ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yusufa sarılır aglayarak olmeyı beklerdım....[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @baggio hepimizin gr@llığı .[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 korkunç bir daha o evde uyuyamazdım galiba. zaten hayal gücüm çok fazla normalde bile neler neler türetiyorum böyle birşey başıma gelirse düşünemiyorum :([signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dasaaa ferepe olmak isteyenlerden misiniz? yarıldım okurken saduhsdfsdgcxv[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vay be sayko hırsız. hırsız the ring i seyredip evi soymaya giderse böyle olur tabii. bana onu söylemek için egilse fln muhtemelen yorganın arasından bi yumruk çıkardı adamın yüzüne ama hatun felaket tırsmıştır.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valeron uykunu kacirayim, etilerde guvenlik klubesinin dibindeki apartmanin 3. katina girmis hirsiz.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dasaaa nın dediklerine uyalım zira güzel şeyler söylemiş :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Öyle bi olay omuş ya zaten. Hırsız herifin tekinin evine girmiş. Adamda da samuray kılıcı varmış Cort diye kesmiş hırsızın kulağını. Sonra polisler gelmiş, götürmüşler herifi karakola. Karakolda da herif, ben evsahibinden şikayetçiyim, dava edicem seni falan demiş. İşin komik tarafı, hırsızın kulağını samuray kılıcıyla kesen herif Avukatmış :D 100% gerçek, haberlerde falan da çıktı..[signature][hline][/b] Lonely, 10 Ağustos 2005 04:23 tarihinde demiş ki: istediğiniz yemek olsun. ayıp ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kalkar alkışlardım, helal olsun falan derdim sonra neyse harbi uykum geldi ama daha fazla dayanamıyıcam der uyurdum, hırsızda o anki dumurla geri bırakırdı belki eşyaları.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kalk bi tavla atalım dememıs o daha korkunc,genelde bunun türk olanları tecavuz ediyor iyi yırtmıs.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 "ee ne var lan?! Bende biliyom uyumadığımı " bide sonuna aaaz alışkanlığı random bi küfür eklerdim[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 off bayan diye korkması gerekmiyor...bir çığlık atar hırsız hollywood üretimi katil diilse panik olur bulduğu ilk şeyi indirir kafasına hem uyuor zannedilmesi de avantajına. ben olsam uyumaya devam ederdim kedidir diye.konuşuyo benim kediler öle bazen.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dela olabilir ama bilmiyorum burada bir güvende hissediyorum kendimi sitede geceleri 2 tane adam paso 10 dk'da 1 devriye geziyo 1 tanesi kameralar falan var bilmiyorum ya bide 4.kat bizimki yani öle balkon olayı yok e kapıdan girene kadarda uyanırız heralde belli olmaz :P uyanamazsakta yusif yusif olabilirim :p[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ehue gecenlerde 5. kata kadar yagmur tahliye borusundan, su ufak gri borular var ya onlardan, tirmanan sonra yakalaninca ordan asagi dusen bi hirsizi gostermisti haberler ehue. ben esas 2-3 metre uzaktaki karsi apartmandan benim odaya atlamalarindan korkuyorum, varoslardan esintiler getiriyor izbe apartman.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 obaa tam yusuff sahnesi[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben bu istanbulun taaa.. şu an izmirdeyim mutluyum huzurluyum, ama kışın yine orada olucam malesef :( tinercisiyle,hapçısıyla,varoşuyla lanet bi şehir ya.. öpmüşüm tarihini istanbulun :^( (olayın nerede olduğunu bilmiyorum ama kesin oradadır)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Oy hırsız psikopat çıkmış desene[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adam fantazi yapmış ya obarey...yazık kıza üzüldüm...umarım kimse o durumda kalmaz..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 benim basıma böyle bir sey gelemez evde 2 tana sağlam jop var :P atesli bir silahı olmadıka hırsızın pek bir şey yapamaz[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @apache said: kalk bi tavla atalım dememıs o daha korkunc,genelde bunun türk olanları tecavuz ediyor iyi yırtmıs. Aklı başında olan bir hırsız bunu yapmaya cesaret edemez, anca psikolojik ve hormonal sorunları varsa...[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bana dese "iyi mutlumusun derim?" sonrası ... :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Cesaret hapı kullanıyorlar evlere girmeden önce bi kaç tane yakalanan hırsız itiraf etmişti . De hırsız benim o kadar yakınıma gelse , evime girdiğinden dolayı doğan sinirle çullanırdım üstüne yani direk tekme tokat nolduğunu anlayamadan girerdim ... diye düşünüyorum hehe . Bi kere de hırsız girdi sandım eve katanayla gezdim bütün evi . Özel eşyalara saygı konusunda fazla pimpirikliyim sadiste bağlıyorum direk .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @ardeth aklı başında ile hırzısı aynı cümle içinde kullanmayalım=p[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 aklı başnda adam hırsız olmaz zaten :p[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 level 4 fighter/level 1 rogue: uyumadığını biliyorum (d20 wisdom check) commoner: yusuf yusuf (stunned) ve ya level 4 fighter/level 1 rogue: uyumadığını biliyorum level 20 monk:helal ne diyim (attack of opportunity, flurry of blows, jump attack, rogue dies, you gain 1000 xp!, level up!, congratz, epic level handbook açılır :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar