Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abi neden burası uplanmadığı zaman oots gelmemiş oluyo :( hanginiz çizerisiniz lan ootsnin itiraf edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/db6/26f/89a/c4c/537/356/55c/577/01c/bb2/b7_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ya da burayı genelde oots geldiği zaman upladığımız için de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yok abi ben önce buraya bakıyorum sonra oots sitesine. burası uplanmadıysa yeni bölüm kesinlikle gelmemiş oluyor. bu işin gizemi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 olay zincirinin tersinden bakıyosun bence. bazılarımız topikten önce gitp a bakıyo eheh:p burası neden uplanır? genelde yeni bölüm gelince duyurmak ve/veya üzerine konuşmak için. yeni bölüm gelmediyse kimse okuyamaz, dolayısıyla kimse duyuramaz/tartışamaz, yani topik uplanmaz. diğer bir deyişle topikte muhabbet dönmesi genelde bölümün çıkmasına bağlı, ama bölümün çıkması topiğin uplanmasına bağlı değil. mesela şimdi offtopic olarak bu konuyu tartışıyoruz ve konu up, ama yeni bölüm çıkmadı. (yeni bölümün şu saniye çıkması riskini göze alıp yazıyorum ahahah. büyük ihtimalle ben bu mesajı attıktan yarım saat-1 saat sonra çıkar yeni bölüm, ben de çok pis göt olurum eheh. gerçi yeni bölüme feda olsun, oots düzenli olarak güncellensin de...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yahu pek ben niye hiç bir zaman burdaki konu uplanmadan önce ootsnin çıktığını görmüyorum? bu soruda yanlış bir mantık yok ki. öyle bir zaman aralığı olmalı ki ootsye yeni bölüm gelmiş fakat burası uplanmamış olmalı, eğer ki biri ootsye yeni bölüm geldiğinin saniyesi gelip buraya duyurmuyorsa. yani aşağıdaki aralık olmalı OOTSye yeni bölüm geldi..............................Paticik uplandı Niye ben o aradaki noktalara denk gelmiyorum niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 çünkü senden önce bir başkası denk geliyo^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 NİYE????! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yeterince sık kontrol etmiyosundur muhtemelen. fizikmiş matematikmiş bilimmiş ıvır zıvırla uğraşıcağına otur oots güncellenmişmi diye kontrol et arada sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yeni bölüm geldi, in yo face ardeth :p belkar ssgow olma yolunda ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hehe ardethe mesaj atmıştım uplanmadan yetiş konuya diye ama online değildi sanırım yetişemedi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Gönderme var bu bölümde Oha muaddib geldi lan ehueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 axedice muad dib değil lan, shai hulud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ardeth said: abi neden burası uplanmadığı zaman oots gelmemiş oluyo :( hanginiz çizerisiniz lan ootsnin itiraf edin ben http://img685.imageshack.us/img685/4963/sufikenobiv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 I controlz the spize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bir yerde dune'a gönderme görünce çok mutlu oluyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://www.giantitp.com/comics/oots0689.html ahahah belkar manyak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 belkar'ın gözlere dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abi işte bu yaaa böle bölümler istiyoruz:) d&d muabbeti olmasa bile böle komik olsun how i met your mother barney tadı olmus tam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 eheh belkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 AHAHAHAHAHAHAHA yerlere yattim gulmekten ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bitterleaf fan club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yeni bölüm! belkar ne okuyor öyle? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 The doors- Riders on the Storm sarkisina gonderme var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Özellikle son kare Freud'a çok fena selam çakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar