ssercan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya Arkadaslar bi server kurdum server da ki bir cok bugu fixledim arklarim sayesinde fakat gecen player car actim ve durduk yere .kill yedim baska car actim gene .kill snrm scplerde bi sorun var bunu nasıl duzeltebilirim.Stafflara .kill olmuyor.Sdc Playerlara yardim edermisiniz?
ssercan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Vaallaha helal olsun koskoca paticik comda bi yardim eden yok cok tsk ederim...
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 asıl size helal hiç scriptleri inceleme zahmetine girmeden gelip yazın buraya. ac scriptleri biz senin ne yazdınıgı bilmiyoruz. içinde hits 0 olanı vardır yada benzer bişi. öldüren şeyi bul biz sana ne dicez asasd.scp de 50. satır da su var sil onu mu?[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yardım etmiyorsanız etmeyin, bu bölümnde tartışılacak şeyler script ve emulator, insanlar onları da sormayacaksa ne soracak? ilgilenmiyorsanız mesaj atmazsınız olur biter, lütfen başlıklarda insanları azarlamayın.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yeni bir sistem uzerinde calısıoz buraya sormadan sizin ne sorcagınızı anlayıp sorunu cozecek yani sizi siteye girme zahmetinden bile kurtarcaz...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adamın sorduğu şey gayet güzel anlaşılıyor. yeni açılan karakterler birden ölüyor demiş, büyük bir ihtimalle sebebi de c_man veya c_woman definitionları üzerinde problem olmasıdır. normal sphere default scriptleri içinden o bölümleri alıp scriptlerine yapıştırıp sunucuyu restart ederse düzelir. aynı şeyi tekrar edicem, lütfen anlamadıysanız veya cevap vermek istemiyorsanız yukarıdaki back buttonuna basın, veya post kasacaksanız kişisel bölümü var, yeni gelenler var. burada insanlara taş atmayın. bölümün adının kavgacı olarak çıkmasının sebebi de o zaten.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 konunun acık olduguna bende eminim fakat bir şey sorup sonra 1 - 1.5 saat sonra Vaallaha helal olsun koskoca paticik comda bi yardim eden yok cok tsk ederim... derse ben azarlarım. buna hakkım olmadıgını düşünmen de umrumda değil scriptleri arastırmadıgını düşünüyorum. ayrıca default man yada woman da sorun oldugunda da bu sorunu yaşamaz. Dogal ihtimal bir yerden aldıgı ve ne oldugunu bilmediği bir event yada komut.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım
ssercan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Cok Saol Abi.Neyse Simdi Dedin ya C_man C_woman scp siyle alakalı olabilir.O scp den neyi cekicem suan scp ler yenımda değil c_man ve c_woman scpsinini yarin buraya atsam bi cozum bulabilirmisin?veya Direk bana ordan neyi silicegimi soylersen yaparim.Cok Saol...
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Tcpip, 10 Ağustos 2005 19:46 tarihinde demiş ki: konunun acık olduguna bende eminim fakat bir şey sorup sonra 1 - 1.5 saat sonra Vaallaha helal olsun koskoca paticik comda bi yardim eden yok cok tsk ederim... derse ben azarlarım. buna hakkım olmadıgını düşünmen de umrumda değil scriptleri arastırmadıgını düşünüyorum. ayrıca default man yada woman da sorun oldugunda da bu sorunu yaşamaz. Dogal ihtimal bir yerden aldıgı ve ne oldugunu bilmediği bir event yada komut. fakat ne olursa olsun, kimsenin birbirini azarlamaya hakki yok degil mi? bu forumlarda moderator'ler var. gerektiginde uyariyi yaparlar. bizim uzerimize dusen gorev yardim edebiliyorsak edelim, edemiyorsak ona buna laf atmayalim.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya sen bi arkadasını gm yapmıssındır o da sana saka olsun diye .kill cekiyodur hata degildir o var böyle geyikler...[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
bezginank Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hocam sen teotu engelliyecem diye orda burda bulduğun teot.scp sini veya buna benzer kaldır serverından playerlara kill olayın kalkar
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 uff amma sallıosn bende de var teot scpsi ama çalışıyo.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: thelegbra, 10 Ağustos 2005 19:17 tarihinde demiş ki: yardım etmiyorsanız etmeyin, bu bölümnde tartışılacak şeyler script ve emulator, insanlar onları da sormayacaksa ne soracak? ilgilenmiyorsanız mesaj atmazsınız olur biter, lütfen başlıklarda insanları azarlamayın. kısaca yeni gelenler bölümü .. uo ya yeni başladım at nerden alıcam vs. eski forum daha güzeldi[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Öne çıkan mesajlar