Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Örneğin California Dreamin'in son halinden cidden iğreniyorum. Güzelim parçayı ne hale getirdiler ya...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 onundamı resmixnini yaptılar pausahda pes[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Dev, 09 Ağustos 2005 10:40 tarihinde demiş ki: Örneğin California Dreamin'in son halinden cidden iğreniyorum. Güzelim parçayı ne hale getirdiler ya... said: kaleidoscopic, 08 Ağustos 2005 09:54 tarihinde demiş ki: konu hakkında yorum yapmayı oturduğum ortamda zorla "stairway to heaven" ın 300-500ünü dinlediğimde bıraktım. içim acıdı resmen, ne bedduada bulunsam azdır diyorum... aynı şeyleri söylemeye gelmiştim said: Ryan, 08 Ağustos 2005 18:47 tarihinde demiş ki: asıl comfortably numb a tecavüz eden iki dangoz vardı.. scissor sisters dı sanırım. yalnız bunu bilmiyordum üzüldüm bak bi de şunu anlamıyorum, kill bill kaç yıllık film, n.one'da mix'i çalmaya başladığı gibi herkesin cep telefonu melodisi oldu. rezillik cidden bıktım artık ya kill bill izleyemicem resmen[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 DJ dediğiniz böyle olur.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 36 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 abi bi yere kadar haklısın... adı üstünde "club mix". güzel bi şarkıyı alıp diskoda KOPULABILIR bi hale getiriosun. belki şarkının içine sıçıo. tek yaptığı iş biraz hızlandırıp biraz daha solid bi DuP TıS DUP TıS eklemek olsada, ööle adamlarda lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yalniz degilsin bonecrusher ehue bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmacilikta son noktaymis bu yazi. *!play'e basar* [spo1=ersan özer aksam gazetesi]Oncelikle sunu soyleyim ki beni de gorus alanina giren her seye saldiranlardan sanmayin: Bir konuda isim yapmis her insan evladi bunu hak etmistir. Milyonlarin arasindan oyle veya boyle siyrilip o koltuga oturduguna gore demek ki onda bir numara vardir. Takdir edip etmemek kisisel tasarrufumuz. Ama hak etme konusunu ayri bir yere koymak lazim. Basarmissa, bana gore, tartismasiz hak etmis demektir. Bu soyledigim eglence mekanlarinda ''muzik yapan'' DJ'ler icin de gecerli. Fakat yine de boyle triska bir alan uzerinden unlu olanlara birkac yuz adim mesafeyle yaklasiyorum. Evet bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu ama nedenlerim var tabii ki.. 1. Play tusuna basmanin bir ''meslek'' olarak algilanmasa kafam basmiyor. 2. Sarkilarin arasinda gecis yaparken ritmi tutturmanin (onlar buna ''beat'' diyor) ''Vay be!'' seklinde karsilanmasini aklim almiyor. 3. Zaten para vererek eglenmeye gelmis, ustelik alkolden yana yukunu tutmus kitlenin ''nabzini tutmanin'', onlari daha da costurmanin, bir DJ'in iyi olup olmadigini anlamak icin ''kriter'' kabul edilmesini mantigim reddediyor. [SIZE=7] CLUBBER ISYANI DJ'in acilimi ''Disk Jokey''. Yani diskleri (CD'leri) idare eden kisi. Dolayisiyla bu arkadasa bir nevi ''CD Calar'' da diyebiliriz. Onlardan bizim evde de bir tane var. Markasi da Sony ha. Hafife almayin sakin. Fakat saclarini sekil yapamadigindan ve kil giysiler giymediginden olsa gerek bizim Sony henuz meshur olamadi. Ozlemle o gunleri bekliyor. İste bu CD Calar'larin en unlusu diye lanse edilen Hollandali Tiesto hafta sonu memleket semalarindaydi. Eskinin Galatasaray Ada'si simdininin ''elit'' eglence mekanı BuzADA' da ''performans'' icra etti. Adanin kapasitesi 3 bin kisilikken 9bin bilet satilinca izdiham cikti. 45milyonlira odeyip bilet alanlar iceri giremedi. Haliyle sinirler gerildi. Bilet giseleri havada ucustu. 27 Agustos Clubber Isyani'ni polis guclukle bastirdi. [SIZE=7] Gidip Muridi Olalim Haberin su kisimlarina dikkatinizi cekerim. Bilet fiyati 45 milyon lira. Satilan bilet sayisi 9 bin Yaziya girerken hani soyle dedim ya: Bir konuda isim yapmis her insan evladi bunu hak etmistir. Milyonlarin arasindan oyle veya boyle siyrilip o koltuga oturduguna gore demek ki onda bir numara vardir. Iyisimi bunu revize edeyim ben. Hele de uydurugun uydurugu bir alanda (mesela play tusuna basmak gibi) sohreti yakalamayi basarmissa, gidip eline yuzumuzu surerek o kutsal kisinin muridi olmak gerekir. Her muzik dukkaninda bulunabilen CD'leri arka arkaya takip cikararak 9bin kisiyi toplamayi basaran bir zat-i muhterem bizim gibi siradan bir ölümlü olamaz. Hele de biletler 45 milyon lira ise! Butun unlu DJ'lerin onunde saygiyla egiliyorum[/spo][signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu çeşit yazılar yazan köşe yazarları zaten ayrı bir canlı grubuna mensup. insan, hayvan, bitki, öküz koşe yazarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 helal olsun güzel yazmış:D said: Dela, 09 Ağustos 2005 21:03 tarihinde demiş ki: [spo1=ersan özer aksam gazetesi]3. Zaten para vererek eglenmeye gelmis, ustelik alkolden yana yukunu tutmus kitlenin ''nabzini tutmanin'', onlari daha da costurmanin, bir DJ'in iyi olup olmadigini anlamak icin ''kriter'' kabul edilmesini mantigim reddediyor. DJ'in acilimi ''Disk Jokey''. Yani diskleri (CD'leri) idare eden kisi. Dolayisiyla bu arkadasa bir nevi ''CD Calar'' da diyebiliriz. Onlardan bizim evde de bir tane var. Markasi da Sony ha. Hafife almayin sakin. Fakat saclarini sekil yapamadigindan ve kil giysiler giymediginden olsa gerek bizim Sony henuz meshur olamadi. Ozlemle o gunleri bekliyor. İste bu CD Calar'larin en unlusu diye lanse edilen Hollandali Tiesto hafta sonu memleket semalarindaydi. [/spo] [signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! [Bu mesaj misanthropehus tarafından 09 Ağustos 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 rezalet bi yazı[signature][hline]wants to move to a bigger club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ne açıdan? yazıda yanlış gördüğün bölümleri ve sence neden yanlış olduğunu belirt ki anlayalım neden rezalet gördüğünü?[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 doğru bi yanı yok ki bu aralar cnbce'de scratch var (djlerle alakalı belgesel) izlersen anlarsın ne kadar rezalet bi yazı olduğunu[signature][hline]wants to move to a bigger club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 muzigi cd playerinin icindeki kucuk adamlarin yaptigini soylememis bi tek. neyin ne oldugunu bilmeden ukalalik yapan tipin biri kisacasi. hayatinda dj gordugunden bile suphe ediyorum 3. sinif amerikan filmlerindeki rave sahneleri disinda.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: kaleidoscopic, 08 Ağustos 2005 09:54 tarihinde demiş ki: konu hakkında yorum yapmayı oturduğum ortamda zorla "stairway to heaven" ın 300-500ünü dinlediğimde bıraktım. içim acıdı resmen, ne bedduada bulunsam azdır diyorum... Insanlık o kadar yozlaştımı ben california dreaming'kini dinledim sonra öldüm. cıs tak vcıstak işte sıfır ritim sıfır bişi böle boş tek sesli hiç bi olayı olmıyan insan aklının algılıya bilceği en kolay ikinci muzik birinciside sadece cıs veya sadece tak. Ama işte kollarını nerde sallıyıcaklarını sölemezsen dansedemiyolar. Bi ara turntablism diye bişi vardı güzeldi, cok sevmezdim ama saygı duyardım cok nadir olsada dinlerdim bazılarını.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sana bana iğrenç gelio ama yaana ve onu severek dinneyene hoş gelio..o zmnda yapabilicek bişi olmuo.. uyuz bişi ama öyle.. hoş, ben bazı mixlerden fazlacana haz alırım ama işte dediğim gibin zevk..[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Herkesi aynı kefeye koymadan yargılasak beyler? Şimdi diyeceksiniz noluyor, bu yapılan ön yargıyla yaklaşmaktır, bir kaç kendini bilmez zirzop için bütün DJleri aynı kefeye koymaktır. Ben elektronik müzik sevmem, CUP TIS CUP TIS DUMTISCISTAK duydum mu kıllanır ve mekanı terkederim. Ama bu demek değildir ki elektronik müziği sevmemem beni DJleri toptan "kaka" ilan etmeye itsin. Akşam gazetesindeki amcamın yazısı da bu yüzden felaket. Bu ayrımcılıktır, kendi zevki dışındakileri istenmez ilan etmektir. California Dreaming duyunca, hele ki Led Zeppelin'in Stairway to Heaven'ını duyunca ötenazi hakkı isteyesim geldi benim de. Ama yine de DJ denen has amcalar bir şeyler yapıyorlar, dinleyicilerine hitap ediyorlar ki oradalar. Unutmayın, tüketim toplumu haline geldi dünya ve yeni ürün satmak için artık eskisini çabuk vazgeçilir, tabiri caizse "çıtır çerez" olarak yapıyorlar. Özellikle müzik piyasası için geçerli bu. Kaçınız "ilahe" ilan edilen Britney Spears denen felaketin ilk şarkılarını hatırlıyor veya şu anda oturur dinler? Dinlemez. Türk müzik piyasasında bunu iyice görmek mümkün. Tüm şarkılarda bir synthesizer tup dıs bir ritim biri de çıkmış şarkı söylüyor, öyle sanatçı olunacaksa buyrun ben de en kralından sanatçı olayım. Böyle zirzoplukların dolduğu bir ortamda, elbet gerek yerel olsun gerek uluslararası alanda, kendine DJ sıfatı yakıştıran ve kalitesizlik yaratarak övünenler çıkacaktır. Bunları ucuz ve kalitesiz mal üretiyor gibi düşünün, sürümden kazanmaya oynuyorlar. Her piyasada var böyle insanlar... Yapmamız gereken DJlerin tümüne tü kaka sıfatı yakıştırmak değil, Dela'nın da parmak bastığı gibi tanımadığımız bir alanda at koşturmak değil. Kalitesiz şarkılara kulaklarını kaparsın, elektronik sevmiyorsan dinlemezsin, fırsat buldukça tepkini dile getirirsin. Haklısındır sevmemekte kalitesiz müziği ama kurunun yanında yaşı da yakmamak gerek. Unutmayalım o kalitesiz olanlar zaten kendiliğinden kaybolup gidecekler, bu akımın da sonu gelecek. Dilerim derdimi anlatabilmişimdir. Saygılarımla,[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bütün dj ler diil benim dünyada sewdigim 3 5 tane dj war onlar da yeter bana gerisi yalan hele türkler ne kadar özenti warsa alayı alllllllllayı burda abi DJ Onur yok DJ MEHMEt yok DJ Fedai yok efendim DJ Mahmutcan yok DJ HÖDÖCAN falan bunnar ne abi gidin okuyun adam olun ne dj ligi gereksiz.[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaş. dj mj tamam meslek olsun buna amenna orda da cd değiştircek alkolün etkisiyle çoşan kalabalığı daha da gaza getircek adam lazım tabi. ama bu adamlara müzisyen falan diyolar küfür edesim geliyo.. ayrıca kullandıkları turn table mabel falan bunlarda enstrüman mış. bu tip yaklaşımları terbiyesizce buluyorum. dj sen dj liğini bil adam gibi git cd değiştir vıcı vıcı yap, jo jo yap dimi.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 turn table bir enstruman olduguna gore onu calan da muzisyendir.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Numb, canli performansini izledigin dj'leri sayabilir misin? en azindan dinledigin adam akilli dj var mi? yoksa gittigin gece kluplerinde hande yener cdlerini degistiren tiplerden mi bahsediyorsun? ha DJ Berna Öztürk nedir? o saydiginizdan da beter, daha onceden kaydedilen setleri deck cd playera koyup cd degistiriyomus gibi yapan denyonun biri. tarkanin marjinal baldizi diye unlenen bi tip. birakin sacmalamayi, gitar caliyorum diye de iki jin jin yapan tipler diye herseyi basite indirgeriz ortada muzisyen kalmaz.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 biraz basitlik katayım: moby - güzeeel fatboy slim - güzeeel olan şarkıyı hızlandırıp duptıs ekleyip(ki 5 dakka falan sürer bu) sonra ben DJ ÜBERİM diye göğsü gere gere dolanmak - kötüüüü klasiklerin, bilhassa 60lardan 70lerden kalan güzide parçaların alınıp yukardaki gibi bok edilmesi - katli vaciiip djin zırzop olanına kılız yani, djlere değil dj kaly oliim ben de, çok özendim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bikere dj lik kulak ister yani o günlerde hit olmuş parçaları değil, değişik kültürlerden(ülkelerden) belkide kimsenin bilmediği parçaları alıp dinleyiciyle buluşturmaktır. zaten bakıyosun 2 aydır simitçinin radyosunda bile çalıyo parça sen onu club ta çalsan noldur çalmasan.. ve en önemliside bana göre kendi müziklerinin kendileri yapmaları, kardeşim en kötü ihtimalle al bi e-jay yada reason otur başına 3-5 dakilalık kendi parçalarını oluştur. ortama gelen millette -vay be hiç duymadığımız bomba parçalar çalıyo desin. öteki türlü evde açarım vodkamı vede power fm i zaten aynı müzikler. eğer gecede 50 tane parça çalıyosan, bunların 20 tanesi hit parçalar 20 tanesi kendin keşfettiklerin 10 taneside senin yaptığın müzikler olmalı bana kalırsa. saygılar[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: reyou, 11 Ağustos 2005 13:19 tarihinde demiş ki: ve en önemliside bana göre kendi müziklerinin kendileri yapmaları, kardeşim en kötü ihtimalle al bi e-jay yada reason otur başına 3-5 dakilalık kendi parçalarını oluştur. ortama gelen millette -vay be hiç duymadığımız bomba parçalar çalıyo desin. dikkatini çekmek istiyorum dj dedigin bilgisayarın başına oturup muhtelif programları kurcalamak degildir. ben de telefonda yapıyorum kutuları koyuyorum sıraya ben de dj im o zaman, di mi ama. yazının bir butunlugu olmadıgı icin gordugum kısımdan tuttum. mazur gor.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 numb ne kadar dj izledin belli oluyor. hala ve hala inatla söylüyorum scratch adlı belgesel/film'i bulup izleyin. dj'liğin "vıcı vıcı"dan ibaret olmadığını görürsünüz. rap veya hiphop tarzı müzik dinlediğimi düşünüyosan şimdiden yanıldığını söyliim. ben de alt. rock takılan biriyim ama metal metal :rock: hede hödö diye kasılmanın manası yok. turntable'da basbayaa bir enstrüman.[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu konuda Dj Shadow diyorum başkada birşey demeye gerek duymuyorum. Hakkında çok derin bilgi sahibi değildim ta ki Scratch i izlerken karşıma çıkana kadar. Biliyordum adamın ciddi plak kolleksiyoncusu olduğunu (Introducing albüm kapağında bahsediyor kendisi zaten) fakat adamın nasıl bir hasta olduğunu kendini günlerce bi record store a kapatıp arşiv karıştırdığını sonrada bunları alıp değiştirerek değil yeniden inşa ederek kullandığını görünce bir kademe daha yükseldi gözümde. Değişik versiyonlar yaratmak değil, tamamen farklı ritme dayalı olmayan yeni şeyler yapan adamlara hep sempatim var. Ancak bu gibi adamların yanında tutup Fatih Akın ın filminde Music remixi yapan Sertab Erener, Single yapıyorum ben diye bir şarkısını 6 değişik rezil hale sokan Kenan Doğulu falan geldi aklımada hehe neyse yanlış ülkede yanlış işler tartışıyoruz değmez yormaya kendimizi.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: elvyn, 11 Ağustos 2005 13:44 tarihinde demiş ki: said: reyou, 11 Ağustos 2005 13:19 tarihinde demiş ki: ve en önemliside bana göre kendi müziklerinin kendileri yapmaları, kardeşim en kötü ihtimalle al bi e-jay yada reason otur başına 3-5 dakilalık kendi parçalarını oluştur. ortama gelen millette -vay be hiç duymadığımız bomba parçalar çalıyo desin. dikkatini çekmek istiyorum dj dedigin bilgisayarın başına oturup muhtelif programları kurcalamak degildir. ben de telefonda yapıyorum kutuları koyuyorum sıraya ben de dj im o zaman, di mi ama. yazının bir butunlugu olmadıgı icin gordugum kısımdan tuttum. mazur gor. bırak allah aşkına, öyle kutuları sıraya koymak dediğin şey o kadarda kolay değil, lego gibi öyle 2 sini üstüste 5 ini alt alta koyunca olmuyo. club lara giden milletin ne istediğini bilerek yapman lazım..dediğim gibi kulak lazım, ritim duygusunu kapman lazım.. dinlemiyomusun tiesto,d-devils,east clubbers, benny benassi falan yaptıkları müzikler tamamen orjinal ve kendinerine has.. ama bu sanatçıların birsürü mixleride var..önceki pop parçalarını mix liyorlar..çok ta güzel oluyo.. onun benim 10 yaşındaki kuzende yapar bi şarkı bitmeden diğer şarkıyı koymak..al winamptada var o özellik. birçok club a gittim çeşmede kuşadasında dj bozuntularının hepsi, anca hit parçaları arka arkaya koymaktan başka hiçbişi yapmıyolar.. yukarıdada harika bi benzetme var zaten DJ lik disk player lık değildir. dj dediğin oturupta jennifer lopezin parça yapmasını beklemez oturur adam gibi kendi müziğini icra eder. tabiki onlarda bilgisayarın başına oturup uğraşıyolar,[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar