Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Crit damage bonusu %50 iken %30 olursa buna ne denir? :) Nerftir bu daha ne olsun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abso ama crit şansı artıyo zaten orda diyoki yeni talentlere göre %50 crit dmg bonusu feci oluyo bizde biraz düşürdük [Bu mesaj yevaud tarafından 12 Ağustos 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 warriora teras kasi skilli, focus weapon, aduket gibi şeyler eklensin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 %50 crit şansı değil. Crit vurdugunda vereceğin extra crit damageına %50 bonus. %50 crit şansı olsa zaten nerf hunter derdi herkez :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yok ama survival ve markmanship bir arada gidersen % 8 critic çıkartabiliyorsun o yüzden kısmışlar.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Onu da nerflerler korkmayın hehe. Ulan zamanında bi hunter gidip Blizin shaman oğlunu falan mı kesti ne yaptıysa anlamadım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Adinin biri beni arkadan pis kesmişti.Kesin O'dur abso abi.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Büyük kavga çıktı yemez blizzardın bi tarafı düzeltilir bir şekilde. Aynı anda 5000 kişi oyunu bıraktığını yazınca forumlarda şirket olarak yemez onu yapmak[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Pirvan, 12 Ağustos 2005 19:16 tarihinde demiş ki: Büyük kavga çıktı yemez blizzardın bi tarafı düzeltilir bir şekilde. Aynı anda 5000 kişi oyunu bıraktığını yazınca forumlarda şirket olarak yemez onu yapmak paladinlerde bu sekilde zamaninda tehtit etmisti blizzard i oyuncularin coguda forumlarda ee birak bize ne seklinde cevap vermisti. Cidden 5000 tane oyuncunun oyunu birakacagina inaniyormusunuz ? blizzard cikacak 5000 kisi oyunu birakicam diyecek onlarda ozur dileriz geri aldik diyecek. Developer larin forumlarda verdikleri cevaplari hic okumadiniz mi ? Adamlar sizle sanki blizzard in yetkilisi degilde oyuncu gibi konusuyor laf sokuyor falan bide bu tarz bi tehtide ne cevap verirler merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Açıkcası kimse bırakmaz 3-5 kişi dışında.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hunter Love patch 1.7 sonrası hunterlar[Bu mesaj Absolut tarafından 12 Ağustos 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bunun ,için oyun bırakıyorlarsa... bakalım daha neler gelecek, ben zamanında bir yerlerde ağlamıştım bu ne lan millet çat çut ciritical koyuyor ben ranged critimi elle veya ui ile mi hesaplayacam bu ne biçim critical şans felan diye, millet yanımda konuşuyor 100 de 30 yok 100 de 25 yok 100 de bilmem kaç, mm iptal oldu bide diğerlerini nerflerler asıl o zaman millet zırlamaya başlar. Ben hunter olarak gayet memnunum hayatımdan, arkadaşlarımla oynadığım için sürekli parti içerisindeyim, genelde partide en fazla damage ı ben veriyorum, AV de en az ölüm sayısı bende oluyor, Score listesinde sürekli 1. olamasamda en az ilk 4 veya 5 içinde yer alıyorum ve bütün bunları üstümdeki Beast Stalker setimle ve elimdeki ULTRA ötesi GErzek ve lamer gun (30.9 DPS) ile yapıyorum, ee ben madem Duel denilen bana göre sıkıcı şeyden hoşlanmıyosam 1v1 pvp de her zaman kaybetmiyosam 100 de 20 nini benim için pek bir önemi yok, bırakan hunterlara sanırım 100 de 100 increase felan vermek lazım, komik şeyler yazmışlar o forumlarda çünkü. [signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time [Bu mesaj Asphodel tarafından 12 Ağustos 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kocanın vurdğu yerde gül biter. Susun bakayım! :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Love patch adını gorunce aklıma bir söz geldi. İnsan sevdiğini ...ermiş. (öpermiş yaziyor orda yanlış anlamayin , tabi adamina bağlı bin bir türlü duşunce olabilir)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 [Bu mesaj EarS tarafından 12 Ağustos 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Kraaz, 12 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki: tabi adamina bağlı bin bir türlü duşunce olabilir dövermiş, kesermiş...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bunun arkasında love patchde death zonun dusurulmesı gıbı bısey hıssedıyorum galıba...( gelir gelir walla :) ) edit:onceden tek yolumuz marksmanshıptı. sımdı tek yolumuz survavıal oldu. [Bu mesaj Blinky tarafından 12 Ağustos 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 deadzone giderse cloth classlara gg olur.zaten melee olarak yarabiliyorlar mage vs.bir de petleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 petleride alırlar bu gidişle =) alıp shamanlara verirler[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bence petıde degıl dırek talentı alcaklar bu sıze fazla shamanlara werelımde bıraz rangede gelısssınler derler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Re: Guess the next nerf! okurken gülmekten çatladığım postlar var :D mesela Re: Guess the next nerf! 10% chance when using a gun it will explode in your face making you legaly blind forever... this done your screen will turn black when you play your hunter... and it will last forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ya ben de yeni başlıycam da warlock sizce nasıl bir class iyi oynanırsa teke tekte iyi olabilirmi ? teke tek pvp de en iyi char hangisi, veya bir iki kişiye karşı.Ve gvg de de başarılı olması iyi olur iyi oynanması halinde?[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yani şimdi charımı kullanmasını çok iyi bilen birisiyim diyelim, (daha başlamadım yanlış anlamayın) şimdi ben warlockda mı daha başarılı olurum mage de mi ? bu ikisiini karşılaştırabilirmisiniz.Caster olmak istiyorum ve shaman olmak istemiyorum çünkü önüne gelen shaman olmuş güçlü bu güçlü bu diye.[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hahah hunterla warlock ne alaka? iyiymiş bu :D[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: ermynorac, 13 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Re: Guess the next nerf! okurken gülmekten çatladığım postlar var :D mesela Re: Guess the next nerf! 10% chance when using a gun it will explode in your face making you legaly blind forever... this done your screen will turn black when you play your hunter... and it will last forever! AHAHAHHAAHHA süpermiş bu ya ahahahahaahha[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar