klavye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bas gitar cok bombaladi one da ya ehahha benim beklemedigim kadar iyi bi sum41 adindaki cocuklar vardi, onlarda kotunun iyileriydi i$te[hline]klavye i$te, bildigin klavye. [Bu mesaj klavye tarafından 14 May 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 sum41 ın o esmer gıtarıstıu cok ıyı calıo ama kotu muzık yapıoar.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 onu bunu bosverin, metallicanin kendisine bakin, hoca adamlar halen deli gibi yaw, boyle guzel performans gormedim. bide yeni sarkilarini caldilar, hosuma gitti acikcasi, bateri deli gibi, sarkinin adi Frantic kazaa da var downloadu. superdi metallica bence, onun disinda en iyisi avrildi, kendisi guzel soyliyemedi ama sarkiyi tam cuk diye oturttular, diger gruplar asiri degisikliklere ugratarak canlandirdi. neyse, 10 haziran i sabirsizlikla bekliyorum, yeni album ciksin yer yerinden oynicak.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 avril içine etti fuel un ben daha iyi söylerim.. frantic i çekmek lazım unuttuydum şimdi sen söyleyince aklıma geldi eyvallah :)[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Avril'in "aaa ye-eee" demesine yarıldım ya. O neydi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 izlemedim, iyi ki de izlememişim zaten mtv gibi amacı boş gençler yetiştirmek olan kanaldan ne bekliyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 mtv 2 yi seviorum ben[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bu ne ya??? allah belalarini versin snoop dogg naapiyo orda?? staind falan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 staind i görmedim ama hepsi iğrençti bi tek sum 41 doğru düzgün çaldı[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki: midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Limp bizkit Sanitarium ı calarken Kirk lee hammetın Cok aptalca surat ifadesi Aklımdan hiç gitmiyor içinden kesin ulan aldılar sarkının icine ettiler diyo resmen Gerçektende ole sanitarium calmak okadar kolay değildir. Ben izledim avrilde başladı herhalde avril wardı açtıgımda VE tek kelimeyle sesini kalınlaştırdı ve S.çtı resmen şarkıyo Nerde hetfiıldın o güzelimsi sesi ?? öff öff yeni gruplar hep eski sarkıları batırırlar kornu ızleyemedım ama limple avrilin berbat söylediklerini biliyorum sonra metalıka cıktı ve bi sarkı caldı hatfield nefes nefes icinde adam çürümüş yaw :( nerde o eski yorulmaz hatfield?[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| sam fortivanda idare eder bir gruptur altepunk calıyolar (alternatif le pank arası) [Bu mesaj Erutan tarafından 04 July 2003 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 brutal mrutal o kadar teknikten anlamam. ama metallicanın değişik yorumlanışını beğendim. Hele snoop dog çok iyiydi. Metallica'nın şarkılarının aynısını söyleselerdi çok sıkıcı olurdu. Playback yapsalardı daha iyiydi. Ama herkes kendi tarzında metallica söyledi. İyiydi hoştu. Ama şu avrili bir türlü anlamıyorum. Müzik felan orjinal kalcak diye yıpratıyor kendini. Ne anlar o metalden? Aynı şey Chop suey için de geçerli. Kendi stilinde coverlasa çok iyi olur. Ancak sesi çok ince kaçıyor metale.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 iikide izlememisim.hicte bisey kacirdiimi sanmıorum[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: DarQeR, 04 July 2003 20:08 tarihinde demiş ki: iikide izlememisim.hicte bisey kacirdiimi sanmıorum[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 hmmmm bilinçli bi varlıksınız fravoooo[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 kacirdin ama rezaleti alalhim duymasaydim keske snoop dogg u[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 o gruplar olurda rezalet olmazmi?[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mtv nin israil ulkesine ait olmasınında payı var bence.. [hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] [Bu mesaj Eternal tarafından 04 July 2003 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: DeamoN, 13 May 2003 23:05 tarihinde demiş ki: korn çıkmamalıydı bence ya da cıktıklarında daha güzel çalabilirlerdi şu açıkkı one ın solosunu atamazlardı bunu geçtim ama bütünrifleri powerchorda çewirmelerni abest kaçtı..arcane in dediği gibi jonathan garip kaçtı vs vs..fred dusrt idam edilmeli avril lavigne in gitaristi en iyi gitarist bi de adını bilmedigim bi grubun solistini en iyi solisty sectim su taklit yapanı..snop doga girmiorum artık..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! One ın solosunu çalmamalarının sebebinin çalamamak olduğunu sanmıyorum çalınmicak bişeyi yok çünkü ben bile çalıyorum :)[hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 abi bizde mtv yoq aglamak istiyommmmmmmmmm OF BABA OFFFFFFFF :hrr:[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr matEr:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 simdi izledimde sum 41 harika yapmis mukemmel playback gibi caldilar hele o punkci adamin master of puppets solosu atisina hayran kaldim mukemmel[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bide gordunuzmu adamin birinde tshirt var the head bang bus yaziyo ehhe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 o t-shirtten almak istiyorum.. sipariş vereceğimiz bi site varmı?? bide metallica'yı bir tür ile sınırlandırmak haksızlık olur.. adamlar kendi türlerini yarattı bariz.. Açıkçası Metallica'yı bir Dark Tranquility'nin veya Anthrax'ın veya Kovenant'ın coverlamasını da beklemem.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ya metallica nin olayi tam olarak su adamlar gelisen muzeige terfi ettiler populer olmayi tercih ettiler ve bu tur muzik dinleyen bunalim insan grubuda dayanamiyo boyle durumlarda gormeye[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: SouLForGeD, 05 July 2003 12:49 tarihinde demiş ki: said: DeamoN, 13 May 2003 23:05 tarihinde demiş ki: korn çıkmamalıydı bence ya da cıktıklarında daha güzel çalabilirlerdi şu açıkkı one ın solosunu atamazlardı bunu geçtim ama bütünrifleri powerchorda çewirmelerni abest kaçtı..arcane in dediği gibi jonathan garip kaçtı vs vs..fred dusrt idam edilmeli avril lavigne in gitaristi en iyi gitarist bi de adını bilmedigim bi grubun solistini en iyi solisty sectim su taklit yapanı..snop doga girmiorum artık..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! One ın solosunu çalmamalarının sebebinin çalamamak olduğunu sanmıyorum çalınmicak bişeyi yok çünkü ben bile çalıyorum :)[hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı İcq:114010711 one ın en sonundaki solo zor bence. ne kadar zor bilmiorum daha hiç denemedim çalmayı ama zor yani. onu çalabiliomusun.[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: metboy, 07 July 2003 20:45 tarihinde demiş ki: said: SouLForGeD, 05 July 2003 12:49 tarihinde demiş ki: said: DeamoN, 13 May 2003 23:05 tarihinde demiş ki: korn çıkmamalıydı bence ya da cıktıklarında daha güzel çalabilirlerdi şu açıkkı one ın solosunu atamazlardı bunu geçtim ama bütünrifleri powerchorda çewirmelerni abest kaçtı..arcane in dediği gibi jonathan garip kaçtı vs vs..fred dusrt idam edilmeli avril lavigne in gitaristi en iyi gitarist bi de adını bilmedigim bi grubun solistini en iyi solisty sectim su taklit yapanı..snop doga girmiorum artık..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! One ın solosunu çalmamalarının sebebinin çalamamak olduğunu sanmıyorum çalınmicak bişeyi yok çünkü ben bile çalıyorum :)[hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı İcq:114010711 one ın en sonundaki solo zor bence. ne kadar zor bilmiorum daha hiç denemedim çalmayı ama zor yani. onu çalabiliomusun.[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: O son solonun bası zaten hikaye o soloda 2 bolume ayrılyorya araya riff giriyor hah işte ilk bölümün sonu biraz kasıyor ama one ın son solosu zor değil sanitariumun solosu daha kolay metallicada öle zor aşmış solo 2 3 tane bence Call of Ktulu(abi calınmıyo bu solo yani benim parmak hakimiyetim bu kadar iyi değil olamaz) Creeping Death(calabilen varsa tanısmak isterim :)) bide No remose var ama orjinalini dinlemedim cunning stuns ta dinledim wah kullanıyodu ve hız olayını asmıs bisey anlamadım :) Master of puppets fln tras yani bu arada call of ktulu nun solosunun calabilen varsa bi kaç soru sorcam hehehe icq imzada bulsun beni lütfen[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: DeamoN, 13 May 2003 23:05 tarihinde demiş ki: korn çıkmamalıydı bence ya da cıktıklarında daha güzel çalabilirlerdi şu açıkkı one ın solosunu atamazlardı bunu geçtim ama bütünrifleri powerchorda çewirmelerni abest kaçtı..arcane in dediği gibi jonathan garip kaçtı vs vs..fred dusrt idam edilmeli avril lavigne in gitaristi en iyi gitarist bi de adını bilmedigim bi grubun solistini en iyi solisty sectim su taklit yapanı..snop doga girmiorum artık..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! haklisin ama bence korna yakismis snoop dogg neydi allahi unutamiycam! tekrar diyorum sum41 inanilmaz yapmis inanilmaz daha iyi olamazdi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar