irin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 brahms-hungarian dance no.5 gerci hepsi cok guzeldir ama bu bolum beni hep cok mutlu edio .. Bach air on a string in G domenico alberti-giga(piyano )mukemmeldir hele calarken aglatır adamı.. pavane,greensleeves,concerto de aranjuez i de tavsiye ederim[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mozart ve bach sevmiorum sevmiycem. Mozart bana çok tek düze geliyor. Beethovenı tercih ederim onun yerine.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Felix Mendelssohn - İskoçya Senfonisi ve İtalyan Senfonisi Franz Liszt - Macar Rapsodileri (Hepsi) Johannes Brahms - Macar Dansları (Hepsi) Johann Strauss- Radetzsky, Indigo, Franz Joseph ve Napoleon Marşları Joseph Haydn - Trompet Konçertoları (Hepsi) Ludwig von Beethoven - Bora Gustave Holst - Gezegenler Senfonisi Antonin Dvorak - Yeni Dünya Senfonisi Richard Wagner - Nibelungen Destanı[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. [Bu mesaj Napoleon tarafından 13 Ağustos 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 aa yeni dunya senfonisi hakkaten cok guzeldir. ayrıca aklıma geldi M.ravel-BOLERO[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 mozart'tan ufak bir gece müziği,bach'ın pachabel kanonu,tchaikovsky'nin 1. piyano concertosu,brahms'ın macar dansı,rossini'nin sevilla berberi ve tabiki vivaldi'nin 4 mevsimi ilk anda aklıma gelen ufak bir derleme bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Dolphin Dance diye var klasik müzik yapıyorlar içinde yunus sesleri var çok güzel. Kitaro ve çok öneriyorum dinlemenizi tamamen kafa dinlenmesi için yapıyor .[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 başkalarını bilmem ama ders çalışırken bach'ın üstüne tanımıyorum dvorak'ın çello konçertosu da favorilere yazılabilir tavsiye ederim[signature][hline]against the wind.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar