Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Uktima veya Diablo serisinden bir taım kitapları raflarda görüyorum alasım geliyor lakin sadece oyunların gördüğü ilgiden yararlanılmak maksadıyla yazılmış tırı vırı kitaplar olduklarından tırsıyorum.. Okuyan var mı? Alınası olaylar mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Bartuc'un Mirasını okudum. Hikaye diablo2 yi anlatmıyor ancak olaylara paralel ilerliyor. Kesinlikle okunması gerek bir kitap değil ama tın da değil. Aynısını Ultima için de duymuştum, daha onu okumadım.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Ultima serisi yavan açıkçası,okurken sıkıldığımı söyleyemem ama şimdi karakterlerin adlarını bile hatırlamıyorum...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bartuc'un mirasını okudum. Karakter adları aklımda kalmadı. Bu kötü birşey değil. Adam çok iyi yazmış. Bir sonraki adımın ne olacağını kestiremiyorsun, daha heyecanlı okuyorsun. Ayrıca büyüler, hareketler yüzeysel değil, adam çok oturaklı yazmış.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ultima fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ultimanın kitabına beni koymamışlarsa okumam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 diabloyu okuyorum bartucun mirası güzeldi ikici kitapta karalık yol fena deyil 3.de artık diablo gelsinde biraz adam akıllı vahşet görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bartucun mirası çok güzel diğer kitabı da arktan alıcamda bi türlü getirmiyo :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Elderon, 02 July 2003 11:29 tarihinde demiş ki: ultimanın kitabına beni koymamışlarsa okumam :p al işte :D[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RingWraith Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ultimayı okumadım ama Diablo Serisi tam biR Hack'n Slash[hline]''The Nazgul they were; the Ringwraiths, the Enemy's most terribly servants; darkness went with them and they cried with the voices of death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 evet fazla kesme biçme var ama yinede güzeldi bartucun mirası güzeldi bartucun öldürdüğü adamların kanını zırhına sürmesi çok hoşuma gitti :) öyle sadis falanda deyilimdir okadar ama özgün olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: RingWraith, 07 July 2003 13:06 tarihinde demiş ki: Ultimayı okumadım ama Diablo Serisi tam biR Hack'n Slash Bartuc'un mirası hiç de hack and slash değil. Adamlar deli gibi rp yaptı diyemeyeceğim. Ama hack and slashden çok macera kitabı. Dediğim gibi, Kitapta bir sonraki adımda ne olcağını kestiremiyorsun. Doğru dürüst adam öldürdüklerini de görmedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: TheSilver, 02 July 2003 13:03 tarihinde demiş ki: diabloyu okuyorum bartucun mirası güzeldi ikici kitapta karalık yol fena deyil 3.de artık diablo gelsinde biraz adam akıllı vahşet görelim :) Bartucun mirasının sonunda zaten diablo'yu gördüğüm zaman sadistçe bir gülümseme oluştu yüzümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 böcek iblis pis gitti :) öyle diablodan gizli işler çeviriyordu gördü gününü son sözleri diab.. oldu orası güzeldi harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bartuc'un Mirası ve Siyah yol'u okudum,UO dan da serinin ilk 2 kitabını okudum.Diablo ile ilgili olanlar fena değil,hatta ilginç hikayeler ama UOlar pek sarmadı,teknoloji ve fantastik dünya birleşememiş.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar