Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınların Boxer giymesi..

zydar

Öne çıkan mesajlar

said:
Eternal:
hip-hop cılıkla alakası yok benimde var kız arkadasım boxer giyen hasta olmadıgı zamanlarda.rahatlık işte

boxer giyen kiz hiphopcu demedim dikkatli oku

uzerindeki tshirti diyelim boxerin icine sokup boxeri bele kadar cekenlerden bahsediyorum[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 11 Ağustos 2005 06:43 tarihinde demiş ki:
yalnız bişey dikkatimi çekti boxerları genelde kilolu hatunlar kullanıyor. şekline güvenenler zaten tangadan şaşmıyor.

bence hiç alakası yok.. Ben kilolu olduğumu sanmıyorum ve güvenirim de şeklime ama boxerları tangaya yeğlerim..denemeden bilemezsin nasıl rahatsız ettiğini O_o

alın size şekline güvenmeyen biri..
http://www.i-mariage.com/i-mariage/banniere/lingerie-tendances/images/lingerie-huit-dos-mariage.jpg[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Clementine, 12 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
said:
yalnız bişey dikkatimi çekti boxerları genelde kilolu hatunlar kullanıyor. şekline güvenenler zaten tangadan şaşmıyor.

bence hiç alakası yok.. Ben kilolu olduğumu sanmıyorum ve güvenirim de şeklime ama boxerları tangaya yeğlerim..denemeden bilemezsin nasıl rahatsız ettiğini O_o

http://www.i-mariage.com/i-mariage/banniere/lingerie-tendances/images/lingerie-huit-dos-mariage.jpg

vay be ben bunların kökünü bilirim otururlar bilg karşısına 100 kilo chatte

-merhaba 90-60-90 asuman
buluşma gelir

-:S

bari doğru söyle be
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NightVampire, 12 Ağustos 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
said:
said:

http://www.i-mariage.com/i-mariage/banniere/lingerie-tendances/images/lingerie-huit-dos-mariage.jpg

vay be ben bunların kökünü bilirim otururlar bilg karşısına 100 kilo chatte

-merhaba 90-60-90 asuman
buluşma gelir

-:S

bari doğru söyle be

mauauhauhau ölemi *silmekzorundakaldım* beyyyy?????
gelin yarın buraya kendiniz görün o zmn ahahah hadi hodri meydan cnm![signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..

[Bu mesaj Clementine tarafından 12 Ağustos 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar burada herkes arkadaşıyım gördüğünüz gibi kız yarın gelin görün diyor boxerla 55 kilolu güzel tipli birisiki hemen gel gör demiyor daha ilk postta şahitsiniz

[Bu mesaj NightVampire tarafından 12 Ağustos 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj NightVampire tarafından 12 Ağustos 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
denemeden bilemezsin nasıl rahatsız ettiğini O_o

Psikolojik bozukluk derecesinde bir saplantı seziyorum :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_gZm_, 10 Ağustos 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
@Rewendor: eger sıkıyorsam sole bole olıyım

hayatımın hıcbı yerınde brad pıtt ıcın ohh mukemmel hayatımın erkegı demedım ve yakısıklı bulmuyorum...
evet ıyy bu bıle slıp gıymıs böğğ derdım:)

walla msg atamadan edemicem :)
tamam hasta olmiyabilirsinde yakışıklı bulmamak nedir ya.angelina jolie ile beraber ve o herife hayır diyebilcek karşı cins yok nerdeyse.karşı cinsi bırak delikanlı adamı bile bozar o herif :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

bence de baya güzel duruyo
ama boxer bzmdir ya onu kaptırmayak :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...