Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 abi helal olsun nasıl farkettin Gollum gibi çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 forumlarda söylenmişti ondan aradım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yeni bölüm çıktı [spo]eheheh orda da karşı alignmentin şehrini basma olayı varmış demekki:)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 it happens diyor adam =) eheh iki üç gerzek çıkıyor demek arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 498 geldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 gene hızlanmaya başladı adam ha?:)iyi gidiyo şimdilik yalnız balığın kaybolmasını anlamadım ben.Öteki tarafla burası arasında ne gibi bi bağlantı var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Summon edilebilen yaratıklar, summon edilmedikleri zamanda celestial realm de takılıyolar. Drizzt in Guenhwyvar ının dinlenmesi gibi. Orda da tam Roy balığı tuttuğu sırada normal düzlemden birisi balığı summon ederse(-ki balık summon... ne alaka ya:P) celestial realm den ayrılıp asıl dünyaya çağırılıyo. Neyse, böyle bişiler işte.Bu arada neden son 13 bölümdür Royun cennet maceralarını izliyoruz o da belli oldu:) Ayrıca son kare yine koparıyo:) O ifadeyi ne zaman görsem kopuyorum zaten ya, süper bişi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 off 336. bölüm en çok güldüğüm bölüm oldu sanırım süper xD http://www.giantitp.com/comics/oots0337.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 sanırım yakında gruba döner roy. Ne kadar zaman geçirdigini ögrenince ateş bacayı sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 oha harbi o kadar süre abartı olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Yalnız royun cesedi çürüdü kokmaya başladı heh. 3 ay geçmiş be aradan heh. Haleyle belkar bi şekilde hayatta kalmıştır ama roy hiç geri dönmeyebilir ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Dönsün Roy. Elan karşılasın, gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 3,5 ay geçmiş bile...Nasıl bağlayacak merak ediyorum o kadar cennet muhabbetinden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Yeni bölüm çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 lol ahah o kadar laf etmisti suklum puklum dondu yine babasinin yanina :P eh artik burdan sonra asagidakileri izlerler bizde ogreniriz 3.5 ayda neler olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Prodigal son ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 500 e geldik umarım artık gerçek dünyaya döneriz, hatta bi de 500. bölüme yaraşır bi bölüm olur:) Çünkü Celestial Realm feci şekilde baymaya başladı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 500 oldu mu?Ne çabuk geçmiş,ben 200ler civarı başlamıştım okumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 499 oldu, sıradaki bölüm 500:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 500 çok kolpa çıktı canım sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Güzeldi bence. Evlilik var hem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 fena deil 500 hareket var gene biraz, ve uzundu, ama 500. bolume layik degildi yani, 300 400 degilki 500 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hmm haley elan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Durkon'un sesini özlemişim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Haley le Elan tabi:) Bilmek için müneccim olmaya gerek yok:) Belkar la Vaarsuvius olucak değil ya...(gerçi beklerim Rich abiden:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar