zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bazıları bunu çok sexi buluyor. Sizin düşünceniz nedir beyler bayanlar? Bi arkım var ve yatarken boxer giyiyor kız. Çok da memnun. 2 arkımla bi ara geyik çevirirken aklıma geldi sordum onlar kadınların bizim iç maşırlarımızı bırakmalarından yana. Biz onalrın tnagalarını veya çamaşırlarını giyiyomuyuz? sütyen fln:D Kadınların boxer giymesi size nasıl görünüyor?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 var giyen.çok şahit oldum.hatta eski cıktıklarımdan biri benim kalpli bi sarı kırmızı bi boxerım vardı onu almıştı bendne :) aldı giyodu yani son 2 cumleyi okumamıştım oha abi sutyen tanga falan ne dion sne kufur mu edion :) [signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 10 Ağustos 2005 06:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 var giyiyolar bi ark.la boxer almıştım. daha sonra küçük gelcek gibi olmuştu. olmazsa ben giyerim demişti. şok olduydum. soora soora alıştım...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 iğrenc[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vahşet umarım böle bi kız bulabilirm :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Rahat ediyorlarsa neden olmasın ama ben rastmaladım daha du bakalım..[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gayet rahat neden gıymıcek mısız?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... [Bu mesaj _gZm_ tarafından 10 Ağustos 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bence guzel duruyo ama tabi giyen kişinin tipinede bağlı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 10 Ağustos 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güzele her şey yakışır. örneğin tipiniz olmayan yada gıcık olduğunuz bi kız giyse way hayvan way diyebilirsiniz. fakat hoşlandığınız sevdiğiniz yada manyak güzel bi kız giyerse değişik fantaziler kurabilirsiniz. :horace: ehu :D[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: _gZm_, 10 Ağustos 2005 11:35 tarihinde demiş ki: gayet rahat neden gıymıcek mısız? Afferim kıs.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: zydar, 10 Ağustos 2005 06:36 tarihinde demiş ki: onlar kadınların bizim iç maşırlarımızı bırakmalarından yana. Biz onalrın tnagalarını veya çamaşırlarını giyiyomuyuz? Kadınların boxer giymesi size nasıl görünüyor? Çok gereksiz konuşmuşun ya. Neyse Bizim diye olan kıyafet yok onlar bizim giyindiğimiz herşeyi giye bilirler fakat biz giyemeyiz( neden fakat dediysem). Hem örnek olkarak bizim okuldaki bir çok kız aklın hayalin durur sayısını söylersem bopxer giriyor arada tabi bizimkiler cıkınca ortaya bak benimkide öyle tarzına giriyor. Bence çok normal...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Önemli olan kadının kendine yakışanı giymesidir Ayrıca (ara:kadın* giy*) İnsan ne isterse giyer büyütmeye lüzum yok =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mesela mayhem kışın pantolonun altına..Ten Çorap(Kilotlu) giyiyor soğugu geçirmesin diye..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hayatta giymem işkence gibi düşünsene giysinin içinde minik bi şort olduuu[signature][hline]my silence knows what your silence means... [Bu mesaj twistedemo tarafından 10 Ağustos 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ahah. kızlar giymekle kalsa iyi bazıları cekiyor beline kadar t-shirti de icine sokuyolar boxeri hip&hopcu kesim tabi bu kesim[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @TaKa: Kızlar mı bunu yapıyor ( yoo) KonuNe ile İlgili Kızlarla ( evet ) Hmm Güzel[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dedigini pek anlamadımda evet kızların cogu yapıyor bunu.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 HAdi canım cidi olamassın ben Yukarda onu erkekler yapıyor diye düşündümde yani hiç bir kızın içine soktuğunu görmedim oha Şok oldum[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çok var benim gordugum hip&hopcu kizlar o tip.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hip-hop cılıkla alakası yok benimde var kız arkadasım boxer giyen hasta olmadıgı zamanlarda.rahatlık işte[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bi an düşündüm de, fena olmaz yani :) Hakkaten siyah boxer çok seksi durur bence sarışın bir kızın altında....Yanına da ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: hayatta giymem işkence gibi düşünsene giysinin içinde minik bi şort olduuu en azından bi tarafımıza kaçmıyor. bencede gayet güzel valla bende tam vericektim kız arkadaşıma ayrıldık, veremedim.[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 katılıyorum Cons...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adı üstünde boxer - short, illa erkekler için icad edildiğini öne süren oldumu ki =) seksi olan her türlü seksidr yane ...[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ya ince belli olan ve bol pantolon giyen kızlara cidden çok güzel oluyo(lastik kısmı pantolondan dışarı çıkık tutuyolar cidden güzel oluyo)..Ama basenli,göbekli falan tipler bence giyseler bile dışarı pek belli etmesinler..pek hoş olmuyo..:)..ayrıyetten düşük belli dar kotun falan içine giyilmiş halini düşünemiorm..pek hoş olmaz heralde..:)[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar