Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter love patch vardı ya!! buyrun burdan yakın :)

Absolut

Öne çıkan mesajlar

said:
Pirvan, 12 Ağustos 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
Büyük kavga çıktı yemez blizzardın bi tarafı düzeltilir bir şekilde.

Aynı anda 5000 kişi oyunu bıraktığını yazınca forumlarda şirket olarak yemez onu yapmak

paladinlerde bu sekilde zamaninda tehtit etmisti blizzard i oyuncularin coguda forumlarda ee birak bize ne seklinde cevap vermisti. Cidden 5000 tane oyuncunun oyunu birakacagina inaniyormusunuz ? blizzard cikacak 5000 kisi oyunu birakicam diyecek onlarda ozur dileriz geri aldik diyecek. Developer larin forumlarda verdikleri cevaplari hic okumadiniz mi ? Adamlar sizle sanki blizzard in yetkilisi degilde oyuncu gibi konusuyor laf sokuyor falan bide bu tarz bi tehtide ne cevap verirler merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun ,için oyun bırakıyorlarsa...

bakalım daha neler gelecek, ben zamanında bir yerlerde ağlamıştım bu ne lan millet çat çut ciritical koyuyor ben ranged critimi elle veya ui ile mi hesaplayacam bu ne biçim critical şans felan diye, millet yanımda konuşuyor 100 de 30 yok 100 de 25 yok 100 de bilmem kaç, mm iptal oldu bide diğerlerini nerflerler asıl o zaman millet zırlamaya başlar.

Ben hunter olarak gayet memnunum hayatımdan, arkadaşlarımla oynadığım için sürekli parti içerisindeyim, genelde partide en fazla damage ı ben veriyorum, AV de en az ölüm sayısı bende oluyor, Score listesinde sürekli 1. olamasamda en az ilk 4 veya 5 içinde yer alıyorum ve bütün bunları üstümdeki Beast Stalker setimle ve elimdeki ULTRA ötesi GErzek ve lamer gun (30.9 DPS) ile yapıyorum, ee ben madem Duel denilen bana göre sıkıcı şeyden hoşlanmıyosam 1v1 pvp de her zaman kaybetmiyosam 100 de 20 nini benim için pek bir önemi yok, bırakan hunterlara sanırım 100 de 100 increase felan vermek lazım, komik şeyler yazmışlar o forumlarda çünkü.
[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time

[Bu mesaj Asphodel tarafından 12 Ağustos 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Love patch adını gorunce aklıma bir söz geldi.
İnsan sevdiğini ...ermiş.
(öpermiş yaziyor orda yanlış anlamayin , tabi adamina bağlı bin bir türlü duşunce olabilir)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani şimdi charımı kullanmasını çok iyi bilen birisiyim diyelim, (daha başlamadım yanlış anlamayın) şimdi ben warlockda mı daha başarılı olurum mage de mi ? bu ikisiini karşılaştırabilirmisiniz.Caster olmak istiyorum ve shaman olmak istemiyorum çünkü önüne gelen shaman olmuş güçlü bu güçlü bu diye.[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ermynorac, 13 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Re: Guess the next nerf!

okurken gülmekten çatladığım postlar var :D mesela

Re: Guess the next nerf!
10% chance when using a gun it will explode in your face making you legaly blind forever... this done your screen will turn black when you play your hunter... and it will last forever!

AHAHAHHAAHHA süpermiş bu ya ahahahahaahha[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...