Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 evet kütüphane ayrı bir olay olmuş hakkikaten :D
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dm: karşınızda açık bir kapı var player1: kapıyı dinliyoruz dm: kapı zaten açık player1: o zaman kapatalım biz kapıyı dinleyelim bi sonra yine açarız
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bir starwars camping oynatıyordum, savaş bitmiş idi jedi oynatan ark: ışın kılıcımı önce bir susturuyorum demişti, biz anında koptuk tabi
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 dün yaşandı bu olay.. gladyatör bi adamı oynuyorum. işsiz kalmış falan. hancının kızına yazıyodum. ben: abi tuttum kızı yapıştım dudağına dm: abi kız sopayı aldı sana doğru salladı ben: refleks olarak sopayı tutmaya çalışıyorum dm: tuttun abi elin acıyo ben: abi çıkarıp sallıyorum "ODUN ÖYLE SALLANMAZ BÖYLE SALLANIR!!"
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hala frp oynuyo olmaniz bile kendi icinde korkunc bi durum.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Lexius said: dün yaşandı bu olay.. gladyatör bi adamı oynuyorum. işsiz kalmış falan. hancının kızına yazıyodum. ben: abi tuttum kızı yapıştım dudağına dm: abi kız sopayı aldı sana doğru salladı ben: refleks olarak sopayı tutmaya çalışıyorum dm: tuttun abi elin acıyo ben: abi çıkarıp sallıyorum "ODUN ÖYLE SALLANMAZ BÖYLE SALLANIR!!" zuhaha aquila said: hala frp oynuyo olmaniz bile kendi icinde korkunc bi durum. niye be? :S
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Pikachu** said: dm: karşınızda açık bir kapı var player1: kapıyı dinliyoruz dm: kapı zaten açık player1: o zaman kapatalım biz kapıyı dinleyelim bi sonra yine açarız hahahahahahaha lol... süpermiş valla oyuncu zararlı derecede zeki asdas
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 slayer77 said: Pikachu** said: dm: karşınızda açık bir kapı var player1: kapıyı dinliyoruz dm: kapı zaten açık player1: o zaman kapatalım biz kapıyı dinleyelim bi sonra yine açarız hahahahahahaha lol... süpermiş valla oyuncu zararlı derecede zeki asdas O olayda bahsi geçen DM olmak çok fena bir duyguydu, bilemezsin... =P
Pikachu** Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Jahrein said: dm : eet abi isimleri baştan alayım ben: beognar oyuncu 1: baladorthin oyuncu 2: cooper(halfling thief) ben: mini cooper toptan: azohaosoaoasoa uzuhuzuaua
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 lord_gorthaur said: bir starwars camping oynatıyordum, savaş bitmiş idi jedi oynatan ark: ışın kılıcımı önce bir susturuyorum demişti, biz anında koptuk tabi aslında kitaplarda "silenced his lightsaber" diye baya geçiyor bu. :) açılışıda genelde "ignited his lightsaber" diye yazılıyor :)
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 neden butun hancılar eski fighter, bi de ta$ kızları var anneleri nerde meçhul... arkadas ranger idi her combatta agaca cıkıyordu ilk törnde artık dm dellendi nere aaca cıkıon lan die tuttu zar attı 1 geldi dal kırıldı yere dustu bi tarafına bisi battı sanırım öle bisi
QoS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 arkadaş paladin, hana giriyoruz, hancıya bişeyler soruyor (gather information almış) bilgi toplamak için, hanci non-hero class ve köylü, azı bozuk bir şekilde cevap veriyor, bizim pala DÜELLOO diye bağırarak 2h mace ini çekiyor ve hancinin kafası yarıyor. GM: fallen oldun. arkadaş thief açmış, kişilik olarak da çok sakin ve asla sinirlenmez diye char-sheet e eklemiş. tahta bir kapının önündeyiz. thief:kapıda delik açıp içeriye bakacam. gm: bıçağınla delik açmaya başladığın anda içeriden birinin sesi geldi, kapımı delme. thief: kapıya tekme atıp içeri dalıyorum, dalarken saygısızlar diye bağırıyorum. gm: içeri girer girmez boğazına bıcak dayadılar.
Öne çıkan mesajlar