cenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Şehir dışında oturan ve arabesk cıvık pop bir de yabancı tırt ama yaza damgasını (!) vurmuş şarkılardan başka hiçbirşey dinlemeten kuzenim sadece kız bulurum umudu ile rock n' cocka gelecekmiş.İstanbulu hiçbir şekilde öğrenemediğinden ve kakalayabileceğim kimse olmadığından kesin bana kaldı. Ne yapacam bilemiyorum bu herif bana rocktan nefret ettiğini filan söyleyen bir adam (bırak cureu offspringi adamın türk şarkıcı ve gruplarıyla alakası yok) ya madem ait olmadığını kendinde biliyorsun ne diye gelirsin ? Bu zihniyeti bir anlasam zaten oradaki kızlarda kucak açmış seni bekliyo.... allah bilir orada çilingir sofrası kurmayı filan hayal ediyodur...[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 o zihniyet birinin tip kılık kıyafet kafamda kurdum kız bulması o kişilerin arasında zor kuzum[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Rock'n coke çok mu farklı sanki arabesk ve pop dan :) 50 cent falan...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 skin, cure korn ve offspringden bahsediyoruz sana da geçmiş olsun[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Alla alla kuzenin diye bi sorumluluğun mu var.. Senin kuzenin diye söylemiyorum benim böyle kuzenim olsaydı telefonda bunları sarfettiği an "sie" der kapardım.. Ben arkadaşlarımla gidicem, kız arkadaşımla gidicem de.. alla alla.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Abi Iggy Pop geldi geçen sene ondan önce ki sene dead kennedies geldi bu senede güzel guruplar var (50 cent konusuna lafım yok o gün gitmedim zaten rezil bir durumdu)[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kuzeni at bi kenara o kafasına göre takılsın sende kafa salla :rock: :rock: :rock:[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 benim dayımın oğlu geçen sene yazın gelmişti ben gece takılmışım öğlene kadar yatıyorum bu beni kaldırıyo kalk hadi cuma namazına gidelim ddiye küfürü basmıştım kendisi gitti sonra bi gün sıcakta otobüs bekliyoruz antalya sıcağında aquaparka gidicez adam bana dur dedi ben öğle namazını kılmadım dedi şurda camide kılıp geleyim dedi kan beynime sıçradı ağzıma gelen hertürlü küfürettim gönderdim geri[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kuzenin sevmesin sana ne yav sen kendi keyfin için gitmiyor musun? Girersiniz o istediğini yapar sen istediğini. Hem belli mi olur belki arabest tiplerden hoşlanan birkaç kız vardır o kadar insan arasında.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben de öyle yapacam heralde koyacam kenara abi bak saat 2 de şurada buluşalım diyecem ve hooop pogonun ortasına nükleeer bomba etkisi yaratarak dalacam :D aslında konu benim derdimden çok insanlar neden ait olmadıkları bildikleri yerler zorla girmek ister yani burada bulunmak istiyorsan yada bulunmanın gerçekten bir anlamı olsun istiyorsan dinlediğin müziğik kılığını kıyafetin uygun olsun bari nasıl reklamını yaptılarsa festivalin bir çok kişi abi karı kız doludur abi diye dolanıyo ortalarda......[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Adam merak etmiş geliyor işte aynı zamanda cesarette etmiş demek lazım yani sıkıyosa sen onun konserlerine git bi :) Denemeye cesareti olması ence güzel birşey.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Böyle insanlar (no offense) cesaret edip gidiyor Absolut tamam da bilip bilmeden gidip selam tanışalım mı diye geliyorlar kızın erkek arkadaşı var mıdır yokmudur diye sormadan . Sonra ben rock'n coke'a kız arkadaşımla gidemiyorum yani . Ben açıkçası oraya müzik dinlemeye , arkadaşlarımla vakit geçirip eğlenmeye gidiyorum , kız arkadaşıma yavşayana kafa göz girmeye değil ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 çok aktif bir insan değil zate kendisi konser macerası yoktu herhalde (zaten arabesk o konserlerde beni paralarlar döve döve öldürürler tipim faso kafadan) biraz düşününce belki daha düzgün bir yola sokabilirim umudu doğdu içimde en olmadı kapatırım telefonumu 50bin kişi oluyo nereden bulacak :D[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Allah yardımcın olsun ne diyelim :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 o zaman vah rock'n coke'un haline..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kötüymüş hariden, valla benim yanımda biri sırf o yüzden gelmek istese çok ağır sözler işitebilir :) Ha ama gitmiyorum zaten o ayrı mesele hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 abi bak şimdi bu iş için burası iyi değil sen 423dasf324 yerine git orda daha iyi piyasa var de o orda takılsın sende konserlerin tadını çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bizim sülalede yok böylesi, çok ballıyım... ha olsa ne yapardım. biz ortamı kurduk baştan haber verseydin olurdu. seni dışarlarlar kardeş, sen bize göre değilsin diyerekten gururuyla oryantal yapardım. belki küser sie der gider ama bana koymaz zaten sie demesi o noktadan sonra :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 baba işte manita yapın iki kişi çadırlı fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kro:)[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Abi anlıyorum benim kuzende öle ama allahtan öle rock n' coke a gidicem kız ayarlicam demiyo bence uyar hatta ehtit et :P gelirse seni döverler felan de :D salla bişeler yoksa rock n' coke zevkinin içine sıçck yane.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 valla bnm öle bi kuzenim yok ve rockn cokea gitmiyorum ama şyet öyle olsaydı sie çekerdim.. oraya yalnız kız gitmez falan diye caydırıcı önlemler al..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ya annemler beni her sene (bak deden yaşlı adam lafı ile) zorla onlara götürdüğünde 4 dönmeseler tamam sorun yok ama o kadar çok ilgileniyorlar ki ilgilenmem şart hem zaten annemle konuştu biraz %99 gelemez filan dedi rahatladım baya sorun kalmadı pek. Anlamadığım nereden aklına girmiş bu olay ya hayır festivale giden pirim mi yapmış oluyo ne oluyo bir anlasam woodstock'a lollapalooza'ya gitmiyorsun ki toplumca şekilci olduk sanki biraz neyse ya...[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 söyle suratına kıçına güveniyosan gel,benim ayrı programım var vs. diye. olmadı bu durum seni çok sıkıyosa sat biletini gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar