hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben bayanların boxer yerine t@nga giymesini tercih ederim :)[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Dar olanın da rahatlık olarak bir farkı var mı ki?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Giyen kisiye bagli, bazilarinda cok guzel duruyo boxer cidden. - son derece kotu ayrica.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Eternal: hip-hop cılıkla alakası yok benimde var kız arkadasım boxer giyen hasta olmadıgı zamanlarda.rahatlık işte boxer giyen kiz hiphopcu demedim dikkatli oku uzerindeki tshirti diyelim boxerin icine sokup boxeri bele kadar cekenlerden bahsediyorum[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bi kısmı avril ozentisi bi kısmı da gercekten rahatlik için giyiyor edik: imla [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 11 Ağustos 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya bende bol olanından yok yani zaten kızlar için satılmıyo o sanırım bi de ben çok rahatsız olurum ya şort gibi geliyo bana.. O_o ama dar olanı çok rahat yani erkeklere de taysiye ediyorum ehueh :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kızlara acaip sexy duruyor.[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bari boxer'ımız bize kalsın :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yalnız bişey dikkatimi çekti boxerları genelde kilolu hatunlar kullanıyor. şekline güvenenler zaten tangadan şaşmıyor.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: HasMez, 11 Ağustos 2005 06:43 tarihinde demiş ki: yalnız bişey dikkatimi çekti boxerları genelde kilolu hatunlar kullanıyor. şekline güvenenler zaten tangadan şaşmıyor. bence hiç alakası yok.. Ben kilolu olduğumu sanmıyorum ve güvenirim de şeklime ama boxerları tangaya yeğlerim..denemeden bilemezsin nasıl rahatsız ettiğini O_o alın size şekline güvenmeyen biri.. http://www.i-mariage.com/i-mariage/banniere/lingerie-tendances/images/lingerie-huit-dos-mariage.jpg[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightVampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Clementine, 12 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 11 Ağustos 2005 06:43 tarihinde demiş ki: yalnız bişey dikkatimi çekti boxerları genelde kilolu hatunlar kullanıyor. şekline güvenenler zaten tangadan şaşmıyor. bence hiç alakası yok.. Ben kilolu olduğumu sanmıyorum ve güvenirim de şeklime ama boxerları tangaya yeğlerim..denemeden bilemezsin nasıl rahatsız ettiğini O_o alın size şekline güvenmeyen biri.. http://www.i-mariage.com/i-mariage/banniere/lingerie-tendances/images/lingerie-huit-dos-mariage.jpg vay be ben bunların kökünü bilirim otururlar bilg karşısına 100 kilo chatte -merhaba 90-60-90 asuman buluşma gelir -:S bari doğru söyle be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Valla güzel vücutlu kızlarda son derece seksi duruyor, üstünde başka birşey olmadığı zaman özellikle =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: NightVampire, 12 Ağustos 2005 01:37 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 12 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 11 Ağustos 2005 06:43 tarihinde demiş ki: yalnız bişey dikkatimi çekti boxerları genelde kilolu hatunlar kullanıyor. şekline güvenenler zaten tangadan şaşmıyor. bence hiç alakası yok.. Ben kilolu olduğumu sanmıyorum ve güvenirim de şeklime ama boxerları tangaya yeğlerim..denemeden bilemezsin nasıl rahatsız ettiğini O_o alın size şekline güvenmeyen biri.. http://www.i-mariage.com/i-mariage/banniere/lingerie-tendances/images/lingerie-huit-dos-mariage.jpg vay be ben bunların kökünü bilirim otururlar bilg karşısına 100 kilo chatte -merhaba 90-60-90 asuman buluşma gelir -:S bari doğru söyle be mauauhauhau ölemi *silmekzorundakaldım* beyyyy????? gelin yarın buraya kendiniz görün o zmn ahahah hadi hodri meydan cnm![signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. [Bu mesaj Clementine tarafından 12 Ağustos 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightVampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşlar burada herkes arkadaşıyım gördüğünüz gibi kız yarın gelin görün diyor boxerla 55 kilolu güzel tipli birisiki hemen gel gör demiyor daha ilk postta şahitsiniz [Bu mesaj NightVampire tarafından 12 Ağustos 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NightVampire tarafından 12 Ağustos 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu arada Nightvampirecm heralde baya bi netten kilolu hatunlarla buluştun bakıyorum fena darbe yemişsn.... O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Clementine, 12 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki: denemeden bilemezsin nasıl rahatsız ettiğini O_o Psikolojik bozukluk derecesinde bir saplantı seziyorum :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 O kilolu beylerle buluşmayı tercih ediyor =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightVampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 iyi iyi 90-60-90 mavişin-siyahşın gözlüymüş güzel bakıomuş fln oke mi yırtık çoraplarınla dolaş ortada herkes izlesin [Bu mesaj NightVampire tarafından 12 Ağustos 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NightVampire tarafından 12 Ağustos 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kıyamadım yaaa sildim :P ehehe ama hele bi yamuk yapppppppppp O_o [Bu mesaj Clementine tarafından 12 Ağustos 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 çook gördüm giyen sexi oluo aslında[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: _gZm_, 10 Ağustos 2005 16:53 tarihinde demiş ki: @Rewendor: eger sıkıyorsam sole bole olıyım hayatımın hıcbı yerınde brad pıtt ıcın ohh mukemmel hayatımın erkegı demedım ve yakısıklı bulmuyorum... evet ıyy bu bıle slıp gıymıs böğğ derdım:) walla msg atamadan edemicem :) tamam hasta olmiyabilirsinde yakışıklı bulmamak nedir ya.angelina jolie ile beraber ve o herife hayır diyebilcek karşı cins yok nerdeyse.karşı cinsi bırak delikanlı adamı bile bozar o herif :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bence süper oluyor herkese onerıorum[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bence de baya güzel duruyo ama boxer bzmdir ya onu kaptırmayak :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben mayoya karşıyım[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bence de giymesinler =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar