ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 YA SEV YA TERKET!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 olum adam doğru demi$ ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yoo yakalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Skyfire yanında ki kızı bırakta gel şöle biraz kuytuya Nedir hacım senin derdin he süle bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 lol yeni bölüm kartan ın fikriyle açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 V ve O'chul a nooldu acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Xykon çıldırdı . Korkunç şeyler olacak gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 fenris said: lol yeni bölüm kartan ın fikriyle açılıyor. kartan'ın dediği doğruysa yapsın abi ne olacak yani serpentin midesinden ne zarar gelecek çıkar ordan teleportla sfds o değil de bu regeneration başında noluyor bu adam güçsüz falan mı oluyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 baya bi bölüm sürmüştü geçen sefer eski haline dönmesi. o goblin bunu taşıyıp durmuştu. hatta, Xykon said: "Hey, look. I just regenerated a finger. Guess which one." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 İlk önce kafa çıkıodu işte sonra yavaş yavaş vücut regen oluodu Serpentın midede ne hale gelir kimbilir garibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Önceki parçalanışında bi anda tamamlanamamıştı, parça parça rejenere olmuştu. Mesela burda öyle bi geyik vardı. http://www.giantitp.com/comics/oots0190.html http://www.giantitp.com/comics/oots0191.html kendisi daha tamamen yenilenememişken bi dalganın sürüklemesiyle phylactery den ayrı düşebilir, ya da kendisinin dediği gibi bi deniz canlısına yem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 mitd teleport etti anlaşılan. nasıl bir yaratık yapabiliyor ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Haha hakikaten benim fikir.Çoğu kişi böyle düşünmüş olmalı ki açıklamaya çalışmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 haha cok iyi. if i ever see you with more eyes than assholes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 http://www.giantitp.com/comics/oots0663.html yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 o-chul neden yazdı ki ben yokettim gate'i diye, miko değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kararı veren ve yokedilmesinde kullanılan silahın sahibi benim diyor ama, direk ben yaptım demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ahahahah leathal weapon :D im getting too old for this shit bu arada monster ate you diyince far from it diyo ochul. hatta yasamayi beklemezdim de diyo. demekki hem teleporta hem da orda survive etmesine disardan bi destek var. MitD mi ajaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hehehe elan yine dramatik sahne replikleriyle döndü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 *sessizlik* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 lan uplamayın şu konuyu yeni bölüm geldi sandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 pardon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 çizer tatile girdi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bayağıdır yeni haber de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Amma sabırsızsınız ya, atlı mı kovalıyo a-aaa çıktı işte yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar