Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Abi ne balığı, kesinlikle undead olarak geri dönücek bence. Hatta arttırıyorum, büyük ihtimalle Vaarsuvius döndürücek. Gerçi Rich amcanın forumlarda konuşulanların tam tersini yapmak gibi bi huyu olduğundan kestirmesi zor, çünkü kesin birileri böyle başlar bik bik diye.
(Vampir filan olarak dönse süper olur aslında:P)

Ama Rich amca Belkar gibi bi karakteri yoketmez ya. Etmesin yani.

/edit: (Tekrar düşündüm de; son savaşta ölüp Xykon veya Tsukiko tarafından da döndürülebilir sırf güç gösterisi olsun diye, veya kendisine katılacağı düşüncesiyle...)

/edit2: (Tekrar okudum da; kafiyeli olmuş lan...)
Sosyal ağlarda paylaş

belkar'ın hippie quest mode'undan önce söylemişti oracle öleceğini, komadayken de shojo'nun bir tavsiyesi vardı:

lord shojo

DM ve oots'in geri kalanı gerçekten tolerans gösterecek mi belkar'a o zaman? gösterirse, oracle'ın kehaneti de karambole karışabilir, ya da gerçekten bütün oots 7 hafta içinde bitecek & belkar'ın ölümünü görmeyeceğiz.

veya..

Sosyal ağlarda paylaş

5 kafalı ejderha tanrıça.
Ejderhalar ve oracle buna tapıyo işte. Oracle ın kehanet için transa girdiği bölümde filan da vardı. Sonra V nin ailesine saldıran dragon da bahsediyodu bu olaydan işte ama onu aramadım şimdi.
http://www.giantitp.com/comics/oots0331.html

V gidip dünyadaki Black Dragon nüfusunun bi çeyreğini haşat edince birazcık kızmış olsa gerek ^^
RRAWWR!!
Sosyal ağlarda paylaş

Şeytanlarla yaptığı anlaşmanın maddesi öyle. 3 şeytan dedi ki; sana 3 tane epic level büyücünün ruhunu vericez, karşılığında sen bu büyücülerin ruhlarıyla kaldığın süre kadar herbirimiz senin ruhunu alıkoyucaz.
İşte necromancer ın ruhunu dragonu öldürdükten hemen sonra kaybetti. Bu yüzden ona bedel olarak 3 dakika ödiycek. Diğerlerini xykon la savaşırken kaybetti, çok daha sonra yani. o yüzden 20 dakikalık ödemesi lazım.

Ama V nin ruhuyla napıcaklar bilmiyoruz. Sırf işgence etmek için bu kadar uğraşmazlar heralde, amaçları adına kullanmak için bişeyler yapıcaklar muhtemelen.

/edit:spo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...