Milamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 son panelde ev nereye gitti? asldalsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Disjunctionda kaybolduğuna göre Leomund's Hut tadında bi ev olabilir. Ayrıca xunn sen saçlarını kestirme. Gerek cinsiyet olsun gerek görünüş ve tavır olsun V'nin yeni haline çok benzediğini farkettim iyi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Abi kestirmem zaten. uyumadığım zaman çok vampir oluyorum. Mor gözaltı + soluk cilt + uzun saç = Blackrobe Wizard hell yes. V'nin yeni halini beğendim ama eski hali daha kral. Döner zaten 5 vakte kadar. Hoş bölüm ama bam diye gitmesin o dragon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 karizma ejderin karizma hemen gitti yalnız O_o oldu auauahau yapacak bişide yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bam diye gitti valla güzelim dragon. Dark V de tapılası resmen, dragon dumur oldu kaldı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 V koptu ^^ inner voices: your doom is here... your doom is here... your doom is here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yeni bölüm V ciddi ciddi evil oldu. konuşması filan psikopatlaştı iyice. Ayıp ulan. Dragon da olsa o da bi anne dimi ama? Gözümden düştü iyice. Amaaan, salla. Hala favorim Dark V. eski bölüm şeysi Ben bu tipleri nerden gördüm diyodum, acaba biyere gönderme mi diye düşünüyodum da Sabine den bahsettiklerinde hatırladım. Çok önceden göstermişti Nale in entrikası sırasında. #380 Bu kadar önceden hazırlamış yani. Vay be^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 she he? it?...hehehe inatla fire vermiyo adam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bence geçen impin he dediği bölümde fark etmeden yazdı onu, şimdi kıvırtmak için yazdığımın bir önemi yok he de der she der ayağına yatıyor. biraz cıvıklık oldu orası bence heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 evet orda ben de aa he dedi demiştim hem kadın olması daha mantıksız evde erkek çocuklara bakıyo falan ters bunlar bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 V kesin ailesine zarar verecek böyle giderse. bari hazır kontroldeyken xykon'u redcloak'ı da öldürsün hikaye bitsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 düşünsene bi karede ordan teleport olup xykon ve redcloak u öldürüyo, bi sonraki karede roy u canlandırıp hepsini gemiye teleport ediyo. sonra kafasına disintigrate sıkıp gidiyor. the end. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 çok mantıklı bunların hepsini 15 dakikada rahat yapar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 638 OUCH Ardeth said: bence geçen impin he dediği bölümde fark etmeden yazdı onu, şimdi kıvırtmak için yazdığımın bir önemi yok he de der she der ayağına yatıyor. biraz cıvıklık oldu orası bence heh Hayir, bilerek yapiyor onu. V icin kullanilan zamirler tamamiyla kullanan kisinin V'yi hangi cinsiyette gordugune gore degisiyor. Bugune kadar cesitli karakterler V'ye ithafen he/she/him/her/it kullandi yillar boyunca. Hatta bu FAQ'da da yaziyor, ongoing gag iste, adam aciklamayacam kardesim cinsiyetini, yiyin birbirinizi forumlarda diyor kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Finger of Death! More like Finger of Failure! Hand of Hopelessness! Point of Pointlessness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Off süper dağıttı ama. Bölümün adını görünce nası ya? demiştim de süper bitti. Eğer V Redcloak u Xykon ı öldürürse yeni archnemesisimiz V olur, ki istemem öyle bişey, iyiye dönsün tekrar. Gerçi o demonların alignment konusunda söylediklerine bakılırsa her halükarda evil olucak, hatta muhtemelen Sabine le bağlantıları sayesinde linear guildin "V ye denk büyücü arayıp bulamama" sorununu kökten çözücek, ama yine de Xykon ve Redcloak a bişey yapıcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bana çok absürd geldi ya ahahah abartı komedisi temalı bir şey okuyormuş gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 denmiş zaten, tekrarlamayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 V kötülere geçerse dağıtır ortalığı,ona denk kim var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Düşündüm de Xykon order of the stickle işbirliğine gider belki heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Tsukiko! V ye denk bi o geldi aklıma=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Dişinin kovuğuna bile gitmez bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bence Hocasiyla bi mucadeleye girebilir :).. Gorecez bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yalnız gene bir 'he said' vakası. ingilizce kötü yaa bizde olsa 'o' der hikaye boyunca sıkıntı çekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yeni bölüm öyle böyle değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar