Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

yeni bölüm

V ciddi ciddi evil oldu. konuşması filan psikopatlaştı iyice.

Ayıp ulan. Dragon da olsa o da bi anne dimi ama? Gözümden düştü iyice.
Amaaan, salla. Hala favorim Dark V.

eski bölüm şeysi

Ben bu tipleri nerden gördüm diyodum, acaba biyere gönderme mi diye düşünüyodum da Sabine den bahsettiklerinde hatırladım.

Çok önceden göstermişti Nale in entrikası sırasında.

Bu kadar önceden hazırlamış yani. Vay be^^
Sosyal ağlarda paylaş

638 OUCH

Ardeth said:
bence geçen impin he dediği bölümde fark etmeden yazdı onu, şimdi kıvırtmak için yazdığımın bir önemi yok he de der she der ayağına yatıyor. biraz cıvıklık oldu orası bence heh

Hayir, bilerek yapiyor onu. V icin kullanilan zamirler tamamiyla kullanan kisinin V'yi hangi cinsiyette gordugune gore degisiyor. Bugune kadar cesitli karakterler V'ye ithafen he/she/him/her/it kullandi yillar boyunca. Hatta bu FAQ'da da yaziyor, ongoing gag iste, adam aciklamayacam kardesim cinsiyetini, yiyin birbirinizi forumlarda diyor kisacasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Off süper dağıttı ama. Bölümün adını görünce nası ya? demiştim de süper bitti.

Eğer V Redcloak u Xykon ı öldürürse yeni archnemesisimiz V olur, ki istemem öyle bişey, iyiye dönsün tekrar. Gerçi o demonların alignment konusunda söylediklerine bakılırsa her halükarda evil olucak, hatta muhtemelen Sabine le bağlantıları sayesinde linear guildin "V ye denk büyücü arayıp bulamama" sorununu kökten çözücek, ama yine de Xykon ve Redcloak a bişey yapıcağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...