Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 mızrakla kütüphaneye koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 kutuphane :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 evet kütüphane ayrı bir olay olmuş hakkikaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dm: karşınızda açık bir kapı var player1: kapıyı dinliyoruz dm: kapı zaten açık player1: o zaman kapatalım biz kapıyı dinleyelim bi sonra yine açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bir starwars camping oynatıyordum, savaş bitmiş idi jedi oynatan ark: ışın kılıcımı önce bir susturuyorum demişti, biz anında koptuk tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 dün yaşandı bu olay.. gladyatör bi adamı oynuyorum. işsiz kalmış falan. hancının kızına yazıyodum. ben: abi tuttum kızı yapıştım dudağına dm: abi kız sopayı aldı sana doğru salladı ben: refleks olarak sopayı tutmaya çalışıyorum dm: tuttun abi elin acıyo ben: abi çıkarıp sallıyorum "ODUN ÖYLE SALLANMAZ BÖYLE SALLANIR!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hala frp oynuyo olmaniz bile kendi icinde korkunc bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Lexius said: dün yaşandı bu olay.. gladyatör bi adamı oynuyorum. işsiz kalmış falan. hancının kızına yazıyodum. ben: abi tuttum kızı yapıştım dudağına dm: abi kız sopayı aldı sana doğru salladı ben: refleks olarak sopayı tutmaya çalışıyorum dm: tuttun abi elin acıyo ben: abi çıkarıp sallıyorum "ODUN ÖYLE SALLANMAZ BÖYLE SALLANIR!!" zuhaha aquila said: hala frp oynuyo olmaniz bile kendi icinde korkunc bi durum. niye be? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Pikachu** said: dm: karşınızda açık bir kapı var player1: kapıyı dinliyoruz dm: kapı zaten açık player1: o zaman kapatalım biz kapıyı dinleyelim bi sonra yine açarız hahahahahahaha lol... süpermiş valla oyuncu zararlı derecede zeki asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 slayer77 said: Pikachu** said: dm: karşınızda açık bir kapı var player1: kapıyı dinliyoruz dm: kapı zaten açık player1: o zaman kapatalım biz kapıyı dinleyelim bi sonra yine açarız hahahahahahaha lol... süpermiş valla oyuncu zararlı derecede zeki asdas O olayda bahsi geçen DM olmak çok fena bir duyguydu, bilemezsin... =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Jahrein said: dm : eet abi isimleri baştan alayım ben: beognar oyuncu 1: baladorthin oyuncu 2: cooper(halfling thief) ben: mini cooper toptan: azohaosoaoasoa uzuhuzuaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 lord_gorthaur said: bir starwars camping oynatıyordum, savaş bitmiş idi jedi oynatan ark: ışın kılıcımı önce bir susturuyorum demişti, biz anında koptuk tabi aslında kitaplarda "silenced his lightsaber" diye baya geçiyor bu. :) açılışıda genelde "ignited his lightsaber" diye yazılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 neden butun hancılar eski fighter, bi de ta$ kızları var anneleri nerde meçhul... arkadas ranger idi her combatta agaca cıkıyordu ilk törnde artık dm dellendi nere aaca cıkıon lan die tuttu zar attı 1 geldi dal kırıldı yere dustu bi tarafına bisi battı sanırım öle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 drizzt erenköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 arkadaş paladin, hana giriyoruz, hancıya bişeyler soruyor (gather information almış) bilgi toplamak için, hanci non-hero class ve köylü, azı bozuk bir şekilde cevap veriyor, bizim pala DÜELLOO diye bağırarak 2h mace ini çekiyor ve hancinin kafası yarıyor. GM: fallen oldun. arkadaş thief açmış, kişilik olarak da çok sakin ve asla sinirlenmez diye char-sheet e eklemiş. tahta bir kapının önündeyiz. thief:kapıda delik açıp içeriye bakacam. gm: bıçağınla delik açmaya başladığın anda içeriden birinin sesi geldi, kapımı delme. thief: kapıya tekme atıp içeri dalıyorum, dalarken saygısızlar diye bağırıyorum. gm: içeri girer girmez boğazına bıcak dayadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar