Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyumadığını Biliyorum...

kermit

Öne çıkan mesajlar

vay be sayko hırsız. hırsız the ring i seyredip evi soymaya giderse böyle olur tabii. bana onu söylemek için egilse fln muhtemelen yorganın arasından bi yumruk çıkardı adamın yüzüne ama hatun felaket tırsmıştır.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bi olay omuş ya zaten. Hırsız herifin tekinin evine girmiş. Adamda da samuray kılıcı varmış Cort diye kesmiş hırsızın kulağını. Sonra polisler gelmiş, götürmüşler herifi karakola. Karakolda da herif, ben evsahibinden şikayetçiyim, dava edicem seni falan demiş. İşin komik tarafı, hırsızın kulağını samuray kılıcıyla kesen herif Avukatmış :D

100% gerçek, haberlerde falan da çıktı..[signature][hline][/b]
Lonely, 10 Ağustos 2005 04:23 tarihinde demiş ki:
istediğiniz yemek olsun. ayıp ettiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

kalkar alkışlardım, helal olsun falan derdim sonra neyse harbi uykum geldi ama daha fazla dayanamıyıcam der uyurdum, hırsızda o anki dumurla geri bırakırdı belki eşyaları.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

off bayan diye korkması gerekmiyor...bir çığlık atar hırsız hollywood üretimi katil diilse panik olur bulduğu ilk şeyi indirir kafasına hem uyuor zannedilmesi de avantajına.

ben olsam uyumaya devam ederdim kedidir diye.konuşuyo benim kediler öle bazen.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

dela olabilir ama bilmiyorum burada bir güvende hissediyorum kendimi sitede geceleri 2 tane adam paso 10 dk'da 1 devriye geziyo 1 tanesi kameralar falan var bilmiyorum ya bide 4.kat bizimki yani öle balkon olayı yok e kapıdan girene kadarda uyanırız heralde belli olmaz :P uyanamazsakta yusif yusif olabilirim :p[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Sosyal ağlarda paylaş

ehue gecenlerde 5. kata kadar yagmur tahliye borusundan, su ufak gri borular var ya onlardan, tirmanan sonra yakalaninca ordan asagi dusen bi hirsizi gostermisti haberler ehue.

ben esas 2-3 metre uzaktaki karsi apartmandan benim odaya atlamalarindan korkuyorum, varoslardan esintiler getiriyor izbe apartman.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu istanbulun taaa..

şu an izmirdeyim mutluyum huzurluyum,
ama kışın yine orada olucam malesef :(

tinercisiyle,hapçısıyla,varoşuyla lanet bi şehir ya..
öpmüşüm tarihini istanbulun :^(

(olayın nerede olduğunu bilmiyorum ama kesin oradadır)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

@apache
said:
kalk bi tavla atalım dememıs o daha korkunc,genelde bunun türk olanları tecavuz ediyor iyi yırtmıs.

Aklı başında olan bir hırsız bunu yapmaya cesaret edemez, anca psikolojik ve hormonal sorunları varsa...[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Cesaret hapı kullanıyorlar evlere girmeden önce bi kaç tane yakalanan hırsız itiraf etmişti . De hırsız benim o kadar yakınıma gelse , evime girdiğinden dolayı doğan sinirle çullanırdım üstüne yani direk tekme tokat nolduğunu anlayamadan girerdim ... diye düşünüyorum hehe . Bi kere de hırsız girdi sandım eve katanayla gezdim bütün evi . Özel eşyalara saygı konusunda fazla pimpirikliyim sadiste bağlıyorum direk .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

level 4 fighter/level 1 rogue: uyumadığını biliyorum
(d20 wisdom check)
commoner: yusuf yusuf
(stunned)

ve ya

level 4 fighter/level 1 rogue: uyumadığını biliyorum

level 20 monk:helal ne diyim
(attack of opportunity, flurry of blows, jump attack, rogue dies, you gain 1000 xp!, level up!, congratz, epic level handbook açılır :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...