Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Evet arkadaşlar bugün karar verdim bilgisayarı kaldırıyorum.Daha doğrusu interneti kaldırıyorum uzunca bi süre uğramayacağım. Temelim eksik olduğu için üstüne üstlük bu yıl birde yeni sistem geldiği için ciddi çalışmam gerekiyor.Hatta insanlıktan çıkmam gerekiyor başka bi deyişle... Beni aramayın uzunca bir süre herkes kendine iyi baksın. Bu arada eklemeden edemeyeceğim. öss gibi insanların yeteneklerini, özelliklerini göz önüne almadan onları standart bir şekilde irdeleyen sınavların bi tarafına koyiyim. Byes =/[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 geçmiş olsun bende yapacam inş. böyle bir atraksiyon[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Geçmiş olsun bende 10ekimde dershanenin başlaması ile kaldırıcam inşllh bilgisayar ile ders bi arada yürümüyor dogal olarak.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kolay gelsin. Başarıolar...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Gule gule istedıgın yerı kazanıp donersın ınsallah[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 umarım amacına ulaşırsın.kolay gelsin.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güle güle, kendine iyi bak bir iki haftaya peşinden geliyorum ben de senin[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hepinize kolay gelsin umarım sonu güzel olur =)[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bir şey söliyecegim size o sınav girsin g.tünüze.. nese güle güle diyelim sana k.i.b amacına ulaşırsın inşallah..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bende senin gibiyim ama bilgisayari kaldirmicam bu yaz yasadiklarim bana bi cogu seyden neret etmeme yetti zaten aklimda artik sadece derslerim var sende bunu dene ama deneyrek olmaz yasamak gerek Allah korusun :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben kaldırmamıştım ama içimden açmak hiç gelmemişti. aman olsun giden bilgisayar olsun seneye bu zamanlarda böyle o kadar rahat olucaksın ki ooooh =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya yurt dışında okumak çok kolay, gürcistan, bulgaristan, ukrayna, hem ucuz hem kolay kitlenmeyin türkiyeye, hiç bişi kaldırmadan, hatta eve bile girmeden krallar gibi kazandım gidiyorum...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 öss ye bi ben giriyim bi de kafam girsin sonra bidaa[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kolay gelsin Kardeş Allah senin gibi olan adayların yardımcısı olsun. Umarım gülen sizler olursunuz.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Şididein bol şans ama asla insanlıktan çıkma :D gerçi 1 ay sonra bende çıkabilirim belki kesemiyorum yane bu öss milleti insanlıktan çıkartıyo yavv ne biçem iş :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kolay gelsin ozaman sana.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Okul açılsın beni de bekle. :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben össye hazırlanırken paticik bana iyilik yapıp kendini kapatmıştı aeh :) başarılar bu arada.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu sene tekrar hazırlanıyorum ve kaldırmayı acıkcası düşünmüyorum, ben irademe guveniyorum ama ailemi bir turlu inandıramıyorum ,o yuzden 1 kat altımızda oturan anneannemden bir oda ayarlayıp kitaplarımı oraya yıgıcam, gece saat en gec 10 gibi de eve gelir rahat rahat patide eglenirim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 herkes kaldırıyo bişeyleri be. ben de mi kaldırıcam şimdi benim fedakar notebook'umu? .. bak ellerim titriyo görüyo musun, bak.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 titretme ellerini düşer müşer notebook elinden O_O[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu sırada bende bu sene tekrar sınava giricem. uçak mühendisliği yada astronomi ile ilgili bi yerlerde şansımı zorlamak için. bendemi kapatcam bilgisayarı. :-o[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 okullar açılsın ben de kaldırıcam bilgisayarı. bye.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Maedhros, 10 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki: öss gibi insanların yeteneklerini, özelliklerini göz önüne almadan onları standart bir şekilde irdeleyen sınavların bi tarafına koyiyim. Byes =/ 1.o zaman sen de yetenek sınavına girersin... 2.basit basit sorularla dingil dingil adamlar üniye giriyor kalite düşüyor...yeni sistemin gelmesi gayet sağlıklı.. biraz bilgili adam alsınlar.. sonra mezun oldum da iş bulamadım diyorsunuz.. niye diyorsunuz? bu yüzden işte..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 mantıklı bir karar.. iradenden dolayı kutlarım. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar