xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 2. kareye bak.What?? I've never seen her before in my life! I tried to warn you!
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 off feci son bölüm, hikaye daha bi derinleşiyo. bi dakka ya... V nin çocuğu da mı varmış? Eheh sürpriz oldu bayağı. Gerçi evli olduğundan filan bahsediyodu, yani mümkündür ama... şu dragon da aşmış bişey. gerçi konuşmasından da belliydi ama...
Joscelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Your children dediği V'nin çocuğu değil de, öğrencisi, çırağı vs. çıkabilir giib geliyo bana.
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Herşey çıkabilir bence. V'nin yumurtalıkları dahil, zuaaa. Ama bu dragon gerçekten çok şahane bir karakter bence. Hemen yatırmazlar ve biraz daha hissederiz varlığını umarım.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Xunn Ya hadi dragon konusunda yanıldık, V yi nası hemen karı yaptın? Belki taşaklarını patlatıcak.
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Fagdice Abi taşaklarını kastettim yumurtalık derken. Ballz. Nutz.
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 roy hehe hem roy'a hem de roy'u bekleyenlere feci taş var: a human ghost who ... thinks whole campaign revolves around him.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 childrendan kastı bence grubun geri kalanı, metafor takılmaca. hani v herzaman onlara kol kanat gerip mantıklı konusup ebeveynlik yapıp olgun davranan kişi ya. bu acıdan grubun geri kalanını onun cocukları gibi ima edip onlari oldurucegini soluyodur. sonucta dragonun v ye yaklasabilmesini saglayan trance, buyu harcama vs gibi butun aciklarinin sebebi grubunu geri toplamaya calismasi yuzunden v nin kendini harap etmesi
fenris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hehehehe ufak tefek diye belkar ı çocuğu sanmasın :P
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 said: hani v herzaman onlara kol kanat gerip mantıklı konusup ebeveynlik yapıp olgun davranan kişi ya. Değil ki.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 aralarından birini ebeveyn secicek olsan belkarı mı seçerdin
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Roy u? Tamam V nin inti filan yüksek, cırcırcır üçbuçuk saat konuşabiliyo da grupta ebeveyn olma potansiyelini bi tek Roy da görmüştüm ben. Pek babacan bi hali vardı kendisinin. V den ancak gözlüklü entel abla olur lol:P -da olayın metafor olduğunu sanmıyorum. V nin ifadesine bakılırsa gerçekten çocuğu var. ama erkekse testislere tekme yemesi de muhtemel tabii ahahahah
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fiziksel darbe vsye o kadar OLAMAZ tepkisi vereceğini sanmıyorum, adam kendini büyüye adamış, en fazla acır sonra geçer işte kullanmıyor ki nasılsa çocukların da grubun geri kalanı olduğunu sanmıyorum, a cleric, a bard vs yerine the cleric falan derdi bence
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ahah v'nin cinsiyetini ele vermiyo hala
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 O_o off içim gitti ya, şu dragon manyak resmen ama bi yandan da haklı aslında...
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 v'nin cinsiyeti olayını unutun. asla söylenmiycek. işin başında amaçlanmamış bi gizem oluştu kendiliğinden. çizer de değerlendiriyor.
Öne çıkan mesajlar