Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bence adam "666 ne lan adam olun" dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 #666 - 7 hafta içinde yani yıl bitmeden xykon questini bitireceklerse büyük ihtimalle belkar da ölmeyecek hikaye bitene kadar. belki final battle'da ölebilir, veya halen v'nin ona disintegrate atma ihtimalini düşünmekteyim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 belki de belkar ölmiycek nefes almayan bişey olacak... ne bileyim apostle of peace prc alıp 7 level falan yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bu arada questin bitmesi demek, serinin bitmesi demektir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 belkar balık olacak diyorlardı forumda en son :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 heheh olmasın ööle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Abi ne balığı, kesinlikle undead olarak geri dönücek bence. Hatta arttırıyorum, büyük ihtimalle Vaarsuvius döndürücek. Gerçi Rich amcanın forumlarda konuşulanların tam tersini yapmak gibi bi huyu olduğundan kestirmesi zor, çünkü kesin birileri böyle başlar bik bik diye. (Vampir filan olarak dönse süper olur aslında:P) Ama Rich amca Belkar gibi bi karakteri yoketmez ya. Etmesin yani. /edit: (Tekrar düşündüm de; son savaşta ölüp Xykon veya Tsukiko tarafından da döndürülebilir sırf güç gösterisi olsun diye, veya kendisine katılacağı düşüncesiyle...) /edit2: (Tekrar okudum da; kafiyeli olmuş lan...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 belkar'ın hippie quest mode'undan önce söylemişti oracle öleceğini, komadayken de shojo'nun bir tavsiyesi vardı: lord shojo DM ve oots'in geri kalanı gerçekten tolerans gösterecek mi belkar'a o zaman? gösterirse, oracle'ın kehaneti de karambole karışabilir, ya da gerçekten bütün oots 7 hafta içinde bitecek & belkar'ın ölümünü görmeyeceğiz. veya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 667 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Leziz..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Demekki V dönmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Familicide birilerini üzecek gibi :) Yalnız 5 ayrı hattan birden arıyor tiamat lol. Bir de tabii ki Intelligence vs. Wisdom açısından güzel bir diyalog, her ne kadar Durkon'un dediklerini tercüme etmesi zor olsa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ahah V'ye bi haller gelicek, havada durucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ahahahahahaha tiamat V nin tepesine binicek, vurucak kırbacı vurucak kırbacı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ShadowFury said: ahahahahahaha tiamat V nin tepesine binicek, vurucak kırbacı vurucak kırbacı galiba. Yahu cahillik işte; Tiamat nedir? Anca bir müzik grubu diye bulabildim internette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 5 kafalı ejderha tanrıça. Ejderhalar ve oracle buna tapıyo işte. Oracle ın kehanet için transa girdiği bölümde filan da vardı. Sonra V nin ailesine saldıran dragon da bahsediyodu bu olaydan işte ama onu aramadım şimdi. http://www.giantitp.com/comics/oots0331.html V gidip dünyadaki Black Dragon nüfusunun bi çeyreğini haşat edince birazcık kızmış olsa gerek ^^ RRAWWR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Sağol =) Seri bu kadar uzun olunca kopabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 V düzelteyim dedikçe daha bi boka sokuyo işleri sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sondaki dakika olayını anlayamadım ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Aket-Atum said: sondaki dakika olayını anlayamadım ben ya :( dakika olayı.. V nin soul splice ı kullanma süresi..Necromancer olan erken kurtulduğu icin ilki daha az süreli V ile vakit! geciricek.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 abooov ben baya birşeyi kaçırmışım o zaman:D ne tarz bir vakit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Şeytanlarla yaptığı anlaşmanın maddesi öyle. 3 şeytan dedi ki; sana 3 tane epic level büyücünün ruhunu vericez, karşılığında sen bu büyücülerin ruhlarıyla kaldığın süre kadar herbirimiz senin ruhunu alıkoyucaz. İşte necromancer ın ruhunu dragonu öldürdükten hemen sonra kaybetti. Bu yüzden ona bedel olarak 3 dakika ödiycek. Diğerlerini xykon la savaşırken kaybetti, çok daha sonra yani. o yüzden 20 dakikalık ödemesi lazım. Ama V nin ruhuyla napıcaklar bilmiyoruz. Sırf işgence etmek için bu kadar uğraşmazlar heralde, amaçları adına kullanmak için bişeyler yapıcaklar muhtemelen. /edit:spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 V bu kötü arkadaşlar istedikleri zaman V'nin kontrolünü ele geçirebilecekler yani? yoksa onun da belirli bir şartı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 anlaşmanın tarafı bir devilse v lehine şart mart yoktur işin bu kalan kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Yeni bölüm #668 - Final Battle'a doğru gidiyoruz, linear guild bile katılacak son savaşa. THOG IMPROVISE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar