Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 OHA INANILMAZ SUPER MUHTEŞEM BENDE ISTIYORUUUUUUUUM[signature][hline]Beş Hececiler
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hele grubun starmetal aramaya gidecekleri zaman roy'un diğerleri için bluff check atması süper..En çok güldüğüm yerlerden biri de grubun clericinin(Durnan'dı sanırım) Elan'ı Thor'a ayin yaparak iyileştirmeye çalışmasıydı:)))Halflingi hiç sayöıyorum adam başlı başına komedi....
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Linkdeki haberi değiştirip strip koymuşlar haberde, OOTS'in kiytaplarının pre-orderının belli bir sayıya ulaştığı ve bu yzuden cizerin babasının işinden ayrılıp durmadan OOTS yapıcağı yazıyordu.[signature][hline]Beş Hececiler
Creel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 harbiden harikaa helede iş yerinde bilumum ciddi tipler cevrenizde dolanirken okuosaniz.. + hasta oldugunuz sekreter ggelip aa sen ne okuosun öle derse (sonrada ne kadar sirinlermish onlarr dediydi) daha bi güzel olyo anlatamam yani.. bazi yerlerde harbi güldüm yani tutamamişti artik[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant
Zenith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sus hem adam gibi resim çizmeyi bilmiosun (lafım Creelmidir Creedmidir belirsiz kişiye) hemde OOTS bildiini benden gizliosun. Ehue....
Creel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 simcikkk ben saten resim cizmiom :P manipule ediom sadece :P aslinda sadeceden fazla ama sonucta ne yaparsam yapiim cizmek kismina girmio :P ama bunun senin anlayişinin üstünde oldugunu bildigimden :P ses cikarmicam bu konu hakkinda :P simcik ben senin zaten cahel oldugunu bildigimden bu cahelligini bozmak istemedim :p yani sirf iyi niyetli olusumdan gelio seni haberdar etmiş olmayişim .p bilmem anlayabilecegin sekilde anlatabildimmi :p[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Züpeerrr!! artik dayanamayacam 71 de biraktim sonra okuyacam :)[signature][hline]
Zenith Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu Creel'midir Creed'midir nedir onu anlamak için onun seviesine inmen lazım her yiğidin harcı değildir :D
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 peki bi biskrem versem?[signature][hline]Beş Hececiler
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hop sen bana ver o biskremi, şeytan doldurur. ben midemi doldurayım şeytan babayı alsın olur mu öyle mantalite? ver onu bana *!kafa karıştırarak aradan biskremi kapar, yemeye başlar* ayrıca order of the stick denen davaya olan hastalığımı kelimeler ifade edemez, oku oku bitmemesi ayrı bir güzellik. 80den sonra resmen efsaneleşiyor. karnım ağrıdı gülmekten LOL![signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok!
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 *!spot check yapar, tutmaz* "I sense someone is here :| " [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Şubat 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Turn undead...Bolster undead...Stab undead!...
Zenith Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya işin sonu şimdi ben okudum bunu defalarca ezberledim, her sayının gelmesini iple çekiyorum artık...bölede bi kötü yanı var.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 *!bir anda sorar* "abi bugün günlerden ne?" "(şaşkın) cumaaa" "hııı..... perşembeyi okumamıştım evet evet eve gidiyim hemen bakiyim..." "????"[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Oha ya sonra sayı dehşetmiş ya ben bununn kitabını kesin sipariş ederim[signature][hline]Beş Hececiler
Creel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 eed hakkaten edilir yani.. ki adam zaten full time cizme isine giricek sanirim bu gidisle :)[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 up up and away[signature][hline]Beş Hececiler
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 epeydir takip ediyoruz iubkfk dan bir arkadaş sölemişti :) deli bir şeydir tavsiye edilir[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Vomit now! And aim for the halfling.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Elan ya heheh[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Eshevar, 27 Mayıs 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Vomit now! And aim for the halfling. intikam tatlıdır :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Roy, You're not just psychic, you are a FUTURE psychic... :)
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hehueuhe o da çok süperdi. saf Elan yaa[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Öne çıkan mesajlar