Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tomb Raider ; Küçük kırmızı dinazoru görünce tırstım bune la dedim. Ardından bi de baktım 5 katım bi trex arkamda... BRRRR !!! Heart of Darkness ; Çamur topunun beni yediği sahne !! Şok olmuştum... Mgs ; Sniper wolfun öldüğü sahnedeki söyledikleri. Etkileyici... Mgs 2 ; Açılış sahnesi... bilen bilir fazla söze gerek yok. O yağmurun altındaki sigara atma sahnesi devamındaki karizma haraketler... Metal Slug 4 ; Adamın burayı başınıza yıkacam diye bağırıp heryeri patlatmasıyla kaçışı cidden benim içinkısa süreli action şokuydu...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Warcraft 3; Grom'un ve Illidian'ın ölme sahneleri,iki saat nasıl ya diye düşündüm ikisindede.. Red Alert 2-YR; İntro tamamen aşmıştı,söz yok.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bence spoiler tagında yazsanız daha iyi olur.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Lancelion, 09 Ağustos 2005 17:54 tarihinde demiş ki: Warcraft 3; Grom'un ve Illidian'ın ölme sahneleri,iki saat nasıl ya diye düşündüm ikisindede.. Red Alert 2-YR; İntro tamamen aşmıştı,söz yok. İllidan ölmedi ama o sahneyi izledikten sonra blizzard aksini söyleyene kadar bende öldü sandım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 starcraft oynuyordum. makine resetlendi çok şaşirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 belki yeni bir oyuncu olsam birkaç şey sayabilirdim ancak 90'dan beri pc kullandığım için sayabileceğim kesin oyunlar yok ne yazık ki. Aklıma gelen ilk şey, KOTOR oluyor, çünkü bugünlerde o oyunu oynuyorum. Oynadığımız karakterin Revan olduğunu ve konseyin bunu sakladığını duyunca çok şaşırdım baya etkiledi. Sanitarium diyim. Aklımda en çok kalan oyun o olmuştur. Şaşırtan ve etkileyen birçok sahne vardır, eminim aralarında en ünlüsü şu "kardeşin yatakta öldüğü" sahnedir. Tabii eminim bunun dışında da birçok etkilendiğim ve şaşırdığım sahneler oldu. Dediğim gibi çok oyun oynayan birisiydim, Özellikle Adventure, RPG ve FPS oynadığımdan, adamlar çok ilginç senaryolar sunuyor önümüze :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Warcraftta grom un ölümü KOTOR da REvan olduğumuzu öğrendiğim sahne şeytan dark side a geç diyordu:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 milyon tane sahne var yıllaıdr hangisini sayiyim. Lost ninja 3 de super bi sahne vardı kötü adamı oldurduğümüz, o iyidi baya. Omicron'da bi suru sahne var, say say bitmez Fenix'in ustune saldığım zergling yığınlarıyla doğuşması ulan cok uzulmuştum lan. Grim fandangonun her anı nerdeyse. Full throotle valla yine hepsi nerdeyse Day of tantacle: aynı mgs'i rex'in calıştığı an ve master'ın liquid olduğunu anladığımnız an mgs2: 20 dakkalık herşey virtual evlat sahnesi ve jack ve raiden'ın japon ucaklarının ad ve takma adları olması.... cok uzar ya.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 [spo1=Bunlar]Grim Fandango'da fotoğrafçı kızın ölümü, Sanitarium'da okuldaki manzara, Baldurs Gate 1'in sonunda Sarevok öldükten sonra çıkan video. (ağzım açık kalmıştı o Bhaalspawnları görünce)[/spo][signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 undying in sonunda bizim elemanin - ismini unuttum - son boss a donusmesi beni sasirtmadi ama o kadar buyuk bir boss beklemiyordum acikcasi . cok yukseti ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arthas'ın Illidan'ı tek bir hamlede yenmesi(wc3:frozen throne) mgs 1 de miydi 2 de miydi hatırlamıorum ama raden'ın bütün bir bölümde çırıl çıplak olması.(raden sarışın adam adını yanlış yazmış olabilirim)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 10 Ağustos 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yok öle bişey atmıyalım kapışıyolar iki saat, arthas bi yerimi yensin tek hamlede anca archer'a coil atar o tek hamlede.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hl2'nin sonu [spo1=spo] mekan havaya uçmak üzeredir. şöyle bi diyalog geçer: alyx: ... we don't have ... bi anda zaman duruverir, aniden o belirir g-man: time? dextra: obaaaa büyüksün moruk!! :-P[/spo][signature][hline]wants to move to a bigger club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 belki we don't have enough supplies diycekti? ya da credits? ya da sith spit? neyse ben kotor'a fazla kaptırdım herhalde...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 etkileyen sahne olarak sniper wolf u sayabilirim kesinlikle, mgs nin bende actığı yaralar bayagı derin açıkçası sanitarium bir türlü oynayamadım ama tanıdığım tanımadığım herkes sonuna kadar methetti oyunu kotor da revan oldugumuzu ögrendiğimiz sahne cok iyiydi ayrıca hatırlayıp yazarım bir ara[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ha şey 5 gate wayi atmışım, ordan bağırıyo noy enough pylons. Veya ikinci totem bitiyo aynı anda pulvirize geliyo "t" ye basıyorum bağırıyo ordan build more burrows cok etkileyici bunlar.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 @bone: hehe, kabul edelim o sahne gman'in mevcut karizmasını 4le çarptı :-p hmm, düşünim başka nerde etkilenmiştim. silent hill 3'de bi yerlerde tuvalet vardı sanırım. şöyle aynaya bakarken birden yansımam dondu. nie dondu bu şimdi diye bakarken yansımamın üstü kan olmaya başladı. sonra yayıldı yayıldı odada her yer kan oldu. öd bok mix fırladım odadan :-p edik: imla[signature][hline]wants to move to a bigger club [Bu mesaj Dextra tarafından 10 Ağustos 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Planescape: Torment son sahne ama ne olduğunu söylemiyorum burda bilmeyenlere spoil olmasın çünkü hikayesi bir roman değerinde :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hangi son sahne? :P Fallout un sonunda overseer bizi dışarı atınca sinir olmuştum.. bizim adam onu vurunca da güzel bir his yaşadım.. :)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Dextra, 10 Ağustos 2005 02:12 tarihinde demiş ki: @bone: hehe, kabul edelim o sahne gman'in mevcut karizmasını 4le çarptı :-p valla onun bilmem, zaten g-man'e uyuzum da ben kotordan bahsediyordum, sayıklamalar felan geçiriyorum o yüzden :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kotor şahane oyun da, hep bölüm sona yaklaşıyo hissi verip hadisenin birden uzaması tekniği beni baymıştı. yoksa konusu ve sonu falan şaşırtıcı.[signature][hline]wants to move to a bigger club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ayb var:)[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 minesweeperda mouse un kayması sonucu mayına tıklayarak sona gelinmiş oyunu batırmak..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sanitarium tüm oyun. Gabriel Knight ta hotel sakinlerinin! gizli polis veya ajan çıkmaları(gk3). Planescape torment ta nameless one ın seçim yapmak zorunda kalması. vs vs. daha binde biri bile değildir. Hem ben her oyundan etkilenirim.[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Of evet sanitarium...2. bölümde kilise okul ve esas ''mother'' beni çok etkilemişti[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar