kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ablam ve arkadaşı anlattı bana ablamın kız arkadaşı var doktor evde tek başına yaşıyo gecenin bi saati hırsız girmiş evine ve kız korkusundan uyuyomuş numarası yapayım bari ne alırsa alsın gitsin bana dokunmasın diye düşünmüş sessizce yatakta durmuş hırsız dolaşmış felan en son kızın yattığı odaya gelmiş orda biraz solaşmış ve kızın yanına gelmiş " Uyumadığını biliyorum" demiş ve evden çıkıp gitmiş. kız altına edecek duruma gelmiş resmen ve bana anlattıklarında tüylerim diken diken oldu tırstım yani...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 offf dehset bısey eger benım basıma boyle bısey gelseydı ben kesın bıdaa konusamazdım heralde yada aglayarak gercekten gercekten uyuyorum falan derdım offf evde tekım ve tırstım sımdı:([signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vayyyyyy film hesabı hani Testere filmindeki ses tonuyla fln da söylemiştir kesin :) eğer gerçekse ki abartı gibi geldi,bu hırsız herkese yapıyordur deneme amaçlı bence.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ohannes bana dese oyle bisey fırlarım yerimden valla[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla anlattılar bana gerçektir heralde yalan söylemezler yoksa[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gercektır hırsız dııl mı herseyı yapar:([signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bencede denemek için yapılmıştır yoksa nie yapsın.Hani uyanıksa korkutiyim uyanık değilse uyanık olmadığını öğreniğim diedir.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hÖÜÜEE okurken tam "uyumadığını biliorum" yerine gelince ürperdim, tüylerim diken diken oldu...... ıııımMHHH deli korkunç bişi[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 spatulayla öldürürüm eheh[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bana biraz kolpa gibi geldi.. Hirsiz deilmi sonucta ihtiyac icin soyuyo zevk icin yapiyosa ayri.. Hic bisi almadan mi cikmis?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 öf serefsizler 3. kata kadar da tirmaniyolarmis, haberde okudum. su norman bates bicaayla yatayim, cakarim sirtina en kotu.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bana bunu başkası hırsız yaşlı bir kadına yapmış die anlatmıştı şimdi sana yalancı demiyorum herhalde hırsızların ortak bir gıcıklığı bu ama bana yapsalar delirirdim ağlamaktan[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Benim yatağımın başında kılıç var! Öyle birisi girerse keserim direk :D Ama bazen yanlış alarm verip öyle elde kılıçla koşturabiliyorum salona... Misal komşular gece gece mutfakta bişiler deviriyorlar, ben benim evde kılıç çekiyorum falan... Bu yazıdan çıkarmanız gereken sonuç: kapınızı iyi kilitleyin ve evde kılıç bulundurun[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kendi başıma gelmiş birşeyi anlatayım: kuzenimin evindeyim, ertesi gün interraille avrupaya gidcek. sabaha kadar valizini hazırladık muahbbet ettik falan. 7de tren kalkıo. 5 gibi 2 dakka yatalım dedik. o salona gitti bende euroların, pasaportların, fotoraf makinelerinin cep telefonlarının aynı masanın üzerinde bir öbek halinde durduğu onun odasında uyudum. bu arada odada 2 de köpek var. şerefsiz uyku gazı sıkmış camdan, girmiş içeri. köpeklerde bende mışıl mışıl tabi... herif ne varsa toplayıp bide üzerine KOLUMDAN saatimi çaldı.... kolay kolay aklınımdan silebileceim bi image olmadı... ııĞĞ düşündükçe korkuorum herif kolumdan saat çaldı...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 10 Ağustos 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ohhhaaa yaw ben olsam altıma yapmıştım herhaşde direk..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Geçmiş olsun kıza..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kendimi onun yerine koydum altıma zıçardım heralde :-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oha be ne uyuyo numarası alırım sopayı kafasına geçiririm ben direk korkum yok Allah tan başka[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ne biilim işte anlatılar bana bende paylaştım yalan mı dolanmı bilmiyorum ama yalan olma ihtimali düşük @malkavain bi bayanın herşeyi göze alarak eve girmiş bi adama karşı yapabilceği şey nedir çığlık atmaktan başka ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 10 Ağustos 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 (@Malkavian) Vay bee, gr@Ls1n b@b. Basiniza gelmeden atip tutmayin soyle konularda lutfen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 10 Ağustos 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla kapım her daim kilitlidir ama camlardan yana sorun işte. Sıcak oluyor hava. Herhalde eve hırsız girmemesinin sebebi ya hırsızın buralarda az olması yada benim sabaha kadar oturmam. Gerçi hırsız bi benim camdan girebilir ve o zamandan benim üzerime basmak zorunda kalır ama genede tırsarım hırsızdan. (Yatağım camın hemen altında. Üzerime basan hırsız korksun benden bir de öyle durum var)[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya hırsız da insan sonucta onlar da çok tecrübeli olmuyo (bazıları) cüssesine güveniosa indirebilir yani sorun yok :) ama ben yapamam o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 4 gündür evde yalnızım..hangi insan evladı hırsız gelip benım evime girecekse ve bana böle biişi sölücekse..gelsin yapsın.. 37 cm lik Sallama(döner bıçağı tipinde)ile bi yanını kill bill tarzı uçururum..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bir bayan olduğu için korkması cok muhtemelen ha bi erkeğe olsa korkmaz mı belki korkabilirdi ancak şahsen biz sitedeyiz ve güvnlik var o yüzden daha rahat yatıoruz eğer ki güvenliksiz bir ortamda kalsam muhakkak yatağımın yanı başında bişeyler taşırım ki günlük hayatımdada taşıyorum cok sık olmasada .. evde tek olsam ve öyle bir durum olsa elimi attığım gibi hamle yapardım o korkuyla,can havliyle yapardım yani eminim bundanda belli olmaz o an yusif yusif olursan direk ağlamaya falan başlayadabiliriz :p[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben olsam hangı duaları bılıosam okurdum ne olur ne olmaz korkudan bıle gıdebılırdım yada bı anlık panıkle Allaaaaaaaah dıye yerımden fırlardım belkı hırsızda korkardı.. :)[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar