Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bu dashing swordsman olayını bi yerden bulabilir miyiz? biliyorum sallama bişey ama çok eğlenceli görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 belkar resmi süpermiş, var mı başka böyle resimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Evet çok boşladı ya. Öyle çok kötü değil ama iyi de değil. Ve çok kısa. Hadi espri yok, eskiden en azından hikaye ilerlerdi şimdi o da yok, bi olayın gelişmesi haftalar alıyo. adam hastayım dedi, anlattı durumunu ben hoş görüyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 dolu var ya ama nerdeydi unuttum forumlarda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yeni bölüm geldi bu arada.bakalım napcaklar belkarla haley :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 lien de kaldı orada bakıyor gemiye omg noulyor diye. yüzemez mi köpekbalığıyla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bi yandan da o-chul var. yalan olur bu hikaye, fellowship of the ring oldu resmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 o chul yalan olur bence anca seneye görürüz rich amcanın bu hızıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Oyy daha diğer kapılara gidecekler =/ Ben bir kuşatma daha kaldıramam XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: belkar resmi süpermiş, var mı başka böyle resimlerdeviantart ta var güzel şeyler.bu arada iyice sarpa sardı hikaye ya belkarlar nası geri dönecekler?lienin köpek balığıyla falan herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ya ben hep her gece 30 strip falan okudum, biticegini hiç düşünmemiştim. bitince ''Nasıl ya olamaz.'' moduna girdim, ellerim karıncalanıyor. Yenisi istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 "Ayni hissi benzer durumda yasayanlar ve bununla yasamayi ögrenenler" isimli grubumuza hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bu arada su anki konu çok bayik,mikoyu geri isteyecegim neredeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ya yavaş ilerlemeye başladıya ondan eski hızında çizse olaylar daha hızlı gelişir daha zevkli olurdu.uzunca bi zamanda kısacık bi bölüm gelince insan sıkılıyo.Bide o kadar zaman geçiyoki bi önceki bölümleri unutuyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Giant boşladı ya bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Adam hasta vs anlıyoruz ama, ya diğer comic'i yazan abim de iyi boşladı onu anlayamıyorum. En azından order of the stick çıkmış mı diye bakarken biraz vakit yiyodu, tam da senaryosu hızlanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 "Updates three days a week without warning" Yazıyo ama sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 new comic is up [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 04:17 tarihinde, Farinal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hızlısın bebek:).bu bölümün espirisi iyiydi.klasik ama iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 çok az update oluyor artık yav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Evet ya ben haftada 3 kere update ettiği zamanlarda bile sabırsızlanıyodum yeni bölümü okumak için. Adam 1 haftadır update etmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yeni bölüm yok hala zırt pırt yeniden bakıyroum yok anam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yeni bölüm geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 haha kaç sayıdır en iyisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bence kesinleşti [spo] Elan ölücek. Bence monster in the darkla kapışmamsı bişey sonucu kahramanca ölücek, raise edilemiycek hale gelir heralde. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar