Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkese bye

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar bugün karar verdim bilgisayarı kaldırıyorum.Daha doğrusu interneti kaldırıyorum uzunca bi süre uğramayacağım.
Temelim eksik olduğu için üstüne üstlük bu yıl birde yeni sistem geldiği için ciddi çalışmam gerekiyor.Hatta insanlıktan çıkmam gerekiyor başka bi deyişle...
Beni aramayın uzunca bir süre herkes kendine iyi baksın.
Bu arada eklemeden edemeyeceğim.
öss gibi insanların yeteneklerini, özelliklerini göz önüne almadan onları standart bir şekilde irdeleyen sınavların bi tarafına koyiyim.
Byes =/[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Sosyal ağlarda paylaş

umarım amacına ulaşırsın.kolay gelsin.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende senin gibiyim ama bilgisayari kaldirmicam bu yaz yasadiklarim bana bi cogu seyden neret etmeme yetti zaten aklimda artik sadece derslerim var sende bunu dene ama deneyrek olmaz yasamak gerek Allah korusun :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Kolay gelsin Kardeş
Allah senin gibi olan adayların yardımcısı olsun.

Umarım gülen sizler olursunuz.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Şididein bol şans ama asla insanlıktan çıkma :D gerçi 1 ay sonra bende çıkabilirim belki kesemiyorum yane bu öss milleti insanlıktan çıkartıyo yavv ne biçem iş :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene tekrar hazırlanıyorum ve kaldırmayı acıkcası düşünmüyorum, ben irademe guveniyorum ama ailemi bir turlu inandıramıyorum ,o yuzden 1 kat altımızda oturan anneannemden bir oda ayarlayıp kitaplarımı oraya yıgıcam, gece saat en gec 10 gibi de eve gelir rahat rahat patide eglenirim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros, 10 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
öss gibi insanların yeteneklerini, özelliklerini göz önüne almadan onları standart bir şekilde irdeleyen sınavların bi tarafına koyiyim.
Byes =/

1.o zaman sen de yetenek sınavına girersin...
2.basit basit sorularla dingil dingil adamlar üniye giriyor kalite düşüyor...yeni sistemin gelmesi gayet sağlıklı.. biraz bilgili adam alsınlar..

sonra mezun oldum da iş bulamadım diyorsunuz.. niye diyorsunuz? bu yüzden işte..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...