Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyumadığını Biliyorum...

kermit

Öne çıkan mesajlar

ablam ve arkadaşı anlattı bana
ablamın kız arkadaşı var doktor evde tek başına yaşıyo
gecenin bi saati hırsız girmiş evine ve kız korkusundan uyuyomuş numarası yapayım bari ne alırsa alsın gitsin bana dokunmasın diye düşünmüş sessizce yatakta durmuş
hırsız dolaşmış felan en son kızın yattığı odaya gelmiş orda biraz solaşmış ve kızın yanına gelmiş " Uyumadığını biliyorum" demiş ve evden çıkıp gitmiş.
kız altına edecek duruma gelmiş resmen ve bana anlattıklarında tüylerim diken diken oldu
tırstım yani...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

offf
dehset bısey
eger benım basıma boyle bısey gelseydı ben kesın bıdaa konusamazdım heralde

yada aglayarak gercekten gercekten uyuyorum falan derdım

offf
evde tekım ve tırstım sımdı:([signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

Bana biraz kolpa gibi geldi..
Hirsiz deilmi sonucta ihtiyac icin soyuyo zevk icin yapiyosa ayri..
Hic bisi almadan mi cikmis?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yatağımın başında kılıç var! Öyle birisi girerse keserim direk :D Ama bazen yanlış alarm verip öyle elde kılıçla koşturabiliyorum salona... Misal komşular gece gece mutfakta bişiler deviriyorlar, ben benim evde kılıç çekiyorum falan...

Bu yazıdan çıkarmanız gereken sonuç: kapınızı iyi kilitleyin ve evde kılıç bulundurun[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

kendi başıma gelmiş birşeyi anlatayım: kuzenimin evindeyim, ertesi gün interraille avrupaya gidcek. sabaha kadar valizini hazırladık muahbbet ettik falan. 7de tren kalkıo. 5 gibi 2 dakka yatalım dedik. o salona gitti bende euroların, pasaportların, fotoraf makinelerinin cep telefonlarının aynı masanın üzerinde bir öbek halinde durduğu onun odasında uyudum. bu arada odada 2 de köpek var.

şerefsiz uyku gazı sıkmış camdan, girmiş içeri. köpeklerde bende mışıl mışıl tabi... herif ne varsa toplayıp bide üzerine KOLUMDAN saatimi çaldı.... kolay kolay aklınımdan silebileceim bi image olmadı... ııĞĞ düşündükçe korkuorum herif kolumdan saat çaldı...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....

[Bu mesaj Caglar35 tarafından 10 Ağustos 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne biilim işte anlatılar bana bende paylaştım yalan mı dolanmı bilmiyorum ama yalan olma ihtimali düşük
@malkavain bi bayanın herşeyi göze alarak eve girmiş bi adama karşı yapabilceği şey nedir çığlık atmaktan başka ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 10 Ağustos 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kapım her daim kilitlidir ama camlardan yana sorun işte. Sıcak oluyor hava. Herhalde eve hırsız girmemesinin sebebi ya hırsızın buralarda az olması yada benim sabaha kadar oturmam. Gerçi hırsız bi benim camdan girebilir ve o zamandan benim üzerime basmak zorunda kalır ama genede tırsarım hırsızdan. (Yatağım camın hemen altında. Üzerime basan hırsız korksun benden bir de öyle durum var)[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Sosyal ağlarda paylaş

4 gündür evde yalnızım..hangi insan evladı hırsız gelip benım evime girecekse ve bana böle biişi sölücekse..gelsin yapsın.. 37 cm lik Sallama(döner bıçağı tipinde)ile bi yanını kill bill tarzı uçururum..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

bir bayan olduğu için korkması cok muhtemelen ha bi erkeğe olsa korkmaz mı belki korkabilirdi ancak şahsen biz sitedeyiz ve güvnlik var o yüzden daha rahat yatıoruz eğer ki güvenliksiz bir ortamda kalsam muhakkak yatağımın yanı başında bişeyler taşırım ki günlük hayatımdada taşıyorum cok sık olmasada .. evde tek olsam ve öyle bir durum olsa elimi attığım gibi hamle yapardım o korkuyla,can havliyle yapardım yani eminim bundanda belli olmaz o an yusif yusif olursan direk ağlamaya falan başlayadabiliriz :p[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...