Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ajan 47 (hitman)

reyou

Öne çıkan mesajlar

evet filmin çıkış tarihi henüz belli değil ama
filmde hem başrol hemde yapımcı olarak "vin diesel" bulunacakmış.

bana biraz abuk geldi, bana kalırsa vin diesel oyundaki karakterimiz hitman olacak kadar soğuk ve ciddi değil
(taktir edersinizki biraz cıvıtık kerata)

ayrıca oyundaki karakter ona göre daha uzun ve zayıf ama vin diesel biraz kalın galiba o filme göre ve birazda bodur gibime geliyo (yoksa benmi yanlış hatırlıyom?)

ama yinede şu anda piyasadada en çok ona yakışacaktır bu rol.

bu arada hitman adlı kişinin oyundaki tam adı neydi bilen varmı?

evet bu süper olmasını beklediğimiz film bakalım nasıl olacak!!?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...

[Bu mesaj reyou tarafından 13 Ağustos 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de Vin Diesel hiç oturmaz ki hitman karakterine . Hiç güzel olmaz o film bence . Önyargılı davrandım biraz ama yani dediğin gibi Vin o rol için alışılmış karakterlerden değil . Kendi yapımıysa kendini oynatarak bi yerde içine etmiş olayın ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Vin Diesel'in oynamasına pek sıcak bakmıyorum aslında. Sima olarak benzemiyorlar bir kere. Agent 47 minik ağızlı, minik burunlu, bembeyaz suratlı, neredeyse "rus bu" diyebileceğimiz kıvamda biri iken Vin Diesel bana bu tanımdan birkac parsek uzak biri gibi geliyor. Ama yine de bekleyip görmekte yarar var bence.[signature][hline]kolonyalı mendil
Sosyal ağlarda paylaş

Val Kilmer çok yaşlandı ve eskidi artık suratı en son oynadığı boş filmlerden sonra bence .

Daha boş bakan daha ince daha beyaz ve daha soğukkanlı gözüken bi karakter lazım . Vin Diesel'a tamamen zıt olmalı yani kısacası .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ripley'in Cinayetleri (Ripley's Game) filmindeki performansıyla "John Malkovich " nası olurdu arkadaşlar.
bence biraz andırıyo hitmani, filmdede zaten kiralık katildi böyle tel ile falan boğmalar. ama galiba biraz yaşlı kaçar, buna rağmen hollywood da zaten herşey efect ve makyaj mucizesi değilmi? ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Vin Diesel?? Eğer bu adam oynarsa o filmden fazla bir şey beklemeyin.. Hatta Vin Diesel gibi birinin oynadığı filmlerden fazla bir şey ummayın -aksiyon, aksiyon ve biraz daha gereksiz aksiyon dışında...
Eğer sağlam bir kadro ve iyi oyuncularla çekilirse film başarılı olabilir. Ancak şuna dikkat etmek lazım; filmlerin oyunları ve oyunların filmleri berbat olur genelde... Büyük ihtimalle 14yaşına hitap eden ve içerisinde en az bir kez piano teli ile boğma sahnesinin olduğu, romantizm soslu (Amerikan sinemasında gereksiz romantizm) patlama ve araba takip sahneleri içeren aptal bir film çıkacaktır. Yazık olacaktır!

Edit:Bu adamın başrolde oynadığı diyeyim. Sonra bana bu adamın içinde yer aldığı tek iyi proje olan Saving Private Ryan adını vermeyin =)

Ayrıca filmle ilgili bir iki bilgi var imdbde
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Ağustos 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 13 Ağustos 2005 10:44 tarihinde demiş ki:
Ancak şuna dikkat etmek lazım; filmlerin oyunları ve oyunların filmleri berbat olur genelde... Büyük ihtimalle 14yaşına hitap eden ve içerisinde en az bir kez piano teli ile boğma sahnesinin olduğu, romantizm soslu (Amerikan sinemasında gereksiz romantizm) patlama ve araba takip sahneleri içeren aptal bir film çıkacaktır.

Kaç tane oyunun filmi yapıldı ki "Oyunların filmleri berbat olur genelde" diyebiliyorsun ?

Üstelik Agent 47 gibi bir adama "Turn On" versen romantik olmaz. Film belli kriterlere bağlı, oyundaki kişilerin karakteristik özelliklerini değiştiremezler.

"Kesin bebe filmi olur, önüne geleni ilmeklerler, sonra da romantizm katarlar" diye filmin senaryosunu yazıp bitirmen bana yanlış geldi. Diyorum ya, must condition'lar vardır bazı şeyleri yaparken. Mesela War of the World's'un romanında olaylar filmden farklı zamanlarda ve yerlerde geçiyor ama olaylar, karakterlerin kişilikleri hep aynı; romanın özü, tadı orada çünkü.[signature][hline]kolonyalı mendil

[Bu mesaj elvyn tarafından 13 Ağustos 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok onyargılı davranmış herkes.Bu rolu kaldırabilecek kapasitede bi adam o bekleyelim.gorelim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle şunu söyleyelim, Jason Statham rol için uygun bir aday olabilirmiş aslında... Snatch'te Turkish'i canlandıran abim bu. İyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum...

Sonrasında ise Hollywood Sinemasında (Hollywood yani büyük para amaçlı) ,dikkatinizi çektimi bilmem, belli kurallar vardır. Genelde konunun çerçevesi,kabası korunur sadece, onun dışında her şey Hollywood kurallarına göre Hollywood şablonuna göre şekillendirilir. Nedir bu şablon benim haber yok diyen Made in USA bir film seyretmemiş şanslılar için kısaca ve kabaca şöyle açıklayabiliriz: Önemli olan gişe başarısıdır, Büyük Oyuncu=Büyük Film=Büyük Hasılat düşüncesi vardır, Konudan çok "Efekt" ağırlıklı film satar, Filmi herkes izleyebilmelidir (ki burada hedef kitle 14yaş alınır), Filmde herkes kendinden bir şey bulabilmelidir (ki burada da romantizm sosu konulur her filme). Bu kurallar benim değil Hollywood gişe kuralları...
Vin Diesel bu düşünceye göre uygun bir oyuncudur, hasılatın büyük olmasıdır amaçlanan. Temennim odur ki büyük olsun hasılatı ve devam filmleri de çekilsin (PUGH!) Zati Vin Diesel iyi bir oyuncu değil; yeni nesil, USA sineması aksiyon filmi aktörlerinden birisidir... Fazla bir şey yapmaz, oynamaz, sesi berbattır ayrıca. Yeni Arnold olma yolunda hızla ilerlemektedir... (Arnie gibi çocuk filmleri de çevirmeye başlamış, tam olmuş. Yakışır ama Vin abimize.Ayrıca hamile olarak görmek isteriz PUGH!2)
PUGH! kusma efekti olarak algılanmalıdır[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Ağustos 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

jason statham o filmde konuşursa gülerim ama.

ingiliz aksanı hitman'e yakışmaz.
ayriyetten , jason statham'ın kaslarını gören var mı hiç?
vin diesel'den aşağı kalır yanı yok

(bkz: mean machine)[signature][hline]valandil ownz j0o!
city sick,something's wrong in it.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

Şablon nedir peki? Agent 47'nin mesleğinden başka pek birşeyle ilgisi olmayan (ki mesleği de romantizme uygun bir meslek değildir) bir adam. Normal bir insan değil ki bu, sen romantizmden bahsedesin birşeyden bahsedesin.

Ama bir yandan da sana hak vermiyor da değilim hehe. Olur mu bence olmaz ama "kesin eminim olmicak öyle bişey" de demek yanlış.

Fakat yine de Hitman oyunu oynayanlar dışında pek kimsenin ilgisini çekmeyeceği için, bence senaryoya mümkün olduğunca bağlı kalmaya çalışacaklar.

not: Jason Statham kişisi hakkında "hiç"birşey bilmiyorum ama sima olarak Agent 47 olmaya "daha" uygun sanki. Ama etiketi yok ki satasın :P[signature][hline]kolonyalı mendil

[Bu mesaj elvyn tarafından 13 Ağustos 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 13 Ağustos 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Fakat yine de Hitman oyunu oynayanlar dışında pek kimsenin ilgisini çekmeyeceği için, bence senaryoya mümkün olduğunca bağlı kalmaya çalışacaklar.

Zati sorunda bu Elvyn, Vin Diesel bir kaç milyoncuğa mal olmuştur. Şimdi doldur içini zartla zurtla, bir de öldürülmesi gereken bir kız koy ama önce kızı öldürmek isteyen Vin Diesel sonra kızın masum olduğunu öğrenip onu kurtarmaya çalışsın... İşte Hitman the Movie... Ne olursa olsun bunun gibi olmasın.[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 13 Ağustos 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
jason statham o filmde konuşursa gülerim ama.

ingiliz aksanı hitman'e yakışmaz.
ayriyetten , jason statham'ın kaslarını gören var mı hiç?
vin diesel'den aşağı kalır yanı yok

(bkz: mean machine)

mean machinede o elemanın kasları gördüm şok oldum zaten.. Hiç belli olmuyor o kadar kaslı olduğu..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
gördüm zaten ama luc besson'un nasıl kişilere yapımcılık yaptığını zaten çoğumuz biliyoruz.Genelde gelecek vaat eden genç yönetmenlere çok destek çıkıyor.

Zaten bir filmin yapımcısı da belli kişilerse en az yönetmen kadar fark ediyor.Bir Jerry Bruckheimer,Steven Spielberg,Luc Besson vs. yapımcı oldukları filmler zaten çok farklılar bana kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...