Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

olay zincirinin tersinden bakıyosun bence. bazılarımız topikten önce gitp a bakıyo eheh:p

burası neden uplanır? genelde yeni bölüm gelince duyurmak ve/veya üzerine konuşmak için.
yeni bölüm gelmediyse kimse okuyamaz, dolayısıyla kimse duyuramaz/tartışamaz, yani topik uplanmaz.

diğer bir deyişle topikte muhabbet dönmesi genelde bölümün çıkmasına bağlı, ama bölümün çıkması topiğin uplanmasına bağlı değil. mesela şimdi offtopic olarak bu konuyu tartışıyoruz ve konu up, ama yeni bölüm çıkmadı.

(yeni bölümün şu saniye çıkması riskini göze alıp yazıyorum ahahah. büyük ihtimalle ben bu mesajı attıktan yarım saat-1 saat sonra çıkar yeni bölüm, ben de çok pis göt olurum eheh. gerçi yeni bölüme feda olsun, oots düzenli olarak güncellensin de...)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu pek ben niye hiç bir zaman burdaki konu uplanmadan önce ootsnin çıktığını görmüyorum? bu soruda yanlış bir mantık yok ki. öyle bir zaman aralığı olmalı ki ootsye yeni bölüm gelmiş fakat burası uplanmamış olmalı, eğer ki biri ootsye yeni bölüm geldiğinin saniyesi gelip buraya duyurmuyorsa. yani aşağıdaki aralık olmalı

OOTSye yeni bölüm geldi..............................Paticik uplandı

Niye ben o aradaki noktalara denk gelmiyorum niye
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...