Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 OHOHOHOHOOHOHOHOOOOHHOOHOHAAAAAAAAAAAAAAAA sapıkcaydı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 V... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa.... *nefes alır* ...aaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Dark Suvie yıktı geçti ortalığı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 lvl 20ye baglamamis olsa ne xp kapatirdi be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 OHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA O_O V dağıttı ortalığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yok ebenin hörekesi dedim ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ShadowFury said: Tsukiko! V ye denk bi o geldi aklıma=) Dragonutopia said: Bence Hocasiyla bi mucadeleye girebilir :).. Gorecez bakalim :) Son bölümü okuduktan sonra bir daha değerlendirmek lazım bu beklentileri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Sonsuza kadar bu güçte kalmıycak ki. Normale döndükten sonra diyorum. Bu haliyle tabii imkansız. Xykon ı, Redcloak u, Tsukiko yu, ustasını aynı anda alır birbirlerine trenlemesine monte edip cehennemin en bi dip köşesine çiviler yani. Boru değil, en güçlü 3 evil büyücünün birleşmiş gücünden bahsediyoruz. Ama normalde Tsukiko V ye bayağı yakın güçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yuh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Oha. Öldürdüklerinden exp aldı mı ayrıca? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 adamın içinde muhtemelen 3x30 lvl var. 2-3 xp falan almıştır her dragondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ahah şöyle "ohaa naaptı laaan" filan diyosunuz ya, "keşke takip etseydim zamanında" diyorum lan :/ belki bi gün kaldığım yerden devam ederim okumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 OHAAAAAAA LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 öh. direk alignment'ı evil yapacak hareket. bunun bedelini deity'ye ödeyecekken V'de şu anki güçlerin olmaması hüzün verici olacak. lack of wisdom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 şimdi bence diğer parent "ama ben seni güçlü olduğun için değil iyi olduğun için seviyorum" diycek o da "SUS BE KADIN *ÇAT*" yapacak, türk filmi sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Yalnız Suvie dedi,V kadın olmuyor mu bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 V'nin esinin figuru bariz erkek ama bu V kadin demek degil tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Kartan said: Yalnız Suvie dedi,V kadın olmuyor mu bu durumda. iyi de kadınlar da sevgililerine öyle garip isimler takmıyor mu? hatta çoğunlukla kadınlar yapmıyor mu bunu? tatlişkom, canikom vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Spoiler.. Buarada fark ettiniz mi bilmiyorum ama ölen siyah dragonlardan biri karanlık içinde. umarım bizim canavar değildir o heh arada da garip yaratıklarla dalga geçmiş, centaur-black dragon, human-dragon falan gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bizim canavarın gözleri yeşil değil, sarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 O yaratık ufaktı,bir dragon kadar büyük değildi. Ve V'nin kadın olmasında ısrarcıyım,önceden Haley'le aynı odada kalmaları,Belkar'ın ona asılması,çıplakken hipnotize ettiği ejderhanın V'nin göğüs bölgesini kapaması vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Spoiler.. Oha V, ne yaptı lan o. Black Dragonlar tükendi anasını satayım. Upcoming epic fight: V versus Gölgelerin içindeki sarı gözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 benim anlamadığım bu herif bu büyüyü bir insana yapsa bütün insanlar mı ölecek şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar