Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu şarkı benden Zuuna ve tüm sevenlere geliyor o zaman

Özzlediiim, teniniiiiin, kokuusunu özzlediiiim
Özzlediiim, sımsıcaaaak, nefeeesini özzlediiim

Yalnız V evli, Belkar için kocasını/karısını terk edeceğini sanmıyorum hehe. Durkon evlendirdiğine göre bence de Haley ve Elan.

Mesaj tarihi:
o iki asker. elan belkar v falan lol kimle evlencek onlar ?

said:
ama bide şu var haley ve belkarı almadan kıyıdan o kadar niye uzaklaşsınlar

gitmek zorunda kaldılar çünkü.
Mesaj tarihi:
Yeni bölüm çıktı

Elan la Haley değilmiş, Kazumi yle Daigo ymuş:)

Bi de Elan niye göz bandı takıyo merak ettim. Savaşta gözü mü oyuldu diycem de laf olsun diye takması daha bi muhtemel gibi:)
Bi de fertility goddess olayı süpermiş:)

Tabi Celestial Realm den en sonunda kurtulduk ya, her türlü razıyım ona:)

Mesaj tarihi:
Bayık bölümdü yine. Aksyon istiyoruz, komedi istiyoruz, eski oots i geri istiyoruz :/

Elan'ın gözü ikinci devletle üçüncü arasında bi yerde çıkmış. O da çıktıysa tabi. Bu arada üçüncüyü anlayamadım ben. İlki maya/aztec, ikincisi çin, dördüncüsü hindistan. Pek müslüman arap tipi de yok 3.de

Mesaj tarihi:
ya bence bölüm bölüm düşünmekten vazgeçin.adam bi öykü anlattığı için bütüne göre düşünseniz daha çok zevk alırsınız.

bi de başlarda daha çok dnd esprisi filan vardı doğru da nereye kadar? yani herkesin anlayabileceği espriler yapmaktan çok konuyu ilerletmeye (hatta bitirmeye) çalışıyo adam.

zaten pdf formatında böyle 100 bölüm filan okuyunca bölüm olayına filan hiç dikkat etmiyosunuz.
Mesaj tarihi:

Haleysiz geçirdiği zor günler Elan'ı olgunlaştırdı mı diye korkmuştum ama o sert görüntü göz bandından kaynaklanıyormuş :P

edit :

Elan said:
I know. Sometimes I watch.
asdadhfdg

Mesaj tarihi:
Ahahahahah süper ya

elan rlz

"...Or until you get finally get killed.
Although i could continue protecting your corpse, I suppose.I mean, the job's called bodyguard, not personguard.

"Aww, how am I supposed to be a good bodyguard if I don't look mysterious??"

Araya böyle filler modeli hikayeden bağımsız şeyler koyduğunda süper oluyo yaa, Elan coştu yine:)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...