Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 OHA INANILMAZ SUPER MUHTEŞEM BENDE ISTIYORUUUUUUUUM[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hele grubun starmetal aramaya gidecekleri zaman roy'un diğerleri için bluff check atması süper..En çok güldüğüm yerlerden biri de grubun clericinin(Durnan'dı sanırım) Elan'ı Thor'a ayin yaparak iyileştirmeye çalışmasıydı:)))Halflingi hiç sayöıyorum adam başlı başına komedi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Linkdeki haberi değiştirip strip koymuşlar haberde, OOTS'in kiytaplarının pre-orderının belli bir sayıya ulaştığı ve bu yzuden cizerin babasının işinden ayrılıp durmadan OOTS yapıcağı yazıyordu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Harika!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 harbiden harikaa helede iş yerinde bilumum ciddi tipler cevrenizde dolanirken okuosaniz.. + hasta oldugunuz sekreter ggelip aa sen ne okuosun öle derse (sonrada ne kadar sirinlermish onlarr dediydi) daha bi güzel olyo anlatamam yani.. bazi yerlerde harbi güldüm yani tutamamişti artik[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sus hem adam gibi resim çizmeyi bilmiosun (lafım Creelmidir Creedmidir belirsiz kişiye) hemde OOTS bildiini benden gizliosun. Ehue.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 simcikkk ben saten resim cizmiom :P manipule ediom sadece :P aslinda sadeceden fazla ama sonucta ne yaparsam yapiim cizmek kismina girmio :P ama bunun senin anlayişinin üstünde oldugunu bildigimden :P ses cikarmicam bu konu hakkinda :P simcik ben senin zaten cahel oldugunu bildigimden bu cahelligini bozmak istemedim :p yani sirf iyi niyetli olusumdan gelio seni haberdar etmiş olmayişim .p bilmem anlayabilecegin sekilde anlatabildimmi :p[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ben anlamadım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Züpeerrr!! artik dayanamayacam 71 de biraktim sonra okuyacam :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu Creel'midir Creed'midir nedir onu anlamak için onun seviesine inmen lazım her yiğidin harcı değildir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 peki bi biskrem versem?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hop sen bana ver o biskremi, şeytan doldurur. ben midemi doldurayım şeytan babayı alsın olur mu öyle mantalite? ver onu bana *!kafa karıştırarak aradan biskremi kapar, yemeye başlar* ayrıca order of the stick denen davaya olan hastalığımı kelimeler ifade edemez, oku oku bitmemesi ayrı bir güzellik. 80den sonra resmen efsaneleşiyor. karnım ağrıdı gülmekten LOL![signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 *!spot check yapar, tutmaz* "I sense someone is here :| " [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Şubat 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Turn undead...Bolster undead...Stab undead!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya işin sonu şimdi ben okudum bunu defalarca ezberledim, her sayının gelmesini iple çekiyorum artık...bölede bi kötü yanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 *!bir anda sorar* "abi bugün günlerden ne?" "(şaşkın) cumaaa" "hııı..... perşembeyi okumamıştım evet evet eve gidiyim hemen bakiyim..." "????"[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Oha ya sonra sayı dehşetmiş ya ben bununn kitabını kesin sipariş ederim[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 eed hakkaten edilir yani.. ki adam zaten full time cizme isine giricek sanirim bu gidisle :)[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 up up and away[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 epeydir takip ediyoruz iubkfk dan bir arkadaş sölemişti :) deli bir şeydir tavsiye edilir[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Vomit now! And aim for the halfling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Elan ya heheh[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Eshevar, 27 Mayıs 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Vomit now! And aim for the halfling. intikam tatlıdır :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Roy, You're not just psychic, you are a FUTURE psychic... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hehueuhe o da çok süperdi. saf Elan yaa[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar