı oyunun gectiği zamana bakmanı öneririm önce ya neden herkez jedi olmak istiyor anlamadım bence jedi lığı tamamen kaldırmaları gerekli diye düşünüyorum yada jedi academy 2 cıksında bu tip oyuncular ona yonelsin saygılar ...

sen soe o accountlari kaparsa basina ne gelir biliyormusun? ben sana söyleyim geriye soe diye bir sirket kalmaz su uyelik anlasmalari gibi yere bakarsan var orda buna benzer bisi dava edersen adamlari (tüm jediler etse) soe birakir artik bu isi
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden jedi sistemi daha zordu ama su an daha uzun. holo grind ile jedi daha cabuk ama kolay deildi. ayrıca bence su an jedi olmaya degmez. o kadar uzun sure jedi kasiosun ne hefeslerin oluo sora bi balkiosun koskoca jedi dedigin bisi yapamio. keske en eski holo sistem olsa oyunda.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity
swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

village bnce kotu bi sistem.. 4 phase var ama 6 unlock yapmamız lazım, ya branch sayısı 4 e dussun ya da 6 phase olsun. bi de phaselerde gorevler daha zorlayıcı daha eglenceli olmalı bnce, bole unlock edip snra da xp kasılmamalı, eger gorevi bitirirsen tmm bu phase i bitirdin demeli. ayrıca 3 hafta nedir yaa bi phase icin, en fazla 2 hafta olmalı ve her oyuncu 1.phaseden baslamalı bnce, n zamn fs oldugunun onemi olmamalı..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

ama questler zor olsun yaa ole basit basit git 50-60 sith oldur gibi diil.. su commander i kacirmak gibi sac bas yolduran cinsten ve uzun olsun, ne biliim ole herkesin cocuk oyuncagı gibi yapamayacagı daa cok rp üzerine tasarlanmıs gorevler.. benim hayalim bu valla en azında belki gorevleri bi heyecanla yapabilirm ama su anki sistemde fs xp kasmak baydı piket gorsem kusucak haldeyim, ztn fs xp kasmayıı da bırakalı cok oldu pvp, daa snra bi krupla krayta gitmek fln cok daa zevkli su anda onlarla bozmus durumdayım.. jedi olunca nooluo ki ztn? bh gelio 2dkkada snin 2 gunluk emegini alıo, snra isin yoksa bi daa kas.. nerf ustune nerf.. saberla dolsamasam da zevkli bnce bu oyun.. (jedi olmak istemiorm demiorm dikkat bi gun oldugumda yuzume carpmayın, sdc bu isten sogudum birz)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakacaksın jedi işlerini:) misal benim vaktim olmadı phase'i bile atladım bırak exp kasmayı. O imp kaçırma görevi bir sürükleyiciliği olan birşey değil malesef. Kek gibin bir saat yürüyorsun. Köyün girişinde ölsün falan. Questler adam gibi konulu, sürükleyici, zor ve zaman zaman tek yapman gereken ve SW'de gördüğümüz konseptte olmalı. Hangi bölümdeydi? Eleman kılıcını yapmak için mağaraya gidiyordu. Ustası sana buradan ileriye yardım edemem diyordu. Mağaranın ilersinde o zaman için bilinen bir Sith Lordu çıkıyorduda eleman eğer onu keserse kırmızı bağışlarsa(tabi yenebilmesi lazım) mavi fln. kristal buluyordu. Bu tip şeyler çok daha eğlenceli olabilir. Ama oyuncu değilde yolunacak kaz olduğumuzdan olmuyor işte...
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün bi phase yapayım dedim
village dışında tam bir kargaşa hakimdi
2 3 tane grup kurulmuş sith spawn oluyor

ortada aoe ler havada çakışıyor kimin kime vurduğu belli değil
bir yandan yere düşenler bir yandan saldırıp heal edenler

öte yandan hala spawn geliyor ,, manyaklar gibi tab edip special lara abanıyor millet, yok spawn kapma yok efendim şunları öldürelim

böyle jedi mi olunur ya bırakın eşek yerine koyuyorlar bizi afedersiniz.

Başa gelen çekilir .[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...